hangi sınıf ?

32 0 0
                                    

  Black desert online aslında itemleri sağlam olan her sınıfın kral oldugu bir oyun olsada dönem dönem bazı sınıflar ön plana çıkmaktadır. Buna göre Temmuz ayı 2018 tarıhınde bize göre öne çıkan sınıflar sıralaması şu şekilde.

1. Mistik ; şuan hem damage hem defans hemde CC konusunda tadına doyum olmayan mobility ve hızlı komboları ile en çok ön plana çıkan sınıf bize göre mistik .
2. Striker; Her ne kadar mistik kadar hızlı olmasada ccleride mistik kadar iyi değilsede Damage olarak suan kral modunda gördügümüz Striker kullanım alınan keyif damage olarak 2nci sırada yer alıyor.
3. Ninja; Solo vs Krali her zaman ön plana çıkan sınıf olmasında ragmen son dönemdeki bir kaç buff ile Wizard Wicht gibi sınıfların burstu olarak etkin rol oynayan yerı geldıgınde biçen geçen bir sınıf halıne geldi.
4. Wizard & Witch ; Grup savaşları ve kale savaşlarında gayet başarılıdır. Yeni gelen buff ve isabet fixlenmesiyle kendini toparlamış bir sınıftır

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Black Desert Online:RehberWhere stories live. Discover now