0-0-0

38 3 0
                                    

Jsem uvnitř zlomený. Deprese, která mě pomalu hladila, mě nakonec pohltila. Nemohl jsme to překonat. Nenáviděl jsme se. Rozhodl jsme se držet vzpomínek a křičel jsme na sebe, aby jsme se vrátil ke svým smyslům, ale na to už nebyla odpověď. Pokud neexistuje žádný způsob, jak zrychlit tlumený dech, tak je lepší ho zastavit. ptal jsme se, kdo za mne může být zodpovědný. Jste to jen vy. Byl jsme úplně sám. je lehké říct, že všechno skončíte, ale je opravdu těžké skončit.
Žil jsme s tímto problémem celou dobu. Říkali jste mi, že chci utéct a je to pravda. Chtěl jsem. pro sebe, pro vás. Ptali jste se, kdo tma je. Říkal jsem, že já. Stále jsem to byl já. A opakovaně jsme říkal, že to jsem já. Ptal jsme se, proč zapomínám vzpomínky. Říkali jste, že kvůli mé osobnosti. Vidím. Vím, že všechno je nakonec moje vina.Nikdy jste se semnou nepotkali tak blízko, aby jste věděli, jak jsem na tom byl. Trpěl jsme, přemýšlel jsem. Nikdy jsem se nenaučil změnit bolest na štěstí, věděl jsme velmi dobře, proč to bolí, kvůli mně. Je to všechno moje vina, protože jsme se tak narodil. Doktore, tohle jste chtěl slyšet? Ne, neudělal jsem nic zlého. Když jste mi říkal poklidným hlasem, že je to kvůli mé osobnosti, tak jsme si říkal, jak jednoduché musí být, být doktorem...
...Myslím, že jsme nebyl stavěný na to, abych vedl veřejný život. Proto to bylo těžké. Uspokojení celého světa a být stále na veřejnosti. proč jsme se tak rozhodl? Je to nenormální. Je skvělé, že jsem to dotáhl tak daleko. Co víc můžu říct? Řekněte, že jsme si vedl dobře. Řekněte, že jsme si vedl dost dobře, i přes to, jaké jsme měl těžkosti. I když se při rozloučení se mnou nemůžete usmívat, neříkejte, že je to moje chyba. Říkejte - Vedl jsi si dobře. Opravdu jsi to měl těžké. Budeme na tebe myslet.

Just like one [ m.yg + p.jm ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat