Tohle je špatný

6.1K 116 67
                                    

,,Čau, ..... Ne.. Jak ti jde klub?.... Nechceš novou čubku?... Klidně, kdy?... Fajn, čau" Slyšela jsem z jeho hovoru. Jaký klub? A tou čubku jako myslí mě?? Co si o sobě jako ten kretén myslí?? Přešel ke skříní, hodil po mně nějaký hadry ať si to obléknu. Podívala jsem se na to. ,,Tohle si nevezmu" řekla jsem a koukala na něj, jestli je to opravdu takový debil a myslí si, že si to vážně oblíknu. Rychlostí světla se ke mně přiblížil a chytil mě pod krkem. Moje ruka okamžitě vystřelila k té jeho a snažila se alespoň trochu jeho stisk povolit, ale on naopak jen zesílil. ,,Být tebou, víc bych mě už nesral. Koukej si to oblíknout a za 5 minut budeš dole" pak mi pustil krk a s prásknutím dveří odešel. Chvíli jsem tam jen seděla a mnula si krk. Pak jsem znovu pohlédla na ty šaty. Jakože byly hezké, ale prostě ukazovaly až moc.

Pak mi došlo, že bych se vážně měla převléct, protože jestli nebudu převlečená, přijde a bůh ví co se mnou udělá

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Pak mi došlo, že bych se vážně měla převléct, protože jestli nebudu převlečená, přijde a bůh ví co se mnou udělá. Ale příjemný to rozhodně nebude, ten krk mě furt bolí.. Svlékla jsem si své šaty a vzala si místo nich tamty. Přešla jsem k velkému zrcadlu a zoufale si projela rukou vlasy. ,,Diano, vypadáš jak kurva... " řekla jsem si pro sebe a chtěla se otočit ode dveří se ale ozvalo ,,Ale hodně luxusní kurva" leknutím jsem vyjekla. 


Tak teď jsem málem dostala infarkt

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Tak teď jsem málem dostala infarkt... Kokot, takhle mě děsit. ,,Tak dík no... " řekla jsem tiše pro sebe a protočila nad ním oči. Muž se přestal opírat o dveře a vykročil směrem ke mně. Snažila jsem se couvat ale hned za mnou bylo zrcadlo. Zkurvený záterasy co se vám vždycky postavy za záda, když se to fakt nejmíň hodí... Mezi tím, on už došel až ke mně a zvedl ruku. Ve strachu, že mě chce praštit, jsem se přikrčila a snažila si nějak zakrýt obličej, ale on jen vzal pramen mých vlasů mezi prsty a začal si ho prohlížet. Zmateně jsem na něj pohlédla a střela se s jeho očima. Měl je tmavě hnědé. ,,Moc hezké.. "komentoval furt. Jeho pohled se přemístil na moje tělo které bylo až moc odhalené. ,,Moc hezké" pomalu jel prstem z mojí tváře přes krk a sjížděl furt níž. Zoufale jsem pohlédla na Chrise, který se objevil ve dveřích. Ten ale pouze rty naznačil ,,Ani se nehni" a tak jsem tam pouze stála, nalepená na zeď a snažila se snést jeho doteky. Když se zastavil na mém dekoltu, už jsem to nevydržela a odstrčila jsem ho. ,,Hmm, kočička má drápky... To se mi líbí" řekl a nahodil něco co měl nejspíš být sexy úšklebek. ,,Umíš dobře vybírat Chrisi. Vezmu si ji" ,,Fajn.." odpověděl mu. ,,Co? Uvědomujete si, že nejsem zboží, abyste si mě furt přehazovali? A za tu čubku chci omluvu" otočila jsem se na Chrise jeho oči potemněly. ,,Chceš dostat ještě jednu?!" pomalu se ke mně začal přibližovat. Ale ten muž ho zastavil ,,Hele nenič mi zboží. Tahle bude cenná" On si jen odfrkl, otočil se a se slovy ,,Dělej si s ní co chceš", odešel. Takže jsem tam zůstala s panem neznámým sama. ,,Kdo jste?" zeptala jsem se ho. on se zase pousmál ,,Teď už tvůj šéf. A teď pojď" ,,Ale já nechci! Už jsem snad řekla, že nejsem nějaká věc abyste si mě furt přehazovali!" ,,Buď půjdeš dobrovolně a budeš mi v klubu dělat tanečnici nebo tam skončíš stejně, ale bude z tebe i děvka" fuck...  Tak z toho se už jen tak nevyvleču... ,,Nemůžete si mě jen tak vzít" bleskla mi hlavou věta kterou mi řekl u jídla Chris. ,,Myslíš?" řekl s hravým hlasem. ,,Christian řekl, že má se mnou jisté plány. Pokud se mnou plány, nemůžete si mě jen tak vzít" řekla jsem sebevědomě. Ale to sebevědomí pohaslo, když se začal smát... ,,Princezno, nebím co s tebou měl můj bratr v plánu, ale když mi zavolal, ať si tě odvezu, odvezu si tě" chytil mě za bradu a donutil mě se mu podívat zpátky do obličeje. ,,Já jsem ten hodnější bratr. Vyber si. Tančit nebo šukat?" přiblížil se ke mně, až jsem cítila jeho dech na své tváři. ,,Fajn" odsekla jsem, zatlačila mu do hrudi a tím se od něj odtáhla.  Obešla jsem ho a zamířila ke dveřím, abych se mu už nemusela dívat do očí. ,,Mimochodem.." Donutil se mě otočit ,,Já jsem Jess" usmál se. ,,Diana"



Omlouvám se, vím že teď to trvalo hodně dlouho, než se vydala nová kapitola a moc děkuju všem, co měli trpělivost a podporovali mě. Jste úžasní, už 3k přečtení! Moc děkuju

Elikaafkov


Mafiánova děvkaKde žijí příběhy. Začni objevovat