Opijeme knihomolku..

2.2K 91 5
                                    

Přehoupli jsme se do začátku prosince. Dnes byl první sníh a Hagrid už do hradu tahal obrovský strom. Začátkem tohoto týdne ho musíme jako prefekti vyzdobit a celkově vyzdobit celý sál, protože bude každoročně tradiční vánoční ples. Na to jsem si přizvala Ginny, která se v tomhle o dost více vyžívá než já. Umí krásně sladit barvy a vše tak, aby k sobě vše krásně ladilo. Draco nic nenamítal, ten byl rád, že se občas z toho může ulejt, protože tohle nebyla jeho silná stránka.

Jestli se ptáte na to, jak jsme s Dracem dále pokročili..tak poměrně dost. Stali jsme se dobrými přáteli a ačkoliv jsem v jeho přítomnosti častokrát nervózní a nejistá, tak se stále snažím zůstat v bodě přátelé. Neříkám, že je to pro mě lehké, vůbec není. City k Dracovi jsou tam stále a jen tak lusknutím prstu nezmizí, ale snažím se nic nedávat najevo a své city umírnit. Někdy mi ale příjde, že dělá věci naschvál. Jako před 2 týdny. Vyšel ze sprchy obalený jen v ručníku okolo pasu a chodil si po celé komnatě jako by to bylo úplně normální. Jenže. Když vidíte jeho dokonalé tělo, tak to normální asi úplně není, žejo. Před týdnem zas vyšel jen v boxerkách až jsem musela odejít, protože to tělo. Ano, to tělo bylo sakra dokonalé. A já jsem víc jak rok a půl s nikým neměla žádný intimní vztah. Takže asi chápete, jak těžké je se udržet.

Ale abych se pořád nebavila jen o Dracovi, tak s Blaisem jsme se dost zblížili, opět. Před 2 lety jsme byly v jiné fázi a to jen kvůli sázce, až později se stal pro mě dobrým přítelem. Ale teď je to jiné. Začali jsme odznova a s upřímným vztahem. Už ho přijali i mý přátelé a za to jsem velmi vděčná. Ron proti tomu měl dost svých připomínek, ale to je Ron.

Když už jsme u toho zrzavého klučiny, tak ten mi začíná divně podlejzat. Harry se semnou o tom bavil a prý mě chce zpět jako svou přítelkyni, ale minulý rok jsme se rozešli a i z polovice díky němu a teď, když nevypadám jako chudinka, která po něm brečí, tak se snaží mě získat zpět. Příjde mi to hloupé a i on se dost změnil. Dříve jsme byly všichni nejlepší přátelé, bojovali jsme bok po boku a teď.. Ron se začal chovat nemístně a i místama dost zle. Několikrát se do mě navážel a hnusnými slovy plýtval velmi. Mrzí mě jeho chování vůči mě, ale pokuď takový bude nadále, tak už to nikdy nebude jako dříve.

A Harry a Ginny jsou stále mými nejlepšími přáteli. Jejich manželství se víc a víc utužuje a rozkvétá jim. Mají nádherné manželství a i po tolika letech pořád si mají, co říct, nenudí se spolu a klape jim to ve všech směrech. Samozřejmě hádky jsou, hádky budou, to by bylo nenormální kdyby ne. Ale i tak, drží se stejně silně jako po celý vztah.

Právě jsem jdu do velkého sálu, kde potřebuji dodělat ještě nějaké úpravy a bude skoro hotovo.

"Ahoj, tak co ještě se musí dodělat?" Zvolala jsem na Ginny a ta se s úsměvem otočila.

"Už detaily, které se dodělají před plesem, jinak vše hotové" usmála se a já nemohla uvěřit svým očím.

"Ginn, já Tě zbožňuju, opravdu velmi" objala jsem svou kamarádku, která mě též pevně objala.

"Jaký je to objetí beze mě?!" Vykřikl někdo za náma a hned na to se začal šíleně smát. Blaise.

"No tak pojď sem čokoládko" zasmála se Ginny, která Blaise měla ráda. Líbilo se ji, že je stejně trhlý jako ona, proto ho přijela vcelku velmi rychle.

Blaise k nám snad doletěl, jak moc rychle tu byl.

"Ale nemusíš mě mačkat Blaisi" řekla jsem přidušeně snažíc se od něj odtrhnout.

"Však to tak máš ráda!" Řekl a Ginny málem smíchem sletěla na zem.

"Moc vtipné, hahaha" zakroutila jsem oči.

"Za chvilku začíná obrana proti černé magii..tak se mi nechcee" zabručela Ginny a hned stuhla, protože ví, jak alergická na tohle jsem.

"Flákání -plác- dobře, teď výzdoba, ale jinak flákáním se nic nenaučíš" stála jsem si za svým.

"Víš co by Blaisi potřebovala?" Zahleděla se na něj a ten se vítězně usmál. "Pořádnou chlstačku" řekli naráz a já se musela ušklíbnout.

"Už seš jak Malfoy s těma úšklebkama" zabrblala Ginny.

"Kdo je jako já?" Odněkad se zjevil Draco a všichni jsme leknutím nadskočili.

"S těma blbejma úšklebkama. Jinak když už jsi tady. Potřebujeme Hermionu trošku opít, aby nebyla furt tak nudná knihomolka, takže?" Ginny je opravdu zvláštní člověk někdy.

"Rád pomohu" usmál se a já si připadala jako duch mezi všema. Baví se o mě, ale nijak můj názor není k ničemu platný.

"Žádnej nesouhlas neberu Hermiono, takže dnes. Párty u zmijozelských!" Řekl Blaise a na rtech mu hrál provokativní úsměv. Mám vůbec šanci proti tomu nesouhlasit?

"Dobře" poraženě jsem oddechla a všem třem se na rtech objevil vítězný úsměv, již po několikáté dnes.

Tak a je tu další kapitola. Snažila jsem se o něco delší, ale momentálně hodně pracuji, aby bylo na dovolenou a když je nějaké to volno, tak si užívám, tak se nezlobte❤️ mám vás ráda a děkuji za podporu.

Dramione 2 | CZWhere stories live. Discover now