6💜

2K 125 33
                                    

,,Marcusi, jdeš si dát oběd?" Nakoukl jsem k němu do pokoje, když se dodělala mražená pizza, což byla jediná věc, co by se tady dala jíst. To znamená, že nevím, co budeme jíst na večeři.

,,Jo hned přijdu." Odmával to rukou. Pokrčil jsem rameny a vydal se dolů. Už je to přes hodinu, co mi to řekl a od té doby jsme spolu moc nemluvili. Je to takový divný, protože mám pocit... Ale to je blbost.

Nandal jsem si dva kousky pizzy a sedl jsem si ke stolu. Po nějaké chvíli přišel Marcus, taky si vzal a sedl si naproti mě.

,,Martinusi, já.." Začal a vyhýbal se našemu očnímu kontaktu. ,,Nechci, aby to mezi námi bylo nějaký divný, prostě na to zapomeň a budeme se chovat, jakože jsem to neřekl."

,,Nemyslel si to snad vážně?" Zeptal jsem se, protože někde uvnitř jsem chtěl, aby to byla pravda.

,,Samozřejmě, že ano! Ale já to dokážu přejít, hlavně abych o tebe nepřišel jako o bratra." Usmál se. Po dlouhé době se na mě usmál!

,,Jsi skvělý." Pousmál jsem se taky. Trochu se začervenal a sklopil pohled do jídla.

,,Nepůjdeme si potom trochu zakopat?" Zeptal se. Já s radostí přikývl. Po dlouhé době si půjdeme zakopat. Byli jsme totiž dlouho mimo Trofors.

,,Ok, tak já se zajdu převléct." Řekl, uklidil talíř a zamířil nahoru. Taky jsem se ještě musel jít převléct, tak jsem rychle dojedl a šel.

Když už jsem byl nachystaný, tak jsem ještě hodil na instastorys hodil krátký boomerang. Potom už jsme společně šli ven.

Marcus mě nějak nešetřil, naopak mi dal skoro hned gól. Já mu to asi po pěti minutách vrátil. Pak se mi trochu zamotala hlava.

,,Tinusi, jsi v pohodě?" Přiběhl ke mně, když jsem se musel přidržet branky, abych nespadl na zem.

,,J-jo," Vydechl jsem a zadíval se na řeku, kterou máme za domem. Viděl jsem jí dvakrát. Musel jsem trochu zamrkat, abych zase viděl normálně.

,,Měli bysme jít domů." Řekl a podepřel mě a společně jsme se vydali dovnitř.

Tady je kapitola, jako odměna za to, že jste přežili první školní den. A taky jako důkaz, že jsem ho přežila já.. 😂
😊😘
Do jaké chodíte třídy?
Já do prváku... 😆
Doufám, že se kapča líbila. ☺
Ly❤

Soul mates (M&M)Where stories live. Discover now