NAMJOON İLE HAYAL ET ( BTS)

917 20 12
                                    

Namjoon ile Türkiye ' ye gelmiştiniz ve Antalya 'da plaja gidecektiniz. Sen hemen plaj çantani hazırladın . Namjoon da hazırlamıştı . Plaja gitmeye başladınız . Plaja geldiğinizde sen hemen kabinlere gittin ve bikinini giydin . Namjoon seni gördüğünde gözlerini büyüttü ve " Ne bu hal ?" dedi . Sen de " Ne varmış halimde ? Bence çok güzel oldum ." deyip denize girdin.

Namjoon hemen senin yanına geldi ve "Cidden giyecek başka şey yok muydu ? " dedi. Sen gülmeye başladın ve " Benim canım kıskanmış mı ? Ona kalırsa herkes sana bakıyor . T-army olanlar da var ben bir şey diyor muyum ? " dedin . Namjoon ise sustu. Sonra beraber yüzme yarışı yaptınız . Sen kazanmıştın . Namjoon sana lahmacun ısmarlayacaktı. Plajdan çıkıp lahmacun yapan bir yere girdiniz . Sen Namjoon 'a kötü bir espri yapacaktın. "Namjoon yenebilen tek macun hangisidir ? " Namjoon " Hangisidir ? " dediğinde gülerek " Lahmacun." dedin . Namjoon göz devirdi ve yemeğini yemeye devam etti .

Sonra bir mağazaya geldiniz ve sen direk şortların olduğu yere gidip bir sürü şort aldın . Namjoon elindeki şortlara bakıp içinden beni batırmak istiyor heralde dedi . Sonra her şeyi aldınız ve otele gitmeye başladınız . O gün cok eğlenmiştin.

BTS TEPKİLER VE HAYAL ETTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang