Κεφαλαιο 1

23.8K 590 117
                                    

Γεια σας,ευχαριστώ που επιλέξατε να ξαναδείτε την ιστορία μου!Θα ήθελα να σας πω,πριν αρχίσετε το διάβασμα,πως αυτή η ιστορία περιέχει γεγονότα που ίσως προσβάλλουν κάποια άτομα.Αυτη είναι η πρώτη μου ιστορία και πραγματικά δεν έχω κανέναν σκοπό να προσβάλλω καποιον ή να υποσκελίσω την αξία κάποιου γεγονότος.Η ιστορία αυτή είναι ξεκάθαρα κάτι που σκέφτηκα και κάποια πράγματα δεν είναι σύμφωνα με κάποιους ηθικούς κανόνες ή ακόμα και με την κοινή λογική.Αυτα.Καλο διάβασμα ❤️

Βικτοριας POV
Τα μαθήματα στο σχολειο έχουν αρχίσει κανονικά.Μονο που το σκέφτομαι θέλω να τυλιχτω με την κουβέρτα μου και να ξυπνήσω σε τρία χρόνια που θα έχει ΤΕΛΙΩΣΕΙ:(
Βασικά για να τα πάρουμε από την αρχή.
Α)Ειμαι η Βικτόρια
Β)Όπως καταλάβατε πάω πρώτη λυκείου
Γ)ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΙΟ
Ενιγουει,επειδή η μαμα μου δουλεύει πιο αργά σήμερα αποφάσισε να με ξυπνήσει εκείνη(σε άλλη περίπτωση θα ξυπνούσα μονη μου).Και επειδή ξέρει οως δεν μου αρέσει να έχει φως όταν ξυπνάω με απειλεί πως θα ανοίξει τα παντζουρια.
Έτσι και σήμερα.
Μ(αμα):Σήκω αγάπη μου,θα αργήσεις.Μου είπε γλυκά και εγω φοβουμενη τι θα γίνει εάν δεν σηκωθώ , σηκώθηκα.

Πήγα στο μπάνιο και μολις τελιωσα , πήγα στο δωμάτιο μου και διάλεξα ρούχα.

Α ξέχασα να πω πως έχω έναν μεγαλύτερο αδερφό που πάει Τρίτη λυκείου.

Έχουμε καλές σχεσεις μέχρι στιγμής και μπορώ να πω πως ειναι από τα λιγοστά άτομα που μιλάω.

Ντύθηκα και έφυγα για το σχολειο.

Όταν έφτασα εκεί πολλά παιδιά με κοιτούσαν με ένα βλέμμα αηδίας στο πρόσωπο τους,άλλοι με λύπησης και άλλοι απλα με αγνοούσαν.

Α,επίσης,δεν έχω φίλους.

Ναι καλά ακούσατε.Βασικα δεν είχα ποτέ καποια σταθερή φίλη.

Στο σχολειο σχεδόν όλοι με κοροϊδεύουν για την εμφάνιση και τους βαθμούς μου.Αυτο συνέβαινε από το δημοτικό όποτε το έχω συνηθίσει.

Με αυτά και με εκείνα έφτασα εξω από το ντουλαπάκι μου.Αφησα τα πράγματα μου και έπιασα την φωτογραφία του μπαμπά μου μαζί με τον αδερφό μου.

Ο μπαμπάς μου πέθανε όταν ήμουν 10 χρόνων και αν ποτέ γελούσα μέχρι τότε,μετά από αυτό δεν το ξαναέκανα.Ο αδερφός μου έδωσε εξετάσεις και πήρε υποτροφία 6 χρόνων σε ένα πολυ καλό σχολειο στο εξωτερικό,έτσι στο σπιτι ειμαι εγω με την μαμα μου.

Το παιχνίδι της μοίρας Where stories live. Discover now