Takové úplně normální ráno

6.3K 100 2
                                    

Vzbudily mě sluneční paprsky, které dopadaly na moji tvář. Naštvaně jsem se přetočila na druhý bok a snažila se znovu usnou, ale hlad mě donutil vstát z postele. Šla jsem do svojí koupelny, kde jsem provedla svou každodenní ranní rutinu. Vrátila jsem se zpátky do pokoje ke skříni a vzala si z ní černé tričko s odhalenými rameny a krvavě rudou sukeň s vysokým pasem. Ještě jsem si na krk připla řetízek s přívěškem mesičitého srpce.

 Ještě jsem si na krk připla řetízek s přívěškem mesičitého srpce

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Pak jsem konečně odešla z pokoje, skrz obývák do kuchyně. V obýváku mě ale zastavil otec s nějakým chlapem a mraky gorilami. Trochu jsem se lekla a když se ke mně zezadu začali přiblížovat další gorily, zpanikařila jsem a zamkla jim dveře před nosem. Svezla jsem se po nich dolů, ale tak trochu jsem nedomyslela, že tu jsou i další. Další gorily se ke mně vydaly a já začala opět panikařit a snažila se odemknout ty dveře. ,,To je ta tvoje dcera?" Zeptal se cizinec. Mohlo mu být tak 20.

Byl celkem hezký

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Byl celkem hezký. Otec přikývl a oba se na mě dívali jako na nějaké divadlo. Pořád jsem se snažila otevřít ty dveře, ale klíč se zasekl. ,,Je roztomilá" řekl chraplavým hlasem a usmál se. Skončila jsem ve spárech těch obrů, kteří mě vlekli k tomu chlapovi. Různě jsem se jim snažila vykroutit, ale jejich stisky byly až moc silné. Jednomu jsem dupla na nohu (nojo, nic nemá na podpatky. Veřte nebo ne, ale kurva hodně to bolí, už jen když si s nimi na vás někdo jemně stoupne, ani nedošlápne, natož když vám na ni někdo dupne...miluju podpatky!) tomu se pod náporem bolesti podlomila noha a pustil mě. Ke druhému jsem se otočila čelem a kopla ho kolenem do koulí. Znovu jsem utekla ke dveřím a opět jsem se snažila odemknout, neúspěšně. Najednou se za mnou objevil další. Jednou rukou mě chytil za přišpendlil mi ruce k tělu a druhou mi zacpal pusu. Vrtěla jsem se, ale jeho stisk ne a ne povolit. Podpatky mě zachránil nemohly, protože měl nohy moc za mnou, ruce jsem mela chycené v jeho sevření, nevěděla jsem, co mám dělat. Kousla jsem ho do ruky. Fuj, určitě jsem se něčím nakazila. ,,Ty svině jedna" Oddělal mi ruku z pusy zatřepal s ní ve vzduchu. Z kapsy vytajl nějaký zmuchlaný látkový kapesník a přitiskl na obličej. Ble, určitě je posmrkaný... zmítala jsem se v jeho sevření, ale jakmile jsem se nadechla, do nosu mě udeřil jakýsi zápach a mně začala těšknout víčka. ,,Jsme domluveni?" Zeptal se pan tajemný a otec přikývl. ,,Brete, dej ji do auta" to bylo to poslední, co jsem slyšela, než se mi zatmělo před očima a já upadla do říše snů.

Já vím, kapitoly jsou strašně krátké a plné chyb, že se to pomalu nedá ani číst, ale slibuji, že se budu snažit o to, aby to bylo lepší. Mějte se krásně

Vaše Elikaafkov

Mafiánova děvkaWhere stories live. Discover now