?7?

49 9 0
                                    

Yoongi se bez vyzváni posadil naproti Minovi " Jsi v pohodě ?" Zeptal se policajt když viděl Yoongiho obličej který byl bílí jako stěna, kruhy pod očima a vystouplé lícní kosti a naprosto nepřítomný pohled. " Yoongi ?" Zkusil to Mino znovu. Dostalo se mu jen ticha.
" Myslíš že to ještě někdy bude jako dřív, tak bezstarostný ? " Mino si povzdechl " Nikdy to už nebude jako dřív, ale musíš se s tím naučit žít "
" Normálně si se minul povoláním "
" Myslíš že bych měl být cvokař ?" Na ráz se oba lehce zasmáli
"Můžeme začít "
"Bude to dlouhý ? "
"Jen pár otázek, slibuju" Yoongi kývl "Jak už vím od ostatních tak se tě ani nemusím ptát kde jsi byl ten večer " Mino si rukou projel vlasy " Nevíš o někom kdo by Kookovi chtěl nějak ublížit nebo tak. Vím že po Taem si sním měl hodně pevný vztah "
" O nikom nevím. Fakt ne "
" Nevíš proč s vámi nešel oslavovat Taeho narozeniny ?" Yoongi kývl. Věděl proč s mimi Kook nešel, ale bal se to říct nahlas. Bál se co to udělá s Taem až to zjistí "Yoongi jestli to víš tak mi to řekni. Muže to být důležitý "
"Chtěl přichystal pro Taeho dárek, ale Tae se to už teď nesmí dozvědět. Myslím že by to nezvládl psychycky kdyby to věděl " Yoongi se posunul na židli aby se mu seděli pohodlněji "Chápu, Tae je na tom opravdu špatně jak jsem si všiml " Mino si povzdechl. " Musíme na to přijít"
"Nic mě nenapadá co by vám teď mohlo pomoct " Yoongi posmutněl. Opravdu neměl ponětí jak by teď mohl pomoct. Nic konkrétního ho nenapadalo. Navíc ten večer byl docela opilí a tím se mu to všechno motá.
" Yoongi teď potřebuju aby jsi se soustředil, viděl si z toho baru odcházet Jina ?" Yoongiho otázka překvapila. Co s tím má Jin-hyung společného. Copak jo podezírají. Yoongi zapátral v paměti. Seděli v baru. Pili alkohol.
" Viděl jsem ho odejít ale jen na chvilku "
Kývl Yoongi i když neměl důvod připadal si jako by ho zradil. On moc dobře věděl že Jin by nic takového v životě nemohl provést ale proč teda z toho baru odcházel. " Nevíš kam by mohl jít ?" Mimo si povzdechl a zapsal si vše do bloku
"Nevím. Ale jsem si jistý ať už byl kdekoliv tak byl pryč jen chvilku takže nemohl ani dojít k našemu bytu jestli tě to napadá "
"Hoseok řekl že byl pryč tak 20 minut "
"Hoseok řekl ?"
Mino kývl
" Hobi byl úplně na šrot. Nemohl nic vidět. On  byl opilí ještě než jsme šli do toho baru "
" Myslím že je to všechno " Yoongi kývl a podal Minovi ruku " Je dobře že máte na starosti náš případ zrovna vy dva "
"Uděláme všechno abychom zjistili kdo to vašemu kamarádovi udělal " společně si potřásli rukou a vyšli z místnosti. Další výslech byl u konce.

 Další výslech byl u konce

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.
Just like one [ m.yg + p.jm ]Место, где живут истории. Откройте их для себя