11.1K 681 144
                                    

Povestea ei începe cum se termină toate basmele pe care le-am citit în copilărie. Unii am putea să spunem chiar că frumoasa Chastity este copilul Cenușăresei și al prințului fermecător.

Însă mama ei nu este Cenușăreasa.

Tatăl ei vitreg nu este prințul fermecător.

Noua ei casă nu este palatul din povești, chiar dacă arată asemenea unuia.

Iar povestea ei nu are cum să fie într-o lume de basm.

Chastity nu are multe. Are o mamă croitoreasă, un apartament cât o cutie de chibrituri într-o zonă periculoasă și o medalie rămasă de la tatăl său, pe care nu și-l amintește. Sunt doar trei lucruri care o ajută să se trezească dimineață de dimineață și nu știe ce s-ar întâmpla dacă ar pierde unul dintre ele.

În doar câteva zile, totul se schimbă. Mama ei se căsătorește cu unul dintre cei mai bogați oameni din țară, rămas văduv în urmă cu ani de zile. Astfel, este obligată să renunțe la micuțul apartament și să se mute în luxosul palat din Orașul Îngerilor. Și, avea dreptate. Nu știe să își continue viața fără locul în care a crescut.

Nu știe cum să facă față în noua lume.

În școala care nu pare să o accepte.

În casa pe care trebuie să o împartă cu noul ei frate vitreg, care nu o are la inimă. Nu o ajută nici că așternuturile sunt schimbate zilnic, iar camera ei este de două ori cât vechea locuință.

Și, ca și cum lucrurile nu erau suficient de grele oricum, doi băieți îi colindă sufletul, furând bucățele din el.

Nu îi ia mult să realizeze că ceea ce începe ca un basm poate deveni coșmarul vieții ei.

Atenție: cartea prezintă conținut erotic

🌸

Dacă ați căutat o carte clișeică, ați găsit una

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Dacă ați căutat o carte clișeică, ați găsit una. Dacă nu, îmi pare rău că nu am cu ce să vă ajut. Această lucrare se vrea a fi un clișeu, deci vă sugerez să nu aveți așteptări atât de mari. Totuși, dacă sunteți dispuși să-i acordați o șansă, sper să nu vă dezamăgesc.

O SĂ APARĂ UN CAPITOL NOU ÎN FIECARE MIERCURI ȘI DUMINICĂ. DOUĂ CAPITOLE PE SĂPTAMÂNĂ, ADICĂ.

Și o să vă vină să omorâți personajele astea din cinci în cinci minute. Just sayin'

© 28 august 2018
© Toate drepturile rezervate

Între început și sfârșitUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum