Κεφαλαιο 15

3.6K 162 15
                                    

Επόμενη μέρα
Στεφανος POV

Στέλλα:Τα βρήκανε σαν να μην έγινε τίποτα στο πάρτυ.Λες και δεν φιληθηκαμε ποτέ είπε εκνευρισμένη και εγω συνέχισα απλα να παίζω με το κορδόνι του φούτερ μου.

Σκεφτόμουν από χθες πως φέρθηκα πολυ εγωιστικά.Δεν θέλω να χάσω τον κολλητό μου.Γνωριζομαστε από παλιά και το τελευταίο που θα ήθελα να κάνω ειναι να τον χάσω.Εχθες έκανα αρκετα παρορμητικές σκεψεις και νιώθω πολυ άσχημα γι'αυτό.Αυτο πρέπει να σταματήσει.

Εγω:Σου έχει περάσει από το μυαλό πως μπορεί να αγαπιούνται την ρώτησα φανερά ενοχλημένος από την συμπεριφορά της.Οτι είπα στο πάρτυ το είπα πάνω στην αναστάτωση.Και τώρα νιώθω παρα πολυ άσχημα απέναντι στον Αχιλλέα.Ειναι κολλητός μου και εγω προσπάθησα να τον χωρίσω από την κοπέλα που τον κανει καλυτερο μέρα με την μέρα.

Στέλλα:Πας καλά;Ο Αχιλλέας δεν αγαπάει ποτέ μου το έχει πει άλλωστε είπε μέσα από τα γέλια της.Δεν μπορώ να ασχοληθώ αλλο μαζί της.Πληρωσα τον καφέ μου και σηκώθηκα απότομα χωρίς να πω τίποτα.

Στέλλα:Που νομίζεις ότι πας με ρωτησε με υφάκι και έπιασε το μπράτσο μου.Εγω πέταξα το χέρι της από πάνω μου.

Εγω:Ο Αχιλλέας ειναι κολλητός μου,δεν θέλω να οργανώσω τίποτα και ποσό μάλλον να τον πληγωσω.Κανε ότι θες μονη σου.Εγω δεν θα σε ξανά βοηθήσω.Και δεν μπορώ να πληγώνω συνεχώς την Βικτόρια για να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μου.Οποτε εγω φευγω της είπα και έφυγα.

Αυτή έμεινε να με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και κάτι είπε αλλα δεν έδωσα σημασία.

Όλα αυτά δεν ειναι ότι δεν τα εννοούσα.Απλα θα μου ειναι δύσκολο να τα κάνω πράξη.Αυτη την φορά πρέπει να βάλω τα πρέπει πάνω από τα θέλω μου και να μην φανώ για μια φορά στην ζωή μου εγωιστής.

Έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω να κρατήσει και πολυ αυτό που έχουν.Συντομα θα χωρίσουν.Δεν πιστεύω πως η Βικτόρια θα γίνει δίκη μου και δεν θα ειναι σωστό.Απλα πονάει λιγότερο άμα δεν βγαίνει με τον κολλητό μου.

Και δεν το λέω με κακιά πως θα χωρίσουν σύντομα.Απλα ο Αχιλλέας δεν έχει κρατήσει σχέση πάνω από 4 μήνες.Οποτε έχω κάθε καλό λόγο να πιστεύω πως θα χωρίσουν γιατί ο Αχιλλέας βαριέται εύκολα.

Όποτε δεν προκειτε να προσπαθήσω να τους χωρίσω ξανά.Επεσα αρκετα χαμηλά και δεν σκοπεύω να το συνεχίσω.

Δευτέρα Πρωί

Σήμερα το πρωί δεν είχα καμία όρεξη να πάω στο σχολειο.Με τον Αχιλλέα δεν μίλησα καθόλου από την τελευταία μας συνάντηση εξω από το δωμάτιο του αδερφού του.

Το παιχνίδι της μοίρας Donde viven las historias. Descúbrelo ahora