#43

539 42 7
                                    

Klepala recepční zda platí masáže které jsme si objednali. Když jsem souhlasil hned o několik minut později jsme šli na první.

Bylo to příjemné a užili jsme si to. Hned po kávě jsme se vydali k hotelovému bazénu. Koupalo se tam plno lidí. Na okraji měli položené drinky od Pool baru kde nabízeli Sex on the beach,Cuba libre,Cosmipolitan a další. Samozrejmně tu měli i nealkoholické ,ale oproti těm s alkoholem jich bylo minimum.

„Dojdu pro něco k baru."

Řekl Finn který mi po masáži přišel velmi uvolněný. I kruhy pod očima už mu pomalu mizely. Sundal jsem ze sebe tričko a byl jsem připravený jít do vody. Seděl jsem na okraji bazénu a máchal si tam jen špičky nohou voda byla studená.Za chvíli přišel Finn s drinky v ruce.

„Už se to nese. Dvakrát Sex on the beach."

Podal mi jeden do ruky a druhý položil hned vedle mne. Sešel na lehátko a také si sundal tričko. Až když si uvědomil že všichni civí na jeho břicho sešel po schůdkách do bazénu. Když si sundal tričko dokonale se odhalila celá cestička z „modřinek lásky" kterou jsem udělal před třemi hodinami. Ale Finnovi to nějak extra nevadilo.

Dívky co seděli naproti s drinky v ruce už pochopili že Finna už si někdo označil a tak hledali dál.

„Kdyby tak věděli."

Pomyslel jsem si. Finn už celý mokrý popíjel svůj drink v bazénu. Já jsem stále seděl na kraji a mokrý jsem byl jen po kotníky.

„Musíš jít taky."

„Ale já nechci."

„Mám ti pomoct vlézt dovnitř?"

„Já tam nechci. Je to moc studený."

„Jacku nebuď přece srabík."

Díval se na mne svýma psíma očima. Pořád jsem posedával na kraji a zíral na Finna jak prosí. Svoje mokré ruce mi obepnul kolem pasu. Studilo to a to pořádně. Ještě větší šok přišel když mne Finn stáhl do vody. Když jsem se vynořil Finn se na mne šibalsky usmíval. Zamračil jsem se a založil ruce v bok. Finn na mne vyplázl jazyk a vítězně si usrkl svého drinku z brčka.

Spát jsme ten den nešli nijak pozdě. Hned po bazénu jsme se odebrali na pokoj. Vynechali jsme tentokrát večerní zábavu. Té jsme totiž měli pro nějaký čas dost ze včerejší noci.

Brzy ráno jsme byli na poslední masáži a ve dvanáct hodin jsme opouštěli hotel a nasedli na autobus. Naše cesty se opět rozdělily u metra. Kde jsme si dali několik polibků a každý jsme se rozjeli na odlišnou stranu.

Jenže vše není vždy tak růžové jak se zdá..
Zlaticka jsem na Morave a najit tu wifi je fakt zazrak. 😭❤️

Always together (Fack cz)Where stories live. Discover now