Könyvajánló #2

563 24 0
                                    

Hello emberkék. Itt a könyvajánlóm 2. része. Megint hoztam pár könyvet amit igazán megéri elolvasni.

1. Könyv: Addig míg lehet...
By: zoepotter04

 By: zoepotter04

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Leírás:

Ki emlékszik még a Mardekáros, szőke hercegre?
Minden Mardekáros lány álma, de mégis csak egyetlen lány kaphatta meg Dracot! Astoria. Az a lány akinek sikerült még egy ilyen vad lovat is betörnie! A nagy napuk után pár hónappal jönnek rá valami fantasztikus dologra....

Saját vélemény:

Eddig nagyon jónak találom, és hát már nagyon de nagyon várom a folytatását.

2. Könyv: Kedves Naplóm - [Yoongi ff]
By.: Zsungi

Leírás:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Leírás:

December lévén igen hideg volt az időjárás. Yoongi hazafele tartva egy nem várt balesetet okoz az ónos eső, és az az miatt jégbe fagyott utaknak köszönhetően. A fiatal lány életveszélybe kerül, kérdés, hogy megtudják menteni az ismeretlen kilétű nő életét? Vajon Yoongi hogy reagál a saját maga okozta helyzetére?

Ha érdekel, ne habozz beleolvasni történetünkbe.

Figyelem! A könyvben trágár kifejezések is elhangozhatnak! Jó szórakozást! :)

Saját vélemény:

Már az elején, valami teljesen megfogott ebben a könyvben. Nem tudom mi, de nagyon erős érzést keltett bennem. Talán a jó story keltette bennem a kíváncsiságot. Nem sok rész van, de így is tartalmasabb már, mint az enyém. Nagyon tetszik maga a Story és a hirtelen jött események. A folytatást már várom tárt karokkal, de ajánlom, hogy ti is olvassatok bele!

Ebbe a 2 könyvbe is ajánlatos beleolvasni, mert elég érdekesek. Vagyishát számomra. De azért egy próbát megér. Az én könyvemből is jön hamarosan az új Story, majd azt is olvassátok.
Puszii.

- RaRa -

Összetört szívek {Suga ff.}Where stories live. Discover now