spin the bottle

7.6K 421 249
                                    

Hayatımda geçirdiğim en sıkıcı bir buçuk saati ardımda bıraktığım için mutluydum. Elsa' nın ısrarları yüzünden buluştuğumuzda yalnız olacağımızı düşünmüştüm ancak buluşmaya sevgilisini ve sevgilisinin yakın arkadaşını da getirdiğinde hiç öyle olmamıştı.

Fazla sıkıcıydılar. Drake' nin boktan esprilerine Elsa kahkahalar atarken ben tepkisiz kalıyor, Mercedes ise parmakları arasında sıkıca tuttuğu bıçağı kendisine saplamamak için zor duruyordu. Ve bir buçuk saatin sonunda daha fazla katlanamayacağımızı anlayınca Mercedes bir bahane uydurarak kalkmış ve peşinden beni de sürüklemişti. Çıkar çıkmaz yaptığım ilk şey ona teşekkür etmek oldu.

"Kendimi sömürülmüş hissediyorum Winter." demişti Mercedes. "Kötü çocukları sevmem. Ama kötü çocuklarla eğlenmeyi severim. Piçinle konuş. Ben de Harry ile konuşacağım. Akşam tepeye gidip kötü çocuklarla eğlenelim. Gerçek eğlence nedir Elsa' nın görmesi lazım."

"Mercedes... Onlar kötü değil. Hepsi çok iyi çocuklar."

Zayn' i ve onun arkadaşlarını sonuna kadar bu konuda savunabilirdim. Onlar iyi insanlardı. En azından... bana karşı?

"Ne sikimse Winter. Beni düzeltmekten vazgeç. Ne diyorsun?"

"Harika olur. Zayn' in de gelmek isteyeceğine eminim."

Telefonumu çıkarıp hemen onu ararken garip bir heyecan kalbimi yerinden çıkarmak üzereydi.

"Ne?"

"N'aber?" Sesimin fazla erotik çıkması onu bir süre sessiz bıraktı.

"Çalışıyorum. Hala orada mısın?"

"Hayır. Mercedes' le o kadar sıkıldık ki, az önce çıktık."

"Tamam."

"Yolda bir karar verdik Zayn."

"Kız gecesi mi?" dedi hoşnut olmayan bir şekilde.

"Kız gecesi mi? Hayır. Akşam tepeye gidiyoruz. Çocuklar, kızlar ve ben... Gelmek ister misin?"

"Hayır deme şansım yok."

"Sen özgür bir insansın. Ama her seçimin bir bedeli vardır. Bunu düşünerek seçimini yap."

"Kararım verildi."

"Abartma," İstemsizce güldüm. "Eğleneceğiz. Uzun zamandır hep birlikte bir şey yapmadık."

"Tamam."

"Şimdi eve gidiyorum. Akşam buluşuruz."

"Seni alırım."

Onaylayıp onu sevdiğimi söyledikten sonra telefonu kapatmış ve Mercedes' in Harry ile olan konuşmasını dinlemiştim. Zorlanmamıştı. Harry kolayca teklifini kabul etti.

Onunla ayrılıp eve gittiğimde biraz yemek yemiş, dağınıklıkları toparlamış, televizyon izlemiş ve akşam vakitlerine doğru hazırlanmaya başlamıştım. Hazır olduğumda biraz daha oyalanmak için Instagram' da vakit geçirmiş ve Zayn' den geldiğini bildiren bir mesaj aldıktan sonra evi terk etmiştim.

Zıplar adımlarla hemen evimin önündeki içi sıcacık Mustang' a yerleştiğimde her zaman yaptığım gibi ilk olarak ona uzun bir öpücük verdim, ardından nasıl olduğunu sordum ve o da lafı uzatma gereği hissetmeden iyi olduğunu söyledi. Benim nasıl olduğumu sormadan doğruca arabayı sürdü.

Büyük montumun içine gömülerek bedenimi biraz daha gevşetirken içerdeki sıcaklık yüzünden uyku bastırmıştı. Ağzımın tamamını açacak kadar esnediğim sırada "Güzel olmuşsun." dedi sessizce. Elinin tersini yanağımın üzerine değdirdiğinde hemen ağzımı kapattım ve sevimli bir gülücüğü dudaklarıma yerleştirdim. Şaşırmıştım doğrusu. Bu bana ikinci kez güzel olduğumu söylediği andı.

sleeping with ghost • malikDove le storie prendono vita. Scoprilo ora