🥊17🥊

5.8K 287 14
                                    

(•••)

Άρης POV

Έκλεισα το τετράδιο και το παρατησα σε μια γωνία.  Μεχρι τώρα μόνο εγώ την πληγωνω αλλά τι μπορεί να είχε συμβεί γαμώτο που να με αφήσει αυτή; γιατί να μου φερθεί έτσι; άρπαξα ξανά το τετράδιο και προχωρησα τις σελίδες πολυ γρήγορα.  Το μάτι μου όμως έπιασε μια διαφορά.  Η μια ημερομηνία έλεγε 24/07/ 18 και μετά έλεγε  16/09/ 18 αυτό σημαίνει ότι άρχισε  να γράφει πολυ πιο σπάνια  από την ημέρα που τα φτιάξαμε...  Πήγα εκεί που είχα μείνει και συνέχισε να διαβάζω.

Τετράδιο

Σάββατο 10 Ιουνίου

Χθες ήταν η τελευταία μέρα και από Δευτέρα ξεκινούν οι εξετάσεις.  Δεν αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι θα τα παω καλά εδώ και 2 εβδομάδες δεν μου μιλάει Ακουσα τον ήχο του κινητού μου να χτυπάει.  Μήνυμα.  Κοίταξα το όνομα και το άνοιξα κατευθείαν.

Άρης ❤:
Στις 10  θα περασω να σε παρω.  Να είσαι έτοιμη ντυμένη όπως θες.

Τιιι;  έτρεξα προς την ντουλάπα και αρχισα να βγάζω όλα τα ρουχα μου έξω.   Η ώρα είναι 8 εντάξει έχω χρόνο να βαφτώ αλλά όχι να βρω ρούχα

Έψαχνα για κανα μισάωρο μέχρι που βρήκα ενα αρκετα καλο συνολο. Φορεσα το λευκο μου τοπακι και ενα μαυρο τζιν σορτσακι . Επιασα τα μαλλια μου σε κοτσο και βαφτηκα πολυ ελαφρια. Κοιταξα τον εαυτο μου στον καθρεπτη και πηρα μια βαθια ανασα. Στις 9.55 ήμουν έτη κατεβηκα κάτω και είπα στην θεία μου ότι θα βγω με τον Άρη.  Βγηκα απο το σπίτι και ο Άρης ήταν ήδη εκεί.
"Ανέβα πριν σε στείλω να αλλάξεις. " ει
"Γιατί τι έχω;" Είπα κάπως απογοητευμένη
"Είσαι κούκλα αυτό έχεις"
"Και το ήθελες να σου έρθω με τις φόρμες μου;"
"Καλύτερα δεν θα σου την έπεφταν. "
"Άρη τι συμβαίνει;"
"Θα δεις κρατήσου " Είπε και τύλιξα τα χέρια μου γύρω του και τον έσφιξε πάνω μου.  Μου αρέσει που τον αγκαλιάζω. Μετά από 10 λεπτά φτάσαμε από ότι είχα καταλάβει.
"Που είμαστε"
"Ελα μαζί μου" Είπε και μου εδωσε το χέρι του
"Που;"
"Με εμπιστεύεσαι"
"Ναι αλλα-"
"Τότε απλά ελα" Του έδωσα το χέρι μου και άρχισε να προχωράει γρήγορα μπήκανε σε ένα κτήριο εκεί κοντά.  Αρχίσαμε να Ανεβαίνουμε τις σκαλες μέχρι που βρεθήκαμε στην ταράτσα του κτιρίου.  Πλησίασε στην άκρη και καθισε με τα ποδια του να κρέμονται.
Πηγα κάθισα δίπλα του.
"Τι είναι εδω;"
"Συνήθως εδώ κάθομαι μόνος όταν θέλω να σκεφτώ"
"Εμένα γιατί με έφερες εδώ όμως"
"Θα μάθεις τώρα έλα εδώ " Είπε και με έβαλε στην αγκαλιά του.  Μετά από λίγο σηκώθηκε όρθιος και με τράβηξε κι εμένα με πλησιασε και ένωσε τα χείλη μας.  Σταμάτησε το φιλί και πηγε να μιλήσει αλλά το κινητό μου χτυπησε.  Το έβγαλα από το τσαντάκι μου.  Απόκρυψη.  Το σήκωσα και το έβαλα στο αυτί μου.
"Σου έλειψα;" Είπε μια φωνή και όλα άρχισαν να μαυρίζουν σιγά σιγά.

Έρωτας στο ρινγκ ✔️Where stories live. Discover now