🥊11🥊

7.1K 354 8
                                    

Έφτασα γρήγορα σπίτι μου ήταν βραδυ πλεον.  Βγηκα απο το αμάξι και κοίταξα την απέναντι μονοκατοικία.  Μάλλον κάποιος την αγόρασε. Άνοιξα με τα κλειδιά την πόρτα και μπήκα στο ασανσέρ και ανέβηκα στον 2ο όπου μένω.  Μπήκα στο διαμέρισμα μου,  άφησα την τσάντα μου στον καναπέ και πηγα στο δωμάτιο μου έβγαλα τα ρουχα της δουλειας και  έβαλα μόνο μια φόρμα χωρίς κάτι από πανω.  Βγηκα στο μπαλκόνι μαζι με το τετράδιο  και κάθισα στην καρέκλα άνοιξα το τετράδιο και συνέχισα να διαβάζω.

Τετράδιο

Τετάρτη 29 Απριλίου

Δεν μιλήσαμε μετά από εκείνο το συμβάν.  Την αδερφή του την έχω ακόμα εγώ δεν μου έχει ξαναρωτηση κάτι για τον αδερφό της.  Πρέπει να τον βρώ να τον ρωτήσω γιατί την έφερε σε μένα; τι στο καλό πια είναι τόσο άσχημο που δεν μπορεί να  μείνει εκεί η Σοφία; Δεν μου είναι βάρος και βοηθάει τον αδερφό μου πολύ αλλά η μικρή σίγουρα τον έχει ανάγκη και ας μην μου έχει πει τίποτα.. το βλέπω.

"Λεο Σοφία ελάτε λίγο " Φωναξα τα μικρά στο σαλόνι. "Εγώ θα φύγω για λίγο μην ζαλισετε την θεία και σας παρακαλω πολυ να είστε καλά παιδια "
"Εντάξει να πάμε ξανά πανω για να παιξουμε;"
"Ναι Λεο να πατε" Είπα και έτρεξαν πανω έβαλα μια ζακέτα και βγήκα από το σπίτι.  Αρχισα να περπαταω προς το σπίτι του.  Ήξερα που είναι γιατί είχα περασει μια φορά καταλαθος από έξω και τον είδα να μπαίνει μέσα στην πολυκατοικια.  Προχώρησα  μέχρι που το  είδα έξω στο δρόμο να σπρωχνει κάποιο και αυτός να παραπαταει.  Πλησιασα λίγο πιο κοντά και κρυφτηκα για να μην με δει.  Ο άγνωστος για εμενα κυριος πλησιασε την γυναίκα που ήταν έξω και πηγε να την πιάσει από τον λαιμό ο Άρης τον έσπρωξε μακρυά και η γυναίκα είχε μαζευτεί κάτω κλαίγοντας

"Δεν θα την ξανά αγγίξεις το κατάλαβες; αρκετά την κακοποιησες τόσα χρόνια δεν νομιζεις ;"
"Γιε μου.. " Πήγε να πει ο άντρας αλλά ο Άρης τον έκοψε
"Δεν είμαι γιο σου ουτε  και η Σοφία κόρη σου δεν αξίζει να έχει εσένα για πατέρα ακους;"
"Μην μου μιλας ετσι πολυ αερα έχεις παρει. "
"Δεν είμαι μικρός πλεον μπαμπά μπορώ να σου φέρομαι όπως θέλω" Αυτός ο άντρας πλησιασε έτοιμος να χτυπήσει τον Άρη αλλά δεν τον  αφησα βγήκα και τον χτυπησα εγώ πρωτη.  Εφαγα αρκετά χτυπήματα αλλά δεν με έκαναν να  σταματήσω..  Αφου κατάλαβα ότι τον αφησα χωρίς αισθησεις έφυγα από πανω του.  Ο Άρης με κοιτουσε σοκαρισμένος και νευριασμένος ταυτόχρονα.
"Κοπέλα μου είσαι καλά;" Είπε η γυναίκα μάλλον η μητέρα του Άρη
"Μια χαρά είμαι εσείς πως ειστε;"
"Εγώ είμαι εντάξει...  Ευχαριστώ...  Αλλά δεν χρειαζόταν....  Πως βρέθηκες εδω;" Και παρατητησα μια φλέβα να πεταγεται στον λαιμό του Αρη
"Ερχόμουν να δω τον Άρη ήθελα να παρω κάτι σημειώσεις" Είπα και αυτός με κοίταξε έντονα.
" Άρη για το δεν μου γνώρισες ποτε την κοπέλα; μια τόσο όμορφη Κόπελα"
"Μαμά ασε μας λίγο μόνους να τα πουμε πηγαινε πανω  και μην ανοίξεις σε κάνενα "
"Καλά παλικαρι  μου"
"Και τώρα τα δυο μας" Είπε και εγώ   κατάπια αργά το σάλιο μου.
"Τι δουλειά  έχεις εσυ εδώ;"
"Ήθελα να σου μιλήσω"
"Γιατί έπεσες πανω του; Μορουσε να σε σκοτώσει Έμμα" είπε με νεύρο και νευρίασα και εγω
"Δεν μπορούσα να τον βλέπω να σε χτυπάει" είπα με νεύρο.
"Ενώ εγώ μπορουσα να τον βλέπω να χτυπάει εσένα; δεν είχες καμια δουλειά εδώ γατάκι"
"Θέλω να μου πεις τα παντα και να μου εξηγήσεις τι είναι αυτά που είδα τώρα"
"Έμμα.. "
"Είπα τώρα"
"Ελα πανω μαζί μου" Είπε και τον ακολουθησα μπήκαμε στην πολυκατοικια και ανεβηκαμε 3 ορόφους.  Για εμενα ήταν χαλαρό αυτό αλλά ο Άρης από ότι είδα κουράστηκε. Άνοιξε μια πορτα και μπήκαμε μέσα.
"Άρη;"
"Εγώ είμαι ήρθα με την Έμμα"
"Καλά έκανες" Είπε και εμφανίστηκε μπροστά μας. "Κοπέλα μου περνα στο σαλόνι κάτσε να μιλήσουμε,  να τα πουμε" Με τράβηξε και ο Άρης μου είπε κουνωντας τα χείλη του 'Καλή Τυχη' και γελασα

{•••}

"Σε αυτή την φωτογραφία είναι  4 τότε μέναμε σε μια μονοκατοικία ,  τότε είχε ένα αυτοκινητάκι ,αυτό που είναι και στην φωτογραφία,  έτρεχε λοιπόν και εγώ και ο πατερας του,  του λέγαμε να μην τρέχει και να προσεχει τις σκάλες,  κάποια στιγμή εκεί που μαγείρευα το αυτοκίνητακι μαζί με  αυτόν Κατρακυλουσε τις σκάλες αρχισα να τις κατεβαίνω πανικόβλητη όταν έφτασα κάτω ο κυριος από εδώ γελουσε και έλεγε ξανά ξανά αααα" Αρχισα να γελάω από μικρός αντάρτης δηλαδή.
"Έμμα πάμε λίγο μεσα να σου πω.  Και μαμά σε παρακαλω σταμάτα να με κάνεις ρεζίλι. "
"Πάμε" Ακολουθησα τον Άρη και μπήκαμε στο δωμάτιο του.
"Τι έγινε;"
"Αν θυμάσαι ήρθες εδώ για να μιλήσουμε"
"Δεν το ξέχασα Άρη απλώς θα ήταν καλό να την κάνω να ξεχαστει λίγο μετά από αυτό εξω"
"Έμμα..  Σχετικά με αυτό μην πεις τίποτα στην Σοφία " Είπε και καθισε στο κρεβάτι του.
"Άρη τι συμβαίνει ; με τρομάζει η συμπεριφορά σου.Αυτο που είδα εξω"
"Από μικρός από τότε που ήμουν 6 χρονών ζω σε αυτή την κατάσταση.  Κάθε μέρα βτην χτυπουσε μπροστά μου,  κάθε μέρα την έβριζε,  έμπλεξε με ναρκωτικά πριν λίγα χρόνια και την βίασε... Μπ-μπροστα μου. Όσο θυμάμαι αυτά πιυ μου έλεγε την ώρα που το έκανε αυτο.... " Ειπε και έκλεισε τα μάτια του ενώ τα χέρια του έγιναν μπονιες "Έτσι δημιουργήθηκε η Σοφία.  Εγώ από εκείνη την ημέρα είχα αρχίσει πολεμικές τέχνες  για να μπορέσω να σώσω  την Σοφία.  Την χτυπησε αρκετές φορές όταν ήταν έγκυος αλλά ευτυχώς η μικρή σώθηκε.  Κάποια στιγμή είχε εξαφανιστεί δεν ξέραμε που είναι και τα πραγματα είχαν ηρεμήσει αλλά τώρα εμφανίστηκε,  γι αυτό σου έφερα την Σοφία γιατί δεν θέλω να την πειραξει,  γι αυτό δεν τα φτιάχνω με τα κορίτσια " Είπε και παρατηρησα ότι δάκρυα έτρεχαν στα μάτια τον πλησιασα, του σκουπισα μερικα.
"Έζησες πολυ δυσκολα" Είπα και καθησα δίπλα του.
"Και ξέρεις γιατί δεν τα φτιάχνω με κορίτσια; οχι γιατι δεν θέλω γιατί φοβάμαι ότι θα είμαι σαν αυτό το κάθαρμα.  Φοβάμαι μην της κάνω κακό."
"Άρη.....  Λυπάμαι γι όλα αυτά μπορώ να καταλάβω οτι σου ήταν δυσκολο γιατι εχω περάσει δυσκολες καταστάσεις,  καταστάσεις που δεν θα φυγουν από το μυαλό μου. "
"Έμμα... "
"Ασε με να τελειώσω " Τον παρακαλεσα και μου εγνεψε θετικά " Άρη  θα σου πω κάτι...  Δεν μοιαζεις με αυτόν..  Εσυ εισαι ευαίσθητος,  εισαι καλός,  ευγενικός,  άσχετα αν σε εμένα φέρθηκες σκάρτα μου εχεις δίξει και μια άλλη πλευρα του εαυτου σου πολυ πιο γλυκιά δεν θα έπρεπε να φοβάσαι μην του μοιάζεις γιατί δεν του μοιάζεις Άρη εσυ δεν εισαι κάθαρμα. "
"Ευχαριστώ γατάκι" είπε και χαμογέλασε ελαφρά.

Γεια σαααααας

Λοιπόν θα ξανά ανεβάσω σε 1 εβδομάδα γιατί θα παω διακοπές και δεν θέλω να ασχολουμαι με το κινητό.

Εχω γράψει αρκετά κεφάλαια οπότε μόλις έρθω θα ανεβάζω ένα κάθε μέρα.  Θα τα πουμε καλά να περνατε τα λέμε σε 1 εβδομάδα

Αντίοοοο 😻😻

~Its Evi

Έρωτας στο ρινγκ ✔️Where stories live. Discover now