Ötödik ~ Hagytam!

845 85 6
                                    

🀄️Jeon Jeongguk🀄️

Lassan teltek a percek egész nap de, nagyjából még tíz perc és visszajutok Taehyungékhoz. Sunghyo nagyon aranyos és kedves lány, de kegyetlenül idegesítő ezekkel az esküvős dolgaival. Igaz,én mentem bele ,hogy elkísérem ma ,holott semmi kedvem sem volt. De láttam, hogy Jiminnek szüksége van egy pár Taehyungos órára. Oh Kim Taehyung,karakteres ,lágy vonásai belevésődtek agyam minden kis szektorába. Gyönyörű férfias, valahol még kissé nőies arca teljesen elvette az eszemet. Félreértés ne essék ,odáig vagyok Chimért,de el tudnám viselni ,ha mind a két fiút birtokolni tudnám. Az emberiség egyik fele azt mondja, hogy nincs első látásra szerelem,míg a megmaradt rész teljes vállszélességgel állítja az ellenkezőt. Én az utóbbiak közé tartozom. Mikor megláttam a reptéren már akkor magával ragadott a látvány.A kis ördög bújt belém ,attól a perctől kezdve,tudtam,hogy-így vagy-úgy,de megszerzem. Láttam a szemében a gyűlöletét,de a vonzódás szikrája is ott csillogott.Éreztem,hogy tetszem neki. Tokiói lakásunkban teljes meghittséggel élhetnénk hárman. Mint szóló énekes két éve befutottam ott,azóta több száz fellépést tudhatok magam mögött és látok magam előtt.Az egyik legjobb dolog benne,hogy mindenki el tudta fogadni a Jiminnel való kapcsolatomat. Rengeteg levelet kaptunk,hogy mennyire jól mutatunk egymással. Viszont hazatérni már Taehyunggal az oldalunkon szeretnék. Gondolkodásom közepette ,Sunghyo magához intett,majd a fülembe súgva otthonukba küldött.Értetlenkedve néztem rá,mire eltátogta ,hogy csak este ér haza.Nagy mosollyal az arcomon hagytam el a helységet,taxit hívva magamnak. Alig telt bele pár percbe az ürge már előttem is volt,illedelmesen köszönve diktáltam le a címet ,majd hátradőlve élveztem az utat. Lassítottunk és megálltunk,ezek szerint megjöttünk,az ürge kezébe csúsztattam az összeget kissé megtoldva azt. Komótosan lépkedtem a bejárat felé,amikor egy ajtó csapódást hallottam a következő percben pedig egy nekem jövő Taehyungot érzékelek. Ijedten kapok felkarjához,felkészülve az eséshez ez azonban nem következik be,még időben sikerült kikorrigálnia magát.Esetlenül érzem magam kezei között ,szemébe nézve láttam ,hogy dühös.

- Minden rendben ? - kérdeztem félve.

Nem válaszolt helyette alkaromhoz kapott ,majd maga után kezdett vonszolni. Nem szóltam semmit,nem is kérdeztem. Sietve kapkodtam lábaimat,hogy tudjam tartani gyors tempóját. Az utca végén egy vízelvezető árok volt,aminek a szélére húzott,maga mellé.

- Figyelj Taehyung ,ha nem akarod ne mond el.Szívesen ülök veled itt ! - fordítottam oldalra fejemet ,végig pásztázva tökéletes íveit.

- Nem arról van szó Jeongguk! - temette arcát ,tenyerei közé. Hirtelen ötlettől vezérelve vállán átdobtam jobb kezemet míg homlokomat a füléhez nyomtam.Nincs sok időm,meg kell szereznem minél előbb.Akarom ezt a gyönyörű férfit!

Szipogása erősödni kezdett,vállai hevesen rázkódtak mire még jobban hozzáhúzódtam. Hosszú ideig,hagytam,hogy kisírja magát,valami tényleg nagyon fájhatott neki.Segíteni szerettem volna neki,azt akartam,hogy érezze mindig mellette leszek,még ha csak pár napja is ismerjük egymást.

Már sötétedni kezdett mire abbahagyta keserves zokogását,óvatosan emelkedett fel kissé,arcát enyém felé fordította.Orrunk összeért ,elmosolyodtam jól esett a közelsége.Vörös szemei enyémeket ejtették rabul,légzése lelassult ahogyan az idő is.A perjefélékhez hasonlóan a vonzódás szikrái kezdték el megtölteni a légtért.Hirtelen érkezett a forróság ,testem teljesen felmelegedett ,szemeim önkéntelenül csukódtak le. Taehyung puha és hideg ajkai lassú tempóval kezdték el elvenni eszemet.Készségesen viszonoztam már amennyire a megilletődöttségem engedte.Nyelvét végig húzta alsó ajkamon, amitől állkapcsom magától engedte tett eleget kérésének.Izgő nyelve vad tangóra hívta enyémet ,hamar megtaláltuk a megfelelő tempót.Testhelyzetünkön változtattunk,de egy percre sem szakadtunk el egymástól.Ölébe húzva fogott csípőmre enyhén magához húzva,kezeimmel nyakát öleltem át teljesen összesimítva magunkat.

Remélem Jimin belemész a tervembe!


🀄️🀄️🀄️
Remélem tetszett !
Igen,gyorsan haladunk ,de ez a könyv ilyen!
Elnézést a hibákért !
Várom a véleményeket !
Sietek a következővel !
Nagy ölelés 🖤🖤!
2018.09.12.

Adj választ ! • Vminkook [befejezett/gyors történésű] Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ