bella d.

7.1K 410 217
                                    

Zayn' in yatağında uzanmış bir şekilde yine onun telefonundan araba oyununu oynuyor ve kendimce eğleniyordum. Çünkü konuşmamaya yemin etmiş gibi görünen Zayn yanımda uzanırken sadece bana sarılmayı ve tişörtümün açık bıraktığı göbeğimi okşamayı tercih ediyordu.

Heyecanla "Senin rekorunu kırmak üzereyim!" dediğimde aniden elini kaldırıp ekrana dokundu ve oyunu kaybettim.

"Siktir! Neden bunu yaptın?"

"O benim rekorum."

"Bugünden itibaren hayatımdaki tek amacım rekorunu geçmek oldu. Bunu söylememeliydin."

Bana tuhaf bir şekilde baktı ve ardından yüzünü boynuma gömdü. Ben de oyunu en başa almıştım.

"Yarın bir şeyler yapalım mı?"

"Ne gibi?" diye sordu hiç de meraklı olmayan bir sesle.

"Farklı bir yerlere gidelim. Şehir dışına."

"Şehir dışı olmaz."

"Neden?"

"Akşama kadar doluyum."

Bıkkın bir iç geçirdiğimde yanağımı öpmüştü. "Sonraki gün gideriz." 

"Londra' da hamburger yemek istiyorum."

"Tamam."

"Ve şimdi de açım."

"Bir şeyler hazırlayayım." Yanağımı bir kez daha öptükten sonra yataktan kalktı ve yavaş adımlarla mutfağa gitti. Bacaklarımı iki yana açıp daha rahat bir pozisyon alırken hiç yanmadan oyuna devam etmiştim. Bu sırada WhatsApp' tan sürekli mesajlar geliyordu. Randevu almak isteyen insanlardandı hep. Zayn' e mesajlarına bakmasını söylediğimde durumu pek de siklememiş ve ben de bu yüzden oyunuma devam etmiştim.

Rekora varmak üzereyken yaptığım ters bir hareket üzerine karşıma OYUN BİTTİ yazısı çıkmış ve bu da beni sinir etmişti. Oyundan çıkıp telefonun kamerasını açtım ve dudaklarımı büzerek telefonu yüzüme yaklaştırdım. Saçma ve anlamsız yirmiden fazla fotoğraf çekmiştim. Hepsi birbirinden komik ve fazlasıyla aptalcaydı.

Zaten aptal bir kız olduğum için sorun yoktu.

WhatsApp' tan gelen mesajlar on bir kişiye ulaştığında bu insanların ne yapmaya çalıştığını öğrenmek için uygulamaya girdim ve aşağılara kadar uzanan mesajları gördüm. Hepsi saat istiyor ya da bir dövme modeli hakkında soru soruyordu.

Birisi hariç.

Üst konuşmalardaki numaralardan birisinin "Susmaya devam mı edeceksin?" diye bir mesaj gönderdiğini gördüğümde kişisel saygı meselesini siktir ederek konuşmaya girdim.

Gördüğüm şey, kadının birisinin göğüslerinin fotoğrafını olduğu gibi Zayn' e atmasıydı. Göğsünün her noktası dövmeler ile doluydu ve altında da mesajlar vardı. Kaydedilmeyen numarasının yanında ise Bella D yazıyordu.

Bella D: Sence oradaki o küçük boşluğa nasıl bir dövme yapmalıyız bebeğim?

Bella D: Uzun bir süredir görüşmedik

Balla D: Bu gece müsait misin?

Bella D: Seni çok özledim

Bella D: Geldiğimde sevgilinle karşılaşmak istemiyorum

Bella D: Bebeğim

Bella D: Susmaya devam mı edeceksin?

Ne düşüneceğimi bilmiyordum. Ve önüme bir çıplak fotoğraf daha düşünce gözyaşlarım ekranı net göremez bir hale gelmişti.

Yataktan kalkıp telefonu sıkıca tutarak mutfağa doğru yürüdüm. Kapının önünde durup ona baktığımda ocağın üzerindeki tavada bir şeyler pişirdiğini görmüştüm. Geldiğimi duyup omzunun üzerinden bana baktı ve ardından kaşlarını çatarak tamamen bana döndü.

"Ne oldu?"

Bana doğru gelecekken elimi kaldırarak durmasını sağladım. "Bella kim?"

"Hangi Bella?" dedi kaşları daha da çatıldığında. Neredeyse öfkeli görünüyordu.

"Sana çıplak fotoğraflarını atan Bella D."

Gözlerini yüzümden ayırmayarak bedeni taş kesildi.

"Düşündüğün gibi bir durum yok."

Açıklama yapması için devam etmesini bekledim fakat devam etmedi. Adeta bir taştı karşımda. Kıpırdamıyor, sanki nefes bile almıyordu.

"Bu kadar mı?" dedim hayretle.

Cevap vermediğinde öfkeyle telefonunu yere fırlatmıştım. "Birisi sana çıplak fotoğraflarını atıp evine geleceğini söylüyor ve sen sadece bunu mu söylüyorsun bana?"

Bakışlarını duvara diktiğinde dudaklarımdan bir hıçkırık kaçmış ve arkamı dönerek salona doğru yürümüştüm. Koltuğun kenarındaki çantamı alıp tekrar koridora çıktığımda Zayn karşıma geçmiş ve kollarımdan tutarak beni duvara yaslamıştı.

"Winter." dedi boğuk bir sesle. "Düşündüğün gibi değil."

"Açıkla öyleyse! Açıkla bana gerizekalı!"

"Geçmişte ona birkaç dövme yapmıştım. Bazen mesaj atardı."

"Sana çıplak fotoğraflarını atıyor Zayn! Neden onu engellemedin?"

"Bir süredir hiç yazmamıştı. Bittiğini sandım."

Elimin tersini akan burnuma yaslarken gözyaşlarım durdurulamaz bir hale gelmişti. Zayn ise ne yapacağını bilemez bir şekilde yüzünü yüzüme doğru eğdi ve yanağıma özür dolu bir öpücük bırakmak istedi. Dudakları tenime değdiği anda "Dokunma." diye inleyerek onu üstümden uzaklaştırmıştım.

Yere düşen çantama tekrar uzanınca bileğimi tuttu. "Gitme."

"Gitmek istiyorum."

"Winter." dedi tekrar. "Sürekli mesaj geldiğini bilsem telefonumu sana verir miydim? Ben. Bilmiyordum. Yemin ederim. Düşündüğün gibi değil."

Belki de bugüne kadar bana kurduğu en uzun cümle olmuştu bu. Belki de haklıydı. Telefonunu hiçbir tereddütü olmadan elime verdiğini biliyordum. Fakat kalbim o kadar kırılmıştı ki eve gitmeye ihtiyacım vardı. Biraz düşünmeye.

Çantamı yerden aldım.

"Gitme." dedi tekrar.

"Eve gitmek istiyorum."

Bileğimi tutup gözlerimin içine daha önce bakmadığı kadar derin baktı.

"Lütfen."

"Yarın konuşuruz tamam mı? Eve gitmem gerekiyor." Bileğimi ondan kurtarıp koridor boyunca yürüdüm ve ardından dairesini terk ettim.

sleeping with ghost • malikWhere stories live. Discover now