JİMİN İLE HAYAL ET

1.2K 22 8
                                    

Çok uykum var ama kalkmak zorundayım. Çünkü BigHit Entertainment'e başvurdum ve kabul edildim. Ayrıca tecrübem olduğu için direk olarak bir grupla çıkış yapacağım ama hangi grup olduğunu bilmiyorum. Oraya gidince öğreneceğim. Hemen kıyafetlerimi giydim ve şirkete gitmeye başladım.

 Hemen kıyafetlerimi giydim ve şirkete gitmeye başladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(giydiklerimiz)

Şirkete geldiğimde bana BLACKPİNK adlı bir grupla çıkış yapacağımı söylediler. O kızlar da benim gibiymiş grubumuzun adına bile karar vermişler yani. ( BLACKPİNK normalde yg de ama bu hikayede bighitte gibi düşünüverin yani .)

Genel müdür beni üyelerin yanına götürdü. (Bu hikayede jennie olacağız yani adımız jennie değil ama şarkılarda falan onun yerini yapacağız.) içeriye girdiğimde 3 tane kız gördüm. Tatlı kızlara benziyorlardı. 

Sıra sıra bana kendilerini tanıttılar. Hepsini çok sevdim özellikle Lisa 'yı. Hepsiyle çok iyi anlaştık. O sırada odanın kapısı açıldı ve içeriye 7 tane erkek girdi. Ayrıca çok yakışıklılar. Oha oha taş lan bunlar. Ardında da PDnim içeriye girdi. " Kızlar bunlar BTS , aynı şirkettesiniz ayrıca aynı yurtta kalacaksınız zaten tanışın istedim , iyi anlaşacağınıza eminim." dedi ve gitti. 

Onlar da sırasıyla kendilerini tanıttılar. Açıkçası hepsi çok cana yakın ve yakışıklar hem de çok. Neyse ya ben de yavşıyorum. Şuan başka bir sorunum var . O da Jimin 'in sürekli bana bakması. Rahatsız olmuyorum aslında ama utanıyorum ya. Ben bunları düşünürken Jin " Biz artık gidelim pratik yapmamız gerek ayrıca PDnim sizin de pratik yapmanız gerektiğini söyledi. " dedi. Hepimiz tamam anlamında başımızı salladık.  Onlar gittiklerinde biz de kızlarla pratik odasına gittik. Dans hocası oradaydı ilk olarak bize şarkıyı dinletti. Şarkıyı hepimiz çok beğendik.Daha sonra şarkının sözlerini söylemeye başladık. Kendi yerimi sevmiştim. Şarkıyı kağıtara bakarak söylüyorduk. Şarkı bittiğinde dans hocası bize dans  hareketlerini göstermeye başladı. 

3 saat pratik yaptıktan sonra nihayet dansını öğrenebilmiştik. Ama hala eksiklerimiz vardı.Biz de biraz daha pratik yapmaya karar verdik. Bu arada şarkının adı da BOOMBAYAH. 

İyice pratik yaptıktan sonra artık dansı mükemmel yapabilir hale geldik.

(dans )

Bir kere daha pratik yaptıktan sonra artık canımız çıkmıştı. Biz kendimizi yere atarken kapıdan alkış sesleri yükseldi. Yok artık BTS bizi mi izlemişti ?

BTS TEPKİLER VE HAYAL ETHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin