24- "Tillykke!"

541 18 2
                                    

Ellas synsvinkel

Stadig lørdag

Vi har lige sat os ind i bussen og nu er der nok to timer til vi er der. Nu syntes jeg godt nok også vi har kørt i noget tid. "Ello din telefon ringer" siger Marcus. "Hvem er det?" spørg jeg. "Det er Jasmin" siger han. Han giver mig den. "Hallo?" siger jeg. "Tillykke!" råber Emil og Jasmin jeg tager min telefon væk fra mit øre. Martinus griner jeg gætter på at hele bussen kunne høre det der. "Er i ude på at springe min trommehinde eller?" spørg/siger jeg. "Nej da" siger Jasmin. "Tillykke Ella" siger Emil. "Øhm tak" siger jeg forvirret. "Du har fået en kæreste din skide forvirret gris" siger Ella. Jeg griner lidt. "Ja den video er gået ret viralt" siger jeg. "Han er så sød" siger Jasmin. "Nu skal han heller ikke såre dig ellers kommer jeg efter ham" siger Emil. "Også mig" siger Jasmin. "Kan vi ikke lige snakke med ham?" spørg de i kor. Jeg griner lidt. "Jo" siger jeg og rækker Martinus telefonen. "Hvem er det?" spørg han. "Jasmin og Emil" siger jeg. Han tager grinende imod telefonen.

"Vi er her nu" hvisker Martinus og ryster blidt i mig. Jeg åbner øjenene og strækker mig. "Okay danserne og Ella i går ud nu. I kan bare gå ud og ind af døren da der er jeg så drengene kan få taget billeder" siger Kjell Erik. "Okay" siger jeg og rejser mig. "Hey" siger Martinus og trækker mig ned så han kan give mig et kys. jeg trækker mig og går ud med de andre dansere. Alle fansene begynder at skrige alt muligt. "Det er Ella!" "Det er Martinus kæreste!" "Det er hende!" "Lad Martinus værre!" "Jeg kommer efter dig!" "Dø!"

Mig Ella og Maren sidder der inde hvor de skal klæde om osv. Vi har siddet her i 10 minutter så der er nok ikke lang tid til Martinus kommer herind. Bank bank. "Kom ind!" råber Maren. "Hej" siger Martinus. "Heej" siger vi i kor. "Jeg tager lige MIN KÆRSTE" siger Martinus og ligger tryk på min kæreste. "Det gør du bare" siger Ella. Martinus tager min hånd og trækker mig med udenforan døren.  "Er du okay?" spørg Martinus. "Ja hvorfor skulle jeg ikke være okay?" spørg jeg og griner lidt. "Jeg hørte bare alt det fansene råbte efter dig og jeg syntes det var ret voldsomt" siger Martinus. "Nårh" siger jeg. Det var ret voldsomt men det er ikke noget jeg tager til mig. "Jeg havde tænkt mig at sige de skal stoppe" siger han. "Det skal du ikke" siger jeg bestemt. "Hvaa kan du lide det?" spørg han. "Jeg tager det ikke til mig hvis du siger det tror de at jeg tager det til mig!" siger jeg irriteret. "Eller stopper de! De skal ikke sige sådan noget til dig!" siger han surt. "Du skal ikke sige det!" siger jeg surt. "Fint!" siger han og går. Hvad sker der lige for ham. Jeg går ind til pigerne igen. "Woaw hvad skete der lige der?" spørg Ella. "Det er bare Martinus der er pige sur" siger jeg.

5 minutter efter jeg har fortalt Maren og Ella hvad der skete kommer Marcus brasende ind. "Hvorfor er Martinus så skide sur!" siger Marcus. "Vi var bare oppe og skændtes" siger jeg.

-
Første skænderi!

Chapter oneWhere stories live. Discover now