25.Bölüm

3.2K 119 14
                                    

Nash tekrar boynumu öpmeye başladı. Şuan ona karşı koyamıyordum,zaten hiçbir zaman Nash'e karşı koyamamıştım. Çocuk resmen beni delirtiyordu. 'Acaba ne yapsam Ashley beni daha çok ister ?' diye düşünüyordu kesin (!)

Nash'in tişörtünü tuttum ve yukarı çekip,çıkarttım. Tişörtünü yere fırlattığımda gözlerim vücuduna kaydı. Sıcak mı oldu ? Sağ elimi karın kaslarında gezdirdim,Nash kıkırdadı ve tekrar beni öpmeye başladı. Az sonra geri çekildi ve üstümden kalktı.

"Sarhoşsun..."

"Nash-"

"Ashley,şuan yaptığım senin bu halinden yararlanmak oluyor. Ayrıca 16 yaşındayız,üstümü değiştirip geliyorum ve uyuyoruz..."

"Her neyse."

Nash'in Ağzından...

Tanrım ! Az kalsın Ashley ile yatacaktık. Sanırım ilk defa kendimi durdurabildim. Altıma mavi bir şort giydim. Hava zaten sıcaktı üstüme bir şey giyme gereği duymadım. Ashley'nin yanına gittim ve yatağın sol tarafına uzandım. Ne kadar da masum uyuyordu. Ellerimi beline sardım ve onu kendime çektim. Mükemmel kokusu ile gözlerimi kapattım.

Sabah...

Gözlerimi açtığımda bir çift kahverengi göz beni izliyordu. Bir yandanda saçlarımla oynuyordu. Kıkırdadım ve elimi Ashley'nin beline koydum.

"Günaydın."

"Günaydın bebeğim."

Sırtımı dikleştirdim ve dudaklarına küçük bir öpücük bıraktım. Ashley yataktan kalktı ve yerde ki kıyafetlerini aldı.

"Hazırlanıp geliyorum bebeğim."

"Tamam sevgilim."

Ashley bana öpücük attığında gülmeye başladım. Odadan çıkınca bend yataktan kalktım ve duş almak için banyoya girdim.

15 Dakika Sonra...

Duştan çıktım ve belime havluyu sarıp dolabıma doğru ilerledim. Gözüm boy aynasına kaydı.

"Nash çok seksisin. Cidden..."

Kendi kendime mırıldanıyordum. Egoist değilim,tamam belki biraz. Dolaptan hardal rengi bir şort çıkarttım,üstüne beyaz bir tişört ve onun üstüne kamuflaj deseni olan kısa kollu bir gömlek.

Havluyu saçlarıma götürdüm ve kuruladım. Beyaz Vans'lerimi ayağıma geçirdim. Saçlarımı son kez düzelttim ve komodinin üzerinde duran telefonumu aldım. Odadan çıktım ve Ashley'nin odasına doğru yürüdüm içeriden sesler geliyordu. Bağırışma sesleri,biraz daha yaklaştım ve dinlemeye başladım.

CAMERON ?!

Sikeyim Ashley ! Bunu aşağı inince soracağım sana !

Hızla aşağı indim,yemek salonuna geçip Carter,Matty,Sofia ve diğerlerinin yanına oturdum. Huh ! Her seferinde beni sinir etmeyi nasılda başarıyorlar (!)

Ashley'nin Ağzından...

Nash'in odasınsan çıktım ve kendi odama girip hızlı adımlarla banyoya girdim. Nash'in tişörtünü çıkarttım ve yere fırlattım,iç çamaşırlarımdan da kurtulunca kendimi soğuk suyun altına attım.

Yaklaşık 10 dakika sonra hemen çıktım ve kurulanıp iç çamaşırlarımı giydim. Elime geçen buz mavisi yırtık şortu giydim,onun üstüne Nash'in dün gece üstüme giydirdiği beyaz Vans tişörtünü giydim ve tişörtü şortun içine sokuşturdum. Altına ise beyaz Vans'lerimi giydim ve ayna karşısına geçip makyajımı yaptım. Saçımı dağınık bir topuz yaptım ve hazırım. Sonunda !

Vine LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin