Chapter 12

5.6K 289 5
                                    

- Έλα μάζεψε τα τώρα καημένο.

Είπαν και μου άδειασαν όλα τα βιβλία στο πάτωμα.

Έσκυψα και άρχισα να μαζεύω τα βιβλία μου, με δάκρυα στα μάτια.

Είχα όλο το σχολείο να με κοιτάει και να με κοροϊδεύει αποκαλώντας με άλλοι "μπάζο" άλλοι "φρικιό" και άλλοι "κακόμοιρο". Ο μόνος που δεν μιλούσε και παρακολουθούσε κάθε κίνηση μου σιωπηλά ήταν ο Αχιλλέας.

Από εκείνη την μέρα ο Τεο με τον Οδυσσέα σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί μου, αλλά τότε τα πράγματα χειροτέρεψαν!

Πρώτον, όλο το σχολείο άρχισε να μου ασκεί "bullying" επειδή ο Αχιλλέας είπε σε όλους ότι είμαι ένα μπάζο και ότι πρέπει να μου δείξουν πως δεν αξίζω τίποτα, και μπορώ να πω ότι τα κατάφερε. Δεύτερον, δεν κάνω πλέον από μια χαρακιά αλλά από τρία την ημέρα έτσι ώστε να κόψω τις φλέβες μου και να δώσω ένα τέλος στην ζωή μου. Επίσης, δεν χαρακώνομαι μόνο στα χέρια αλλά και σε όλο το σώμα μου, κοιλιά, πόδια και μπούτια. Τρίτον, ο Μάριος, ο αδερφός μου από την μέρα που μου υποσχέθηκε ότι θα είναι μαζί μου και θα με προστατεύει, το έκανε μια φορά και μετά σταμάτησε, γιατί; Επειδή, όλοι άρχισαν να κοροϊδεύουν και αυτόν και μου είπε: Είναι ντροπιαστικό να προστατεύω και να κάνω παρέα με άτομα του επιπέδου σου, σόρρυ σις!

Ούτε ο αδερφός μου δεν με θέλει!

Τέταρτον, το τελευταίο και το καλύτερο είναι οτι, ό,τι μου είπε ο Αχιλλέας είναι αλήθεια.
«Θα έρθει η μέρα που θα με παρακαλάς να σε προστατεύσω από τα παιδιά και τότε μπορεί να είναι ήδη αργά!»

Είχε δίκιο, μάλλον ήρθε η μέρα που θα του ζητήσω να με προστατεύσει. Και αν δεχτεί δεν θα του πω να φύγει ποτέ από κοντά μου!

......................................

𝐇𝐨𝐰 𝐓𝐨 𝐁𝐞𝐜𝐨𝐦𝐞 𝐀 𝐁𝐚𝐝 𝐆𝐢𝐫𝐥Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα