Második ~ Sietek!

858 100 4
                                    

🀄️Kim Taehyung🀄️

Két észvesztően hosszú és monoton napon vagyok túl.Jimin nem adott életjelet,ami kissé aggaszt,de nem fogom siettetni.Megértem,ha nem jön el.Oltári nagy bunkóság volt csak így random felhívni és meghívni az esküvőmre.Főleg azok után ,ahogyan teljesen leépítettem akaratlanul is az életemből.Még mindig belehasad a szívem,ha a nyúzott,gyönyörűen telt arcát a szemeim elé vetítem.Én most tényleg azt mondtam(gondoltam),hogy gyönyörű?! Eléggé fáradt lehetek mostanság,ha ilyeneket gondolok egy férfiról. Telefonom cserfes pittyegése zavarta meg ,elmélkedésemet.Majdnem leejtve halásztam ki zsebem rejtett zugából a készüléket.Arcomon egyből egy görbület rajzolódott ki,Jimin írt.

Meglepetés!Két és fél óra múlva a reptéren várlak. :) - Jimin

Kapkodva kezdtem el szétnézni,a ház nem éppen a legtisztább korszakát élte.Sunghyo pedig éppen az utolsó simításokat végezte a szervezésben.Fejben gyorsan összeállítottam egy haditervet és az szerint kezdtem el takarítani.Sietősen ugráltam hol ide-hol oda ,szorított az idő és még felkéne öltöznöm meg persze fogat is kéne mosnom.Fél óra ide a reptér ,de számíthatok dugóra is mivel pont mindenki akkor fog hazafelé tartani a munkából.Kisebb fejszámolások közepette esett le ,hogy öltöznöm és indulnom kellene. Jól elszaladt az idő!

Már majdnem le tudtam kanyarodni a főútról amikor hatalmas satuzással álltam meg,figyelmetlen voltam és nem láttam,hogy beállt a sor.Mérgelődve csaptam a kormány kemény felületére,nem hiszem el.Ennyi idő után nem akartam megváratni Jimint.Nem ezt érdemli,ugranom kell minden szavára,hogy visszaszerezzem a másik felemet.

Mintha az élet kivételes módon meghallgatott volna,a sor megindult amitől én könnyű szerrel rá tudtam fordulni a leállósávra.Igaz,nem szabályos ,de ebben a perceben ez kicsit sem érdekelt.Látni akartam érezni a megszokott vanillia-mangó keveredte illatát.Magamhoz húzni és a puha kellemes illatú hajába temetni arcom.Egyszerűen érezni akartam kezeim között a legjobb barátomat annyi év után. Leparkolva ,kiugorva a kocsiból kezdtem rohanni a "C" jelzésű terminál felé,ha jól láttam pont időben érek ide.

Messziről kiszúrtam különleges járását,lehajtott fejjel ballagott egyenesen felém.  Rózsaszín színű hajkoronájával messziről kitűnt a sok egyhangú ember közül.Jobban végig mértem amíg vártam,fekete buggyos nadrágja nagyon jól kiemelte vékony lábait.Fehér felsője ráfeszült felsőtestére,izmosabb lett.Nagyot nyeltem,sosem gondoltam vonzóan férfira ,de valahogy Jimin most elérte.De nem engedhetem,Sunghyo a szívem választottja amúgy sem vonzódtam soha férfiakhoz.Ellenben Jiminnel őt sosem zavarta ,hogy az adott partnere melyik nemű csoporthoz tartozik.

Karjaimat kinyújtva fogadtam a még mindig lefelé tekintő fiút,aki ijedten ugrott hátrébb kezeim érintésére.Nevetve vártam,hogy a fejében leessen a tantusz,hogy gyerekkori legjobb barátjába ment bele.Tincsei közé túrva,villantotta ki fehér fogsorát rám emelve csillogó,barna szemeit.

- Szia Jimin ! -vettem elő legmélyebb hangszínemet amitől tudtam,hogy libabőrös lesz.

Régen mindig ezzel szívattam,karjai tekintettem ahol a lúdbőr már észrevehető volt.

- Szia Teahyung ! -köszönt édes,enyhén magas hangján.

- Milyen utad volt ? - kezdtem el kihámozni ujjai közül bőröndje fogóját.

- Fárasztó ,de minden jó volt - vette fel az előbb említett darabra kötött hátizsákját.

- Akkor menjünk, Sunghyo már nagyon vár !- kezdtem el húzni magam után,alkarját fogva.

Azonban lábai földbe gyökerezve késztettek megállásra,kérdően pillantottam vissza rá. Nem értettem,hogy miért nem jön.

- Öhm szóval,ízé nem szóltam,de jött velem valaki..-makogta ,zavartan - hihi..meglepi?- kérdezte bocsánatkérő szemeivel vegyítve.

- Hol van ? -néztem rá,hűvösen. Nem az volt a bajom,hogy hozott valakit és nem szólt ,sokkal inkább,hogy valaki vele volt.Valaki aki nem én vagyok.Feszültem vártam válaszára,de ő csak vörös arccal habogott.

- M-i-mindjárt j-jön ! - fújta ki eddig bent tartogatott levegőjét - Tudod elkeveredett a bőröndje és várnia kellett. Addig pedig én elindulta,hogy megkeresselek téged. Haragszol Tae ?

Válaszolni már nem tudtam mivel egy velem azonos magasságú fiatal fiú kocogott elénk.Gyorsan végigmérve rájöttem,hogy ő sem mondható csúnyának.Fekete haja nagyon jól állt keskeny arcához és hibátlan világos bőréhez. Vékonyan telt ajak,csókolni valóan csillogtak beszéde közben pedig nyalt is rajtuk egyet amitől a pulzusom is megugrott. Te jó isten! Mi történik? Fej rázva krákogtam,hogy a két fiú végre rám figyeljen.Egyből rám kapták íriszeiket,Jimin hangosan csapva homlokára állt közénk gyorsan elhadarva a nevemet a másik illetőnek.

- Taehyung ő itt a párom Jeon Jeongguk,művésznevén Jungkook! - mutatott a fiúra akinek szívem szerint bevertem volna,de helyette egy műmosolyt varázsolva biccentettem felé.

Hátraarcot vágva indultam meg a kint parkoló járműm felé mögöttem Jiminnel és Jeon baszottulutállakmármost Jeonggukkal.

A részt antisocialprincess06 -nak ajánlottam!❤️
Remélem tetszett!
Hagyjatok jelet!💬⭐️
Köszönöm.🖤
Nos ez is hosszú rész lett,de ezek után rövidebbek lesznek vagy nem.😄
Éljük túl a második napot is!Sok erőt küldök !🖤🖤
2018.09.04.

Adj választ ! • Vminkook [befejezett/gyors történésű] Where stories live. Discover now