V iLE HAYAL ET

1.8K 38 14
                                    

Hazalelik815 için yazıyorum.

Sen dans etmeyi çok severdin. Güney Kore'de idol olmanı sağlayacak uluslararası bir yarışmaya katılmaya karar verdin, aylardır onun için çalışıyordun. Dans edeceğin şarkılar blackpink playing with fire ve ddu du ddu du idi. Söyleyeceğin şarkı ise blackpink stay idi. Yarışmaya son 4 gün kalmıştı.

Bu süre içinde sürekli pratik yaptın. Sonunda yarışma günü gelmişti.  Sen arkada hazırlanırken, sahnede diğer kişiler şarkılarını söylüyordu. İngilizler, Amerikalılar, Hindistanlılar ve daha birçok millet vardı. Hepsi gösterilerini yapmaya başlamışlardı.

2 kişi daha gösterisini bitirdikten sonra sahneye sen çıktın. Jüriden biri biasın olan Taehyung idi. Önce playing with fire 'ı yapmaya başladın. Taehyung sana büyülenmiş gibi bakıyordu. Daha sonra ddu du ddu du ' yu yapmaya başladın. Son olarak da stay 'i söyleyip sahneden indin. Taehyung' un gözü hep sende idi. Herkes gösterisini sunduktan sonra sıra sonuçlara gelmişti. Sunucu "VE KAZANAN    (ADIN) (SOYADIN)"diye bağırdığında şok olmuştun. Çok mutluydun. Sahneye çıktın ve Taehyung yanına gelerek "Tebrikler yarışmayı sen kazandın. " dedi. Sen de " Teşekkür ederim. " dedin.  Taehyung gülümsedi. Çok mutluydun.

Ertesi gün hazırlandın ve uçağa bindin. Kore'ye vardığında uçaktan indin ve yürümeye başladın o sırada biri. "(Adın) hanım" diye bağırmaya başladı. Sen arkanı döndün. Birinin senin yanına koştuğu gördün." (Adın) hanım buyrun." dedi. Sen de gittin. 

Arabaya bindiniz. Bir şirketin önünde durdunuz. Şirkete baktığında buranın yg olduğunu anladın. İçeri girdiniz ve PDnim'in yanıma gittiniz.  Seni blackpink grubunun yeni üyesi yapacaklarını söylediler. Sen heyecanlanmıştın." Umarım bunu başarabilirim" diye düşündün.

BTS TEPKİLER VE HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin