Day 32 - You should taste that!

522 12 0
                                    

De dag voordat we samen zouden vertrekken en we lagen nog steeds languit in bed. De klok sloeg twaalf uur in de middag aan. Ik gaapte diep en ging rechtop zitten. Ik besloot mijn Twitter account maar weer eens te checken. Al mijn sociale media platforms, had ik afgesloten sinds ik met Harry ging. Ik wilde alle reacties op ons niet lezen, maar het tegenhouden ging me toch niet lukken. Mijn nieuwsgierigheid won altijd, zo ook deze keer. 

Ik logde in en opende mijn tijdlijn. De lijst van gemiste tweets was eindloos, maar mijn notiflicaties lijst was nog langer. Ik scrolde snel langs alle berichtjes. De meeste waren positief tot mijn grootste verbazing. Dat had ik zeker niet gedacht, na alle kritiek rond andere relaties van de jongens. Zoals bij Naomi en Louis het volgde. Naomi werd thuis opgezocht met jaloers fans die voor de deur stonden. Met de teksten dat zij allemaal Eleanor terug wilde. En eerlijk is eerlijk, Eleanor was een beeldschoon meisje. Maar als deze liefde sterker was, had niemand het recht om de twee tegen te houden. Toen dat in het nieuws kwam, was ik blij voor Naomi. En gaf ik mezelf de moed dat ik ook kans maakte bij Harry. Ik hield voor en ging to het uiterste. En zie waar ik ben beland, in het bed naast Harry Styles. 

De negatieve reacties boeiden me niet veel en besloot mijn account weer openbaar te maken. Meteen stroomden alle meldingen binnen met mensen die mijn tweets beantwoorden. Het was hele nieuwe wereld, maar daar was ik inmiddels wel genoeg voor voorbereid. 

Van minder dan honderd volgers, vloog het aantal al snel op naar de duizend. Je kon zeggen dat ik er trots op was, maar ik bleef nog altijd die kleine Hilary. Maar buiten mijn kleine wereldje, was Hilary Gates een statement geworden. 

Ik sneed voor mezelf een kiwi in stukjes, deed het in een bakje en at het op. Ik ging op de enorme veranda zitten die om het hele huis liep. Met uitzicht over het strand, was mijn dag meteen voldaan. "Goeiemorgen lieverd," zei Harry. Hij kwam naast me zitten in zijn ondergoed en vroeg om een stukje kiwi. Met het vorkje voerde ik hem een stukje kiwi. Ik hield mijn lach in, zelfs toen hij tevreden weer weg keek. "Wat zijn je plannen voor vandaag?" vroeg ik hem. Harry gaapte. "Mijn personal trainer komt vandaag weer dus ik ben een paar uurtje in de fitness te vinden," zei hij met een glimlach. "Je hebt er zin zo te zien," antwoordde ik. Harry knikte. "Wil je mee?" vroeg hij. Meteen kreeg ik de beelden van dé 1DDay en de fitness video. Ik wilde wel eens zien of dat er inderdaad zo aan toe ging. "Sure," probeerde ik nietsvermoedend te zeggen. Ik glimlachte en zette het lege bakje op de lage tafel voor ons. "Maak je maar klaar voor een pittige sport sessie," zei Harry knipogend. Hij stond op en liep terug de slaapkamer in. Ik haalde mijn wenkbrauwen op. Alsof ik kan sporten wanneer Harry naast me zijn lichaam staat af te trainen... We zullen zien, dacht ik. 

De borstel zorgde dat mijn haren in perfecte hoge staart zat. Ik keek tevreden in de spiegel. "Ziet er goed uit," zei Harry die de kamer ingelopen kwam. "Vind je dat deze broek hieronder kan?" vroeg ik onzeker. "Gekkie, alles staat jou," zei hij flirty. Ik grinnikte en deed de kastdeuren dicht. "Ik ben er klaar voor," zei ik direct daarna. "Da's mooi, want Jason staat al klaar." Ik keek hem vragend aan. "Jason?" 

"De personal trainer..." 

"Oo!" 

We hoefden zeker niet ver te lopen, want de fitness zaal van Harry zat gevestigd aan de garage. Dat maakte de luxe er zeker niet minder op. Alles zag er tot in de puntjes verzorgd uit. Jason kwam naar me toe gelopen en stelde zich voor. "Klaar om je tummy te trainen?" vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. "Mijn conditie is zo slecht als uhm..." begon ik. "Hij is gewoon heel slecht." Jason lachtte en wees de loopband aan. "We bouwen het rustig op, over een paar weken ben je helemaal in shape," vertelde hij. Harry keek chagerijnig toe. "Ze ís al in shape." Jason knikte wat en nam daarna het programma voor Harry door. 

Het verbaasde me hoeveel knopjes erop de looband te vinden waren, het was prima speelgoed voor mij. Jason had door dat ik elke keer de helling omhoog en omlaag deed. "Hilary, dat zou ik niet als ik jou was," begon hij opstellig. Harry giechelde achter me, die blijkbaar op een raar fiets ding zat, ik werkelijk geen idee wat voor toestel dat was. "Waarom niet?" vroeg ik teleurgesteld. "Dat is slecht als je een conditie wilt opbouwen. Houd je maar gewoon aan te aantallen die we hadden afgesproken." 

Our Moment // Harry StylesWhere stories live. Discover now