JUNGKOOK İLE HAYAL ET

1.6K 52 22
                                    

Canın çok sıkılıyordu ve jungkook'un yanına gidip  " Ya benim canım çok sıkılıyorrr" dedin. Jungkook ise " Ne yapmak istersin?" dedi. Sen de " Buz pateni yapamayaaaa gidelimmm." dedin zıplayarak. Jungkook bu haline gülüp "Peki hazırlan ve gidelim." dedi.

Üzerine bunları giydin ve Jungkook ile yola çıktınız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Üzerine bunları giydin ve Jungkook ile yola çıktınız. Sen arabada sürekli " Yaşasın, oley , buz pateni." diye bağırıyordun. Jungkook ise kahkaha atıyordu. Geldiğinizde Jungkook'u arabada bırakarak koşarak içeri girdin. Ayakkabıları giymeye başladığın sırada Jungkook da ayakkabıları ile yanına geliyordu. Ayakkabılarınızı giydiniz ve kaymaya başladınız Jungkook sürekli düşüyordu. Sen ise gülerek onu kaldırıyordun. Jungkook sana dik dik bakıyordu sen güldüğünde. Sen önceden buz pateni yaptığın için kolayca kayabiliyordun. Sen kayarken bir erkek sürekli sana bakıyordu. Jungkook bunu farketti ve onun yanına giderek " Gözlerinin benim olanın üzerinden çek." dedi. Sen eridin. (Yazarken ben bile istemsizce gülüyom ya nsjsbd) sen şok, sen iptal. Jungkook yanına geldi ve gülerek " Sen kızardın mı?" dedi. Sen hemen saçlarınla yüzünü gizleyerek " Ne alaka" diye mırıldandın. Jungkook gülerek " Ben su almaya gidiyorum." dedi ve gitmeye başladı. Sen o gidince biraz ferahlamaya çalıştın. O sırada yanına sana bakan çocuk geldi ve " Hey naber güzellik?" dedi. Sen de sinirlenerek " Bana güzellik deme." dedin. Çocuk güldü, yanına yaklaştı ve saçlarını kulaklarının arkasına verdi. Sen " Dokunma bana!!" diye bağırdığında Jungkook çocuğun yanına gelerek yumruğu geçirdi, ardından seni kolundan tuttu ve beraber dışarı çıktınız. Jungkook seni hemen arabaya bindirip eve getirdi. Eve girdiğinizde Jungkook sana " Her konuda yetenekli olma, ayrıca bu kadar güzel olmak zorunda da değilsin." dedi. Sen başını yere eğdin. Jungkook sana sarıldı ve saçına öpücükler kondurdu. Sonra beraber salona geçtiniz ve film izlerken uyuyakaldınız.

yorum  yapın ve oy verin lütfennnnnnn. Bir de tepki mi daha çok gelsin yoksa hayal et mi?

Hayal et diyenler 1

Tepki diyenler 2 desin.

BTS TEPKİLER VE HAYAL ETWhere stories live. Discover now