Kapitel 34 Del 1

3.6K 74 5
                                    

"2017-09-22 16:34 Jag är fortfarande sur på Felix. Han har inte ens bett om ursäkt. Det borde du göra för så länge du kräver en ursäkt från mig kommer du inte få någon. Kanske om du ger mig en först. Jag kommer kalla dig samma saker som jag kallade honom annars. Ägghuvud. Om du läser det här, Felix, så sover jag och du ska inte röra mig när du kommer upp från tvättstugan. Rör du mig när jag sover så kommer du få en fet jävla smäll. Oj, det här blev mer som ett sms till Felix än ett inlägg på bloggen. Jag har i alla fall slutat skolan idag och är trött. God natt. - Alina."

Jag lägger telefonen under kudden och sluter ögonen. Imorgon kommer The Fooo och Felix tänker tvinga med mig att träffa dem. Han ska få Oscar att förklara att Felix aldrig låg med hans syster. Jag tror inte direkt att Felix gjorde det. Jag litar på honom. Trots att vi bråkar ofta så litar jag på honom. Det känns inte som att han skulle kunna göra så mot mig. Eller kanske. Han har inte fått något av mig på länge på grund av alla smärtor i ryggen och så. Den här månaden har han tjatat mycket, men aldrig lyckats driva mig till något. Jag saknar det egentligen. Jag är gravid och kåt väldigt ofta, men jag orkar ärligt talat inte. Min mage är för stor och jag tror inte ens han skulle lyckas om han försökte.

Jag låter hjärnan stänga av de tankarna och tänker istället på mina barn. Våra barn. Jag vill att det ska bli flickor, jag älskar att fläta hår. Men jag vill att det ska bli pojkar. Jag tror det är billigare att ha pojkar och jag vill inte att Felix ska betala allt. Jag vill också kunna bidra, men pengar har jag inte. Skolan går jag inte i och ärligt talat vet jag inte om jag kommer börja i tvåan igen efter mammaledigheten. Jag kanske kan ta körkort och försöka få ett jobb ändå. Jag tjänar lite på bloggen, men inte tillräckligt när jag inte gör några samarbeten.

"Jag är kåt." Mina ögon flyger upp och jag möter Felix blå blick alldeles för nära mitt ansikte. Hans röst gav mig rysningar igenom hela kroppen.

"Vad i helvete tror du att du håller på med? Jag skrev tydligt på bloggen till dig att jag försöker sova." Gnäller jag och vänder mig med ryggen mot honom.

"Men allvarligt, Ina. Jag står inte ut." Säger han och jag känner hur sängen sjunker ner bakom mig.

"Vad ska jag göra åt det?" Frågar jag och lägger mig på rygg med huvudet åt hans håll.

"Låt mig en liten stund. Jag vet att du är sur på mig, men jag har inte fått något sedan ett bra tag innan USA." Säger han och jag suckar högt och skakar på huvudet.

"Det går inte ens. Du lyckas aldrig." Säger jag och lägger handen på magen.

"Bakifrån, från sidan, sug av mig. Vad som helst." Gnäller han och jag ser chockat på honom. Desperata jävel.

"Gå och prova med Oscars syster." Säger jag och vänder mig med ryggen mot honom igen.

"Men nej." Säger han och lägger armen om mig.

"En annan sak jag skrev på bloggen. Rör mig inte när jag sover, då får du en fet jävla smäll." Säger jag, men han släpper inte taget om mig.

"Men du är också kåt. Du vill ju ha sex." Säger han och jag inser med ens att han har alldeles för rätt. "Det är väl bättre att försöka nu än när du är alldeles för stor." Ingen kommentar. Han har rätt, men det kommer jag inte säga högt.

Jag känner hur hans grepp om mig lossnar och han reser sig ur sängen. Jag vänder mig om av nyfikenhet och ser hur han drar av sig kläderna. I bara kalsonger lägger han sig på rygg igen.

"Sätt dig här." Säger han och klappar på sina kalsonger. Jag ser tveksamt på honom och funderar noga igenom mina alternativ innan jag gör som han ber mig.

"Jag ser dig inte ens härifrån." Suckar jag och sträcker mig över magen för att se hela hans ansikte.

[A/N: Varnar känsliga läsare. Dirty en liten bit till kapitlet nästan är slut.]

"Men det här lär ju funka." Säger han och ber mig klättra av igen. Jag gör som han säger och han drar av sig kalsongerna och synen av hans hårdnade jag får mig att tappa andan.

"Men gud, Felix." Andas jag ut och möter hans blick.

"Klä av dig bara." Säger han frustrerat och sätter sig upp. Han drar ner mina trosor innan han ber mig klättra upp igen. Försiktigt lägger han händerna på mina höfter och hjälper mig att placera mig över honom. Försiktigt sjunker jag ner över honom och vi båda stönar högt när jag sitter tryckt mot hans kropp. Han verkar dock stöna av välbehag medan jag stönar av smärta. Skönt var det då inte. Han drar upp mig någon centimeter, men jag som inte orkar sitta på knä sjunker nästan direkt ner igen. Han stönar ändå och jag gör detsamma. Efter en liten stund har jag vant mig vid proceduren och han lyckas lyfta mig högre för varje gång.

"Ina." Stönar han och jag ger ifrån mig ett frustrerat skrik.

"Frank." Stönar jag fram och Felix släpper min ena höft för att slå mig på rumpan.

"Kalla mig... Aldrig det... Igen." Stönar han fram.

Vi avbryts då ringklockan ljuder genom lägenheten och jag ger ifrån mig ett andfått, panikslaget skrik. Jag lyckas ta mig av Felix och han drar snabbt på sig kläder medan jag sjunker ner under täcket. Han tittar sig i spegeln som täcker hela garderoben och drar handen genom håret.

[A/N: Okej att läsa härifrån.]

"Hon sover." Hör jag Felix säga i hallen. Åh nej, någon är här och frågar efter mig. "Ja, vänta lite. Du kan sätta dig i köket. Hon kommer snart. Jag hämtar henne." Min puls som börjat lugna ner sig går upp på högvarv igen. Kunde han inte sagt att jag inte borde störas eller något? Att jag är sjuk? Vad som helst. Vem är här ens? Jag drar fram telefonen från min kudde och ser ett meddelande på hemskärmen. Vad i hela världen gör mormor här? Och precis nu också. Det här måste vara det pinsammaste jag någonsin varit med om.

Felix kommer in genom dörren och drar igen den efter sig.

"Träffa din mormor för första gången och ser ut såhär." Säger han och drar händerna framför sin kropp.

-

*Redigerad*

3/8-14

»f.s« All That MattersWhere stories live. Discover now