#61

466 43 4
                                    

Finn si stoupl před zrcadlo a upravil si kravatu. Svůj odraz si prohlédl od zhora dolů a usmál se.
„Jsem docela fešák."
Pomyslel si. Měl sako a k tomu fešné černé kalhoty. Byl navoněný drahou kolínskou a v kapse měl pořádný balík peněz. Něco se chystalo

Ještě jednou se zadíval na sebe a povzdychl si. Do saka si založil bílou obálku a sešel ze schodů. Nazul si černé elegantní boty a ulicí se vydal do centra města.

Zastavil se hned u nejbližšího květinářství. U pokladny požádal o šestnáct růží. Milá prodavačka mu bez problému vyhověla a z obchodu odcházel sice s prázdnější kapsou ,ale za to překrásným pugetem.

Metrem dojel ma stanici na které nikdy za svůj život v Londýně nebyl. Byla to stanice u čtvrti města kde bydleli nadměrně bohatí lidé kreří už z většiny případů nevěděli co se svými penězi tak si přistavovali větší a větší sídla.

Dorazil radši o pět minut dříve aby měl stopeocentní jistotu že tady bude dříve jak Jack. Jack dorazil hned dalším metrem které přijelo. Vystoupil z metra a rozhlížel se všude kolem sebe. Když uviděl Finna rozešel se za ním a Finn zase naopak.

Jack se pousmál a pozvedl hlavu aby uviděl lépe na Finna.
„Všechno nejlepší k sedmnáctinám můj nejmilejší."
Řekl Finn a vytáhl puget s květinami. Jackovi nakočily červené tváře. Když si sebral od Finna květinu věnoval mu dlouhý polibek na ústa.
„To já asi ani nezas-"

„Shhhh. Tohle není ani z poloviny vše. To nejlepší tepeve přijde."
Pokračování příště

Přemýšlela jsem o nové knížce. Tentokrát by to nebylo fack ,ale reddie. Dívala jsem se včera na Love,Simon a tak me napadlo že by se to jmenovalo Love,Richie. Co myslíte?
Jinak si užijte víkend na plno a myslete na to že vás máma ráda❤️

Always together (Fack cz)Where stories live. Discover now