"Koncert"

1.4K 82 29
                                    

Právě sedím v autobuse na cestě z koncertu Jasona Derula. No, je celkem ironické tomu říkat koncert, protože nevím, jestli to víte, ale se koncert nekonal.

Stála jsem téměř čtyři hodiny před halou, tak jako všichni, co se přišli na koncert podívat.

Nejdřív to bylo naprosto v pohodě. Rozdávali tam lízátka. Hrálo tam rádio, jehož zaměstnanci rozdávali kondomy.. Ano, přesně tak. Já, když jsem ještě nevěděla, co nabízí, tak jsem se pro ně tak nadšeně natáhla, ale když jsem pak zjistila, co si vlastně chcu vzít a zároveň jsem spatřila mámin vražedný pohled, tak jsem si radši žádný nevzala. Máma ale jo, jaká to ironie, že?

Zpívaly se hlavně MM písničky a vůbec mi přišlo, že většina tam přišla jenom na ně.

Po asi dvou hodinách tam na balkónek nastavili nějaký malý repráky a sám Jason osobně nám přišel říct, že mají technické potíže, ale že se na tom pracuje a že se to vyřeší. Jako odškodnění nám zazpíval asi dvě písničky.

Pak jsme tam ale zase stáli dvě hodiny a nikdo nám nic neřekl. Moje máma už byla opravdu hodně vytočená a ostatní lidi taky. Někdo začal z nudy nafukovat ty kondomy a vzduchem tak lítalo asi dvacet šišatých balónků. Malý děti samozřejmě jásali a že chcou taky, přičemž maminky byly červený až na zadku.

Nakonec začali na balkón znovu stavit repráky tentokrát větší, ale to už všichni bučeli. Nakonec přišel nějakej týpek a řekl, že se vyskytl problém, který nemůžou opravit. Koncert se tudíž ruší a zítra se vyhlásí náhradní termín.

Já naprosto chápu, že se prostě někdy něco posere, ale když se jim to přes dvě hodiny nepodařilo vyřešit, tak absolutně nepobírám, proč nám prostě dříve neřekli, ať jdeme domů. Ne, oni nás tam nechali mrznout a prostě stát.

A já to nebýt jednoho mýho kamaráda (nevím, jestli tě mužů zmínit, srry) absolutně nedám. Takže tímto ti děkuju.

Opravdu soucítím s těmi, co tam byli a vy ostatní aspoň nemusíte být smutní, že jste nešli.

Pardon, jestli jste si mysleli, že to bude normální kapitola, ale já jsem se prostě měla potřebu vyjádřit.

-Maybelle

Soul mates (M&M)Where stories live. Discover now