31.

440 23 6
                                    


Yoongi pov.

- Taehyung. - Lépek a fiatalabb elé.

- YoonGi - szól vissza Tae.

- Bocs YoonGi, de Tae megígérte, hogy jön velem PS-ezni és én most akarok, szóval el is vinném. Majd később megbeszélitek. Hello - Jön oda Jungkook, majd ezt elhadarva húzza el Tae-t előlem.

Morogva megyek fel a szobámba, majd úgy döntöttem hogy elmegyek sétálni egyet. Felvettem a cipőm, majd a telefonom zsebre vágva némi kis pénz mellé, elindulok a park felé. Csendben sétáltam lábamat nézve, amikor neki ütköztem egy táblának. Felnéztem, elolvastam a szöveget, de nagyobb jelentősége nem volt, szóval mentem tovább. Sétáltam, majd amikor a parkba értem, megpillantottam egy személyt a padon, aki elég ismerős volt számomra, bár az arcát nem láttam, szóval teljesen idegen ember is lehetett. Egyre és egyre közelebb lépkedtem felé, majd amikor vállára raktam kezem, ő ijedt tekintettel rámkapta fejét. Szóval, nem az volt akire gondoltam. Sok bocsánatkérés után tovább mentem és leültem egy padra. Nézelődtem, hallgattam a park nyugtató hangját, amikor megéreztem, hogy besüllyed mellettem a pad. Arra fordítottam fejem, majd nem mertem elhinni, amit, pontosabban, akit láttam.
Vékony kezek, síma fehér bőr. Tekintetem végigvezettem rajta, majd óvatosan megkocogtattam vállát.

- Szia MinSea - mosolygok rá. - Mi járatban erre? Kiengedtek a kórházból?

- Umm... Jó napot - néz rám kicsit félve, gondolom még nem jött rá, hogy ki vagyok. - Igen, kiengedtek.

Még egy jó ideig beszélgettünk, majd elhívtam fagyizni. Beszélgetés közben megettük a fagyit is, majd a padon ülve gondolkozni kezdtem. Végignéztem rajta, majd megláttam a nyakláncot a nyakában, amit még annak idején adtam neki. Elmosolyodtam és csak néztem. Valahol megéreztem a reményt, afelé, hogy mégis emlékszik a balesett előttre, és tudja, hogy én vagyok a barátja, nem pedig Taehyung. Mimi-re néztem, majd egyszer csak olyat csinált, amit eddig csak remélni tudtam, hogy megtesz.

Sziasztok! Újra itt egy új rész, sok idő után, ez se lett valami hosszú, de legalább van. Már dolgozok a következő részen, az is jön majd valamikor.
További szép napot ^^

- RaRa -

Összetört szívek {Suga ff.}Where stories live. Discover now