Hárman - hatodik /Utolsó/

1K 92 12
                                    

🀄️Park Jimin🀄️

Az ideiglenes szobánkban húzódtam vissza,gyomrom folyamatosan liftezett. Mit tettem? Elüldöztem a legjobb barátomat, akivel ráadásul megcsaltam a szerelmemet.
A könnyeim hamar áttörték szemem peremét, ami gátként szolgált volna. Azonban a lelkem valahol megnyugvásra lelt benne ,ezért nem ellenekztem,hagytam ,hogy a testem átvegye felettem az irányítást.

- Jimin! - rontott be Jungkook.Ijedten rezzentem össze ,nagyon hirtelen érkezett.-Beszélnünk kell ! - húzta szét lábaimat ,beülve közéjük.

Arca kissé piros volt,a levegőt gyorsan szedte. Talán futott.

- Baj van? - véstem bele szemeimet barnáiba.

- El kell mondjak valamit,de tudnod kell,hogy nagyon szeretlek ! Mindigis a szerelmem leszel!-hajolt előre ,majd ajkainkat egy minimális időre összenyomta.

- Szeretlek ! - sutogtam mikor elváltunk.

- Én is téged Jimin! - simított végig arcomon - Te sírtál?- kérdezte meglepődve.

- Nem Jungkook,csak belement egy szempilla -füllentettem egy biztató mosollyal. - Mond amit akartál .

- Tudom,hogy hazudsz Chim,de legyen - kezei közé helyezte arcomat,mély levegőt véve - Nagyon szeretlek ,de Taehyung sem közömbös számomra ,valami próblémája volt és elkísértem egy séta szerűségre, ahol megcsókolt.
Sajnálom Jimin,de nem tudtam tenni ellene. Élveztem elismerem ,mióta megláttam megtetszett. Ez nem azt jelenti ,hogy téged nem szeretlek vagy már nem akarlak,pont az ellenkezője ! Akarom mind a kettőtöket ,szeretném ,ha együtt élnénk hármasban. Tokióban ott a nagy lakás ,a karrierem felfelé ível és ha koncertem van legalább nem lennél egyedül. Amúgyis tudom,hogy te is vonzódsz hozzá!

Lefőve ültem előtt ,mégis mikor látta ? Ennyire nyilvánvaló lenne ? A szívem vadul kezdett verni, valahol rosszul esett ,valahol örültem ennek. Álmomban sem gondoltam volna,hogy Jungkook egyszer ezt szeretné. Ha őszinte akarok lenni,én is ezt akartam. Őt és Taehyungot csak a magaménak akartam őket.
Uralni akartam a két embert ,birtokolni és élvezni az irigy tekinteteket ,hogy igen ők bizony az enyéim.

- Gimnázium vége óta ,szerelmes vagyok belé. Többek között azért is mentem el Tokióba ,hogy elfelejtsem. Láttam mennyire boldog Sunghyoval,nem akartam bekavarni nekik. De azt sem tudtam elviselni,hogy lássam őket együtt - sóhajtottam fel. - Aztán ott megismertelek téged és teljesen elvetted az eszemet. Nagyon szeretlek Jungkook,de amikor visszatértünk ide,újra fellángoltak az elnyomott érzéseim. És én tudom mi volt Taehyung baja -hajtottam le fejemet amennyire kezei engedték.

- Micsoda ?

- Kielégítettem szájjal ,sajnálom! Tudom,hogy ez miatt most szakítani akarsz -szipogtam,éreztem ahogy könnyeim újabb hullámra kapnak.

- Cssss - húzott mellkasára,lábaival átkulcsolva derekamat - Nincs semmi baj Jimin,megértem. Hé -nyúlt állam alá felemelve ezzel kobakom - ugyanúgy szeretlek - borult megint ajkaimra amit készségesen visszonoztam. Kis idő múlva levegőhiány miatt váltunk el,homlokainkat összedöntöttük.

- Benne vagy a hármas párkapcsolatban? -kérdezte félve.

- Benne !

- Megszerezzük magunknak Taehyungot ?

- Meg! - nevettem fel a végére ,mint két rossz kisgyerek akik egy új játék miatt szervezkednek.

- Gyere ,ha jól hallom haza jött ! - fűzte egybe ujjainkat,majd egyenesen a zavarodott Taehyung elé csoszogtunk.

- Igen ? - vetette oda flegmán, miközben a kanapén foglalt helyet.

Jungkook a bal oldalára helyezkedett, míg én a jobbon foglaltam helyet. Nagyot nyeltem ,féltem a reakciójától és a visszautasítástól.

Adj választ ! • Vminkook [befejezett/gyors történésű] Where stories live. Discover now