n i n e t y s i x

1.1K 108 70
                                    

Неутрална гледна точка

Един месец по-късно, след официалното приключване на делото господин Джеон бе наказан за 30 години затвор, за изнасилване и педофил. (отреден му от нашия напълно легален и истински/законен съдия BaoZi_4567  😂😂😂)

Техьонг започна да се оправя. Вече не изпитваше почти никакво желание да се режи и самонаранява. Джънкук беше щастлив с това, че успяваше да повлияе на гаджето си в положителния смисъл.

Двете момчета всеки ден ходеха заедно на училище докато не завършиха.
В началото обаче никой не остана доволен от връзката на Техьонг и Джънкук, но никой не смееше да каже и думичка защото знаеха че ще си имат работа с ядосан Кук.

Куки защитаваше своя любим от всеки и всичко, предпазвайки го дори и от евентуални обожатели.

Джин вече беше почти напълно възстановен и бе изписан от болница. Намджун му бе обещал да спре с наркотиците и глупостите, ако взамяна Джин спре да работи в бара. Така след като двете момчета направиха сделка, Джин си почиваше вкъщи докато Намджун си намери нормална работа с която да ги издържа.

Джимин не успя да завърши заедно с Техьонг и Джънкук и осналите от класа му, понеже се беше отдал изцяло на Юнги забравяйки за учението и така го скъсаха. Но за да не се чувства зле, Юнги нарочно също се изложи за да могат двете момчета да се явят на поправителна сесия.
Юнги най-после беше научил всичко, но реши че да прекарва повече време с гаджето си на допълнителни уроци няма да е никак зле.

Хосък е в затвора,мечтаейки си за новото момче което беше покорило сърцето му - Джаксън.
Джаксън беше този който постоянно стоеше пред килията му и му носеше храна, вода и дрехи.
В началото бяха дръпнати един към друг, но после леда се разчупи и двете момчета се влюбиха едно в друго.

Хосък имаше дълги години да лежи в затвора, но след втората година ако се държи добре може да го освободят и да бъде с човека който наистина обича.

Авторска бележка: Планувам следващите глави да са смут, но имам въпрос.. Желаете ли да е с Викук или със всички двойки? ;)

BROKENWhere stories live. Discover now