Kapitel 13 - Nok ikke det smarteste?

127 5 0
                                    

Fredag, en af de vigtigste kampe, og så fest ligeefter. Ihvertfald hvis vi fandt fra min side af. Hvis vi tabte var det på hovedet hjem i seng, uden noget sex til mig overhovedet. Jeg gik op i min sport, og ikke meget kom før det. Det eneste som har været mere betydningsfuld end det, var da Ciara var her og det er hun jo ikke mere. 

Det kunne måske godt være at jeg skulle tage op og se hendes gravsten på et tidspunkt?...Nej! Det kunne vente, jeg var endelig kommet over hende, så det sidste jeg havde brug for var en reminder om hende. Ciara betød meget for mig, men det er fortid. Meget fortid.

_________

"LØB TYLER FOR SATAN! LØØØØB" Min træner råbte efter mig, da jeg havde bolden og var helt fri til at skyde på mål. Jeg tog chancen og fik skubbet min fod ind under bolden, så den svævede igenne luften og ramte helt oppe i trekanten og gik som smurt ind. YES! Hell yes.

"SÅDAN MAKKER!!" Råbte Cody og løb jublende hen til mig.
Folk på pladserne rejste sig op, men den vigtigste jeg kiggede efter var talentspejderen som var kommet. Jeg vidste ikke hvor han var, men jeg vidste godt hvordan han så ud. Da jeg fik øje på ham var folk faldet lidt ned igen, og han stod og skrev noget ned i en sort bog. Jeg ville så gerne lige have været en flue på væggen der, eller måske nærmere end flue på den metal pæl han stod ved siden af.

"Godt Tyler, det er det jeg ville se!" Råbte træneren ud til mig, og rakte sejrrakt hans arm i mod mig. Vi endte med at vinde kampen 2-0, og jeg lavede assisten til mål nr. 2. En veloverstået kamp, og jeg kunne sagtens gå ud og feste uden nogen dårlig samvittighed. Os drenge smuttede hurtig i bad, og var helt fresh da vi nåede ud til festen. 
Der var godt gang i den da vi ankom, og der gik ikke mere end 1 time da jeg havde fået den første med op på et random værelse.
Midt i et spil isterning, skulle jeg pisse og selvfølgelig var der gang i den ude på toilettet, så den eneste udvej var at tisse udenfor. Jeg fandt heldigvis hurtig et sted, og overhørte en telefon samtale. 

"Hvad? Det kan jeg da ikke! Jeg kan ikke bare droppe skolen i 2 måneder!" Sagde stemmen stædig. 

"Det kan da godt være at det er en stor mulighed, men skolen er da meget vigtigere lige nu...Jeg får jo ikke bare lov til at gå tilbage, bare for at graduere!!" Stemmen blev mere og mere bestemt. Der gik lidt tid før det gik op for mig, hvem stemmen tilhørte. Crystal. Jeg prøvede at få øje på hende, men det var nærmest umuligt da det var bælgravende mørkt, så jeg gav op og bevægede mig indenfor igen. 
Jeg tullede lidt rundt, og fik øje på Cody som stod og var godt igang med en pige der hed Ayla, en som han havde haft et godt øje til i lang tid. Jeg fik øje på Octavia, og desværre så hun også mig...Jeg skyndte mig op ad trappen, og tog det værelse som lå længst væk! Jeg gad hende virkelig ikke lige. Jeg satte mig lidt udmattet på sengen i et forholdsvis lille værelse, og kiggede på lidt nyt på min telefon da jeg pludselig blev forstyrret. Octavia....

"Hør jeg har sagt det én gang i aften, og at du ringer til mig igen hjælper ikke! Jeg siger nej, og også selvom det er til at gå på DEN scene! Farvel..." Hun stod tæt op ad døren, og med ryggen ud til rummet. Da hun vendte sig om, blev jeg ramt af et eller andet. Hendes hår svingede perfekt, og hendes trættende ansigt var på en eller anden måde mega tiltrækkende. Crystal.

"Ej undskyld, jeg troede ikke der var nogle" Sagde hun, og da hun fandt ud af at det var mig blev hun helt flov.

"Går nok! Alt vel?" Spurgte jeg og kiggede nysgerrigt.

"Nej faktisk ikke....Jeg ved ikke hvorfor jeg fortæller det her, men du er trods alt den eneste der ved det, og hvis du fortæller min "store" hemmelig videre, er der vel intet jeg kan gøre...Men min manager har ringet og sagt, at jeg kan få en plads på Victoria Secret scenen om et halvt år....Problemet er bare at jeg ikke er færdig her på det tidspunkt.....MIT LIV ER ET FUCKING ROD MAN!" Hun udbrød til sidst, og satte sig tungt ned i sengen og begravede sit smukke ansigt ned i hendes rystende hænder. 

"Hør, jeg er måske ikke lige den mest velvidende om modeller og sådan, men jeg forstår dig godt....Har selv fået et lignende tilbud omkring min fodbold...." Sagde jeg og prøvede at "trøste" hende så godt som jeg kunne. 

"Det bare så anstrengende hele ti-" Hun blev afbrudt da døren gik hurtig op.

"Hvad fanden Tyler?!" Jeg gav op, jeg gav seriøst op med alt jeg havde. Jeg kørte irriteret og skide træt en hånd gennem håret, og rullede stærkt øjne af hende. 

"Octavia, for femogtyvende gang man. V-i  e-r   i-k-k-e  k-æ-r-e-s-t-e-r!" Sagde jeg og fik et meget skuffet og ked af det udtryk tilbage. 

"Du har jo ikke andre end mig!" Hun prøvede at være flabet nu, og det virkede bare ikke. 

"Jo jeg har Grace! Hun er min kæreste" Sagde jeg ud i den blå luft, den eneste måde jeg kunne slippe af med Octavia på. Så havde jeg bare lige en del forklaring jeg skulle have fortalt Grace/Crystal bagefter, men bedre end at blive forfulgt af Octavia. 

"Må jeg se?" Sagde hun og forventede hun vandt, da hun ikke troede på vi var sammen. 

"Om du må se? Hvordan ville du SE det?" Spurgte jeg.

"Kys hende" Skyd mig, skyd mig for satan. Den var tabt, og jeg slap ikke af med Octavia. 
Jeg blev i et split sekund revet til min ene side, et par feminine lange fingre tog fat om min kæbe, inden Crystal's fugtige læber gav mig et ordentlig kys. 
Octavia's mund røg helt ned til gulvet af ren forbavselse, HA tag den Octavia. 

"Nåh! Så det er rigtigt" Sagde hun skuffet og smækkede døren surt i sig. 

Der var et øjebliks stilhed i rummet, indtil Crystal akavet brød tavsheden. 

"Såehh...Har du muligvis lyst til, at forklare dig en smule?" Sagde hun stille. 

"Undskyld jeg lige fik revet dig med i det, men hun har jagtet mig som en sild i en tønde i flere uger nu....Og jeg gider hende ikke, hun forstår ligesom bare ikke de der store hints jeg giver hende, så jeg så måske lige en udvej og mulighed i dig...." Jeg prøvede virkelig at redde den så godt som jeg kunne, og jeg følte det gik fremragende. 

"Hehe det okay, hun er også lidt påtrængende....Men altså jeg er heller ikke den værste at komme sammen med" Sagde hun ironisk, og sendte mig flirtende en sarkastisk kys i luften. 

"Kender du hende?" Spurgte jeg.

"Nej men da jeg kom til skolen, var hun hurtig henne og spørge om cheerleading ikke var noget for mig. Fordi jeg var køn? + Hun gik tit efter mig for, at spørge mig om alle mulige random ting? Lidt underligt faktisk?"

"Omg man....Og hende har jeg været sammen med" Sagde jeg uforståeligt. 

"Nårh jamen okay, så du er mig allerede utro" Vi grinede begge to, og jeg kunne mærke Crystal og jeg kunne blive gode VENNER! Hun havde en kanon humor, og hun virkede meget positiv, samt hendes udstråling var virkelig noget der smittede af på mig.

"Fuck...Jeg vidste vores forhold ikke ville fungere" Tilføjede jeg, og prøvede at virke nedtrykt.

"Tyler! Jeg gider ikke, jeg slår op med dig efter at have været din kæreste i.... 40 sekunder" Ingen af os kunne tage det seriøst. 

"Ikke for at være tarvelig eller noget, men jeg er nok nødt til at smutte igen" Sagde jeg og rejste mig langsomt op fra sengen. 

"Det okay eks" Hun smilede bredt.

"Du er faktisk slet ikke så slem som du fremstår Hr. Wayne" Fik jeg afvide af hende, inden jeg gik ud af rummet. 

"U too Frk. Shayne" Sagde jeg, og gik op for mig at vores efternavne rimmede, fun fun!
Jeg havde også en helt underligt følelse da jeg gik ud, jeg har ikke været så fri med en pige siden Claire. Det var som om Crystal havde en evne, til at få en den gamle side frem i mig selv. Jeg vidste bare ikke lige hvordan jeg havde det med det, jeg ændrede mig jo for en vis grund. Det ville være så meget nemmere, hvis jeg bare kunne sige mine følelser og være den Tyler Wayne som jeg havde lyst til at være.


C.H.A.N.G.EWhere stories live. Discover now