3

78 14 20
                                    

Koyu renk paltosunu düzelten Yoongi derin bir iç çekti, sevgilisini dövmeciye tek başına bırakıp karakola gelmişti. Ceset berbat haldeydi, bu sefer katil gerçekten sapkınlık yaratmıştı. İnsan diyemiyordu, o derece kötüydü bu ölüm.

Cesedin elleri kesikti, avuçları bacaklarına dikilmişken parmaklarının hepsini elinden ayırmış ve göğsüne bir "K" harfi yapmıştı. Seokjin yüzlerce kadavrayı incelemesine rağmen bitkin görünüyordu, çünkü adamın ölüm sebebi en kötüsüydü.

"Önce ellerini kesmiş, çünkü ellerinde doku zedelenmesi yok. Onun dışında... katil onu su dolu bir varile koyup varili ısıtmış. Anlayacağın adam haşlanmış" Yoongi duyduğu şeyler ile tüylerinin diken diken olduğunu hissetti, bu katil her kimse bulup cezasını vermek istiyordu.

"Parmak izi bulabildin mi?" Seokjin iç çekti. "Derisi bildiğin pişmiş, hiçbir örnek alamadım." Pekala, bu gerçekten can yakıyordu. Yoongi iyi hissetmiyordu.

"Ancak..." Seokjin mırıldanırken kenardaki tabletini aldı. "...Kurbanın bilgilerini buldum. Adı Yoo Kihyun. 25 yaşında ve mimar. İki ay önce Seul Üniversitesi mimarlık bölümünden mezun olmuş" Yoongi durdu, Jungkook ve Taehyung da oradan mezundu. Onlar bu kurbanı tanıyor olabilirdi.

"Orada okuyan iki arkadaşım var, onlara sorabilirim" Telefonunu çıkarıp yanık tenin üstünde duran tabloyu çekti ve sevgilisine yolladı, ressamların tekniğini iyi bilirdi Taehyung. Kim olduğunu belki anlardı.

"Bu katil beni çok korkutuyor Yoongi" Kafasını kaldırıp büyüğüne baktı, o korkmuyordu. Yoksa, korkuyor muydu? Aklındaki düşünceler onu boğmadan o toz bulutundan uzaklaştı ve Seokjin'in omzunu sıvazladı. "Sorun yok, hyung. Onu yakalayacağız"

Adli tıptan bilgileri alıp ayrılırken telefon çaldı, arayan sevgilisiydi. Telefonu açtı ve gülümsedi. "Bebeğim?" Taehyung'un sesi endişeliydi. "Yoongi hemen buraya gelmen lazım" Yoongi yutkundu. "Ne oldu?" Taehyung yutkundu. "Eve gel lütfen, çok k-korkuyorum" Sevgilisi için endişelenmişti. Hızla arabaya bindi ve eve doğru sürmeye başladı.

Heyecan ve endişe kanına enjekte edilmiş gibiydi, ışıklara bile dikkat etmiyordu. Taehyung bu hayattaki tek varlığıydı, onun dışında kaybedeceği hiçbir şeyi yoktu. Onsuz hayatı yaşayamazdı.

Eve vardığında hızla kapıyı açtı ve etrafa bakındı, Taehyung ortalıklarda yoktu. Kenardaki kağıda gözü ilişti, Taehyung asla bir yere boş kağıt bırakmazdı. Katlı kenarlarından tutup aldıktan sonra açıp baktı. Bu bir nottu.

"İkinci cesedi de buldunuz, bravo Min Yoongi. Ancak sıradaki seni fena şaşırtacak"

Gözlerini kırpıştırırken yukarı koştu, Taehyung orada da yoktu. İçinden neler geçiyordu öyle? Ya sonraki kurban o olursa? Titreyen bedenini yatağa bırakıp derin bir nefes aldı. Hayır, burada çaresiz bir şekilde sevgilisinin bedenini beklemeyecekti. Sonraki ceseti bulmadan o katili yakalamalıydı.

Aşağı inip telefonunu almışken arka bahçe kapısının sesi ile duraksadı. Taehyung elinde mama kapları içeri gelmişti. Telefon elinden düşerken sevgilisine koştu ve sıkı sıkı sarıldı. Taehyung şaşkınlık içinde sarılırken usulca ona baktı.

"Bebeğim, ne oldu?" Yoongi titreyen sesi ile kafasını sevgilisinin göğsüne yasladı. "Seni kaybettim sandım" Çenesini göğsüne yaslarken sevgilisinin güzel gözlerine baktı. "Ne diye acele çağırdın beni?" Taehyung bir bebek gibi dudak büktü. "Arka bahçe hamamböceği kaynıyor." Yoongi derin bir nefes aldı, bitanesine bir şey olacak diye çok korkmuştu. Sonra usulca gülümsedi, Taehyung'un hamamböceğinden ödü kopardı.

"Bekle ben hemen onları öldürüp geliyorum" Parmak uçlarına yükseldi, küçüğünün sağ gözünün altındaki minik beni öptü. Ona "mucize" ismini vermişti, çünkü gerçekten mucizevi bir şekilde o kısımda olmuştu.

Yoongi böcek ilacını alıp gittiğinde Taehyung çalan telefonuna korkuyla koşturdu. Arayan bu cinayetlerin hepsini yapan katildi. Titreyen elleriyle aramayı cevapladı ve sesindeki korkuyu almaya çalıştı.

"Yoongi, notu aldı mı?" Taehyung tanıdık sesle sertçe yutkundu. "Aldı, ancak... Lütfen dur artık" Karşıdaki alayla güldü ve fısıldadı. "Henüz yeni başlıyoruz Taehyung, Yoongi'nin hakkındaki gerçeği öğrenmemesini istiyorsan çeneni kapalı tut ve dediklerimi yap." Kapanış sesinden sonra gözlerini kapatan Taehyung derin bir iç çekti. Bu olaydan nasıl çıkacaktı?

Alt kata indiğinde Yoongi böceklerle uğraşıyordu, dolu gözlerle onu seyretti. Bu olayın sonunda ikisi de ayrı yolları boylayacaklardı. Sonsuz olmak çok isterdi onunla, hiç bitmemesini diledi yeniden. Süzülen gözyaşlarını hızla sildi ve kenardaki notun gitmiş olduğunu gördü. Yoongi büyük ihtimal kanıt niyetine almıştı.

Böcek işi tamamlandığında Taehyung ikisine yeşil çay yaptı, Yoongi de koltukta uzanıyordu. Sevgilisi gelince yerinde doğruldu, koltuğa oturduğunda da kafasını bacaklarına yasladı.

"Yeni kurban sizin okuldanmış, üstelik de mimar" Taehyung korkak bakışlarını biriciğine dikti. Yoongi çok kararlı ve soğukkanlı görünüyordu. "Jungkook ile konuşmam lazım" Taehyung dudaklarını birbirine bastırdı. "Jimin ile Busan'a gitti" Yoongi kafasını salladıktan sonra televizyona döndü.

İlerleyen saatlerde Taehyung yukarı çıkmış, Yoongi ise koltukta uyuyakalmıştı. Bir ara uyandı, yine kabus görmüştü. Bu olaylardan beri sürekli kabus görüyordu. Yukarı çıktı, erkek arkadaşı boya gömleğini giymiş tuvalini boyuyordu.

"İnci Küpeli Kız, sevdiğim bir tablodur" Taehyung sevgilisinin sesini duyunca kapıya baktı ve gülümsedi. Genelde derslerde ünlü tabloları yaparlardı, bunu çok severdi. Öğretmenler ara sıra serbest bırakıyordu.

"Dün de Belleğin Azmi'ni boyadım. Sence nasıl?" Taehyung güzelinin beline sıkı sıkı sarıldı ve omzundaki açıklığı öptü. Bu Yoongi'nin kaşlarını çatmasına sebep olmuştu.

"Ondan önce ne boyadın?" Taehyung güldü. "Bebeğim, beraber boyadık ya. Yıldızlı Gece, hani şu kulağı kesik adamın" Yoongi ona dönüp zorlukla gülümsedi, bu kafasını karıştırmıştı. Tesadüfün böylesi olabilirdi.

"Uyuyalım hadi" Yoongi içi rahatsız bir şekilde odadan çıkarken Taehyung açığa çıkardığı olayı hala anlamamıştı.

umm, merhabalar

öncelikle, bu kştaba gerçekten ilgiyle başladım. severe yazıyorum.

ancak 12. sınıf oldum ve çok çalışmam gerekiyor, bu nedenle telefonumu bırakıyorum

girip de bölüm yazar mıyım? hiç bilmiuorum. o nedenle gerçekten konuşmak isteyenler sms atabilir. hepinizi çok seviyorum, seneye umarım çok iyi yerlere gelebiliriz~♡

ha, bu bölüm de biriciğime, vminmeji

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 15, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

aesthetic killer -ara verildi-Where stories live. Discover now