Harmadik ~ Tolakodó érzelmek

888 96 2
                                    

🀄️Kim Taehyung🀄️

Másnap reggel boldogan ugrottam ki az ágy lágyan ölelő takarója alól.Tegnap este voltam olyan ügyes és rafinált,hogy meggyőztem Sunghyot ,hogy vigye el magával ma Jeonggukot virágokat nézni és rendezni. Nem titkolt vágyam volt a Jiminnel való kettesben lét. Mikor megpillantottam Sunghyo üres,rendezett helyét a mosolyom szinte szétszakította arcomat.Elmentek,gyerünk Taehyung hozd helyre amit sikeresen elcsesztél! Mély kivágású bordó pólót kaptam magamra egy fekete mackónadrág kíséretében. Halkan csoszogtam a konyha irányába,nehogy felébresszem Jimint. A boltívhez érve ledermedtem,a mochim háttal nekem fekvőtámaszozott,gyönyörű lepkéi minden egyes lemenetelnél kirajzolódtak, amitől nyelnem kellett.Nagyon izmos lett és ez valamiért nekem túlságosan is tetszett.

- Oh bocsánat Tae,miért nem szóltál ? - ugrott fel amikor meglátta,hogy meredten bámulom.

- Tetszett a látvány! - mondtam ki hangosan gondolatomat ám mire leesett ,hogy tényleg kiejtettem a szavakat,késő volt - Mármint jó volt nézni,ahogyan edzel ! - próbáltam menteni a menthetőt, több-kevesebb sikerrel.

- Köszönöm ?-nevetett fel zavartan,lehajtva pipacsvörös kobakját.Aranyos!

Meztelen felsőtestét kezdtem kémlelni, amitől eléggé nőni kezdtek a dolgok dél felé.Íves V-vonala kecsesen,hívogatóan tűnt el bokszere korca mögött.Szívesen utána mentem volna,felfedező útra indulni Jimin textiljei alá. Krákogni kezdtem gondolataim hatására,terelő műveletként. A velem szemben álló érdeklődve mért végig,nem értette a hosszas semmibe meredésemet. Jobb is,ha ezekről nem tud senki. Nem értem magamat. Mióta vonz így egy férfi?

- Nem zavar,ha még edzek egy kicsit ? - kérdezte ártatlanul,kiskutya szemekkel.

- Nyugodtan !-biccentettem miközben a hűsítő vizemet töltöttem magamnak a kedvenc bögrémbe.

Egyenes háttal állt be a pozícióba, majd lehajolva lábujjait érintette meg,kisebb rugózásokat végezve közben.Rövidnadrágja láttatni engedte befeszült combját,feljebb vezetve a tekintetem Jimin tökéletes formájú fenekét kezdtem tanulmányozni. A rugózása fa volt a tűzre,erős lángok csaptak fel bennem. Feszes feneke lágyan lengedezett előttem alig három méterre ,torkom kiszáradt,fejemben a köd vette át az uralmat. Elveszi az eszemet ez a fiú aki ráadásul idősebb nálam,bár csak egy évvel. Erős köhögés roham rázta meg testemet mire Chim szemei egyből megtaláltak. Pont akkor ittam amikor pucsítva kezdett előre felé nyújtani.Félre nyeltem ,de szemeimet egy percre sem hunytam le.Látnom kellett formás barackjait!

- M-meh-meg vagyok Chim ! -intettem le ,mire vállat rántva folytatta előző tevékenységét.

Miután újra jól éreztem magamat a pult mögé helyezkedtem,eltakarva szemei elől a kicsi énem.Aki eléggé belejött az árbóc bontásba,de semmi pénzért nem hagytam volna ki ezt az élményt.Ujjaimat a bútor szélébe mélyesztettem ,próbálva uralkodni magamon.Szerencsétlenségem nem hagyott cserben egy figyelmetlen pillanatomban a bögrém tartalma már a csempét terítette be. Szitkozódva dobáltam le a törlőkendőt a pocsolya felé,óvatosan ráállva ,nehogy elcsússzak rajta. Jimin nevetve közelített meg,segítség céljából. Azonban két bal lábas módjára maga alá rántva engem ,esett le, rám. Hangos nevetésünk töltötte meg a konyha minden szegletét. Kinyitva szemhéjainkat, egymás íriszeit kezdtük vizslatni ,amitől arcunk komorrá változott. A levegő forrósodni kezdett,Jimin meleg teste meg csak rátett egy lapáttal. Tenyereimet oldala két felére tapasztottam amitől nagyot szuszogott. Továbbra is tartottuk a szemkontaktust,Jimin két keze a vállamon pihent,éreztem ahogy a hideg víz lassan teljesen áthatol felsőmön.De a legkevésbé sem zavart ez most,sokkal jobban lekötött Jimin közelsége. Szemeimmel gyorsan végig mértem hibátlan arcát,izzadt tincsei a homlokára tapadtak tovább korbácsolva vonzódásomat. Telt ajkai csillogva várták,hogy magamhoz húzzam őket sajátjaimra nyomva .Azonban nem tettem semmit,vártam,hogy ő mit lép. Férfias tusfürdője illata bejárta orrjárataimat még jobban akartam őt.Feljebb tolta magát amitől ágyékaink egymásnak feszülve,simították végig magukat. Mind a ketten nagyot nyögve adtuk a másik tudtára,hogy ez bizony kellemes érzés volt. Pár pillanat múlva Jimin kecses ujjait éreztem meg arcomon erősen maga felé fordítva testrészemet,durván kapva ajkaim után.



Úristen ! Köszönöm szépen a száz megtekintést!🖤🖤 Köszönöm a csillagokat!
Azt is ,hogy vagytok nekem!🖤🖤
Remélem tetszett a mai rész!
Elvileg a történet felénél vagyunk,de ez nem annyira biztos !
Továbbra is várom a véleményeket!☺️
Sok erőt a harmadik naphoz!
Más is imádja a nyolc órákat?
Nézzük a jó oldalát már csak két nap és hétvége!
2018.09.05.

05

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Adj választ ! • Vminkook [befejezett/gyors történésű] Where stories live. Discover now