-5-

781 36 0
                                    




Docela jsem si pospala. Kolem desáté jsem vstala a šla si do kuchyně pro něco k jídlu. V lednici nic moc nebylo. Uvařila jsem si míchané vajíčka. Po jídle jsem se dala do umývání nádobí. Když jsem najednou uslyšela bouchnutí vchodových dveří. To bude Rafaela pomyslela jsem si ale to jsem se hluboce pletla ode dveří se začali ozývat hlasy mužské hlasy.. "Ale ale copak to tu máme? Vždyť jsi z klubu odjížděl sám" zakřičel jeden a začal se smát. Na to se ujal slova druhý hlas.. "Kámo řeknu ti že jsem snad v životě neviděl nic víc sexy.." "No to teda!! Hej Leo kdo by řek že bude někomu slušet dress Barcelony víc než tobě. A tahle kost určitě vede!" dobrou chvíli jsem stala stuhlá u dřezu.. když jsem se odhodlala a otočila zrak ke dveřím do kuchyně myslela jsm že mě klepne.. Stál tam Suarez, Messi a Pigue drželi v rukách papírové tašky s nákupem. "Co to melete vy volové?" oběvil se ve dveřích Neymar a jestště několik kluků z týmu.. Všichni si mě přeměřovali od hlavy až dolu ke kotníkům. Nikdy v životě jsem se necítila tak trapně. Během vteřiny mi začalo docházet co se tu děje. Ticho prolomil Coutinho... "Počkej není to tančící bohyně ze včera?" "Jo je" pronesl s ůsměvem Neymar.. "A má tvůj dress" podotkne Messi.. "jo to má.." "A je sexy.." ujme se slova Suarez "Jo to je." "Háloo a pořad tady stojí.. A slyší vás." zamávala jsem jim aby se na mě už tak zasekle nehleděli.. jenže to nepomohlo.. pokračovali v tom vesele dál.. "Jak se vám spalo kámo?" zasmáli se všichni včetně Neymara.. "Jo dobře.." podotkl na to jsem se zamračila. "A dost! Odcházím.." "Ale notak puso!!" "Tak pozor pane Suarezi! Mám jméno to zaprvé a za druhé trochu slušnosti by neuškodilo." A jaké má pusa jméno?" zeptal se Pigue Neymara. Sledovala jsem ho zajímalo mě jestli vůbec zná moje jméno.. "To bude asi Jane.." Pořád si mě prohlížel se zájmem v očích a přejel si jazykem po rtech.." "Pane Santosi.. Pokud dovolíte vzdálím se abych nerušila vás a vaše přátele." "Nás určitě nerušíš!" "Zakřičel někdo.. "Zajisté slečno Jane vždyť máte dnes volno.." "děkuji" usmála jsem se a vydala se ke schodům kam mě pohledy všech doprovázeli.. "Jo a jen tak mimochodem.. Ten dress není jeho ale můj." rychlým krokem jsem vyběhla do poschodí a schovala se do pokoje... takže to bylo to jejich haha ty nevíš kdo je otec Daviho. Každopádně jsem taky úplně tupá že mi to nedošlo. Cítím se naprosto trapně... vždyť me viděl cely tým Barcelony jen v tričku to je ostuda. Vždycky byl můj sen jít na jejich zápas a vidět je a najednou se stane toto.
Po nějaké době jsem se rozhodla jít na pláž vykoupat. Je tu absolutní dusno. Všimla jsem si že mám v pokoji klimatizaci ale vůbec netuším jak se to ovládá tohle byla nějaká modernější verze.. připravila jsem si tašku s náhradním spodním prádlem a osušku nějaké peníze a mohla jsem vyrazit sice nevím jak daleko to je a kde vůbec to je ale doufám že nějak trefím. Snažila jsem se jít co nejvíce potichu aby si mě nikdo nevšiml ale bohužel se mi to vůbec nepovedlo ačkoliv už jsem byla skoro u hlavních dveří. Z nějakých dveří mi totiž vstoupil do cesty můj šéf s Louisem... "ale ale kampak." zeptal se Suarez. "Ven.." řekla jsem s úsměvem a chtěla odejít jenže jsem si vysloužila od obou zamračené obličeje.. otráveně jsem protočila oči. "Co?" "V tomhle? Tady? Sama? V žádným případě!" "Proč?" "Už jsem řekl!"řekl poměrně dost naštvaným tónem Neymar. "Pokud se nepletu tak mám volno a už jsem velká holka a mužů sama za sebe rozhodovat... navíc na mém oblečení neshledávám nic špatného.. ani nevhodného jdu na pláž a tak jsem taky oblečená. "Na pláž? To už vůbec ne! Bez debat." Jen jsem se uchechtla a chystala se je obejít. "Jane...." otočila jsem se k Suarezovi " poslechni Naymara... vážně to není dobrý nápad. Tohle město je plný chlapů co šílí při pohledu na holku jako jsi ty. Není to bezpečné... Upřímně já být na místě Neymara schánim ochranku pro tebe a Luku. "Fajn! Jen jsem se chtěla schladit bylo mi nahoře děsný horko..." " máš v pokoji klimatizaci." " jo super mašina... Abych si udělala semestr na vysoké o tom jak to rozjet." Na to se oba dva zasmáli.. když jsem odcházela zpět ke schodům zastavil mě ten úžasný hlas Neymara.. "jestli ses chtěla jít koupat máme i bazén.." "já vím ale tam jsou vaši přátele a vy tam zajisté taky půjdete. Nerada bych vás nějak rušila." Nejmar chtěl něco říct ale do řeči mu skočil Louis. "Blbost Jane pojď za náma..." jen jsem přikývla a následovala je na zahradu k bazénu... kde to byl samý chlap a já jediná holka mezi něma nikdo si mě vůbec nevšiml díky bohu.. přešla jsem k prázdnému lehátku kam jsem položila svou tašku s osuškou. Ano nikdo si mě nevšimal což bylo super ale jakmile jsem přetáhla svoje šaty přes hlavu se všechny pohledy stočili ke mě. Každý si mě prohlížel jak nějaký exponát v muzeu... Všimla jsem si jak jich pár i na sucho polklo.. jen jsem nad něma pokroutila hlavou a přešla k bazénu kam jsem skočila perfektní šipku a přeplavala pod vodou až na druhou stranu a nazpátek potom jsem vylezla a přecházela k lehátku. Pořad na me všichni zírali s bradou až k zemi jen jsem se pro sebe usmala a lehla si na lehátko. Se sluchátky v uších jsem zavřela oči a začala se opalovat.. vážně mezi něma vypadám jak ředitelka vápenky.

Je tady další část. Budu rada za jakýkoliv komentář nebo hvězdičku. Byl tady komentář k tomu že dělám části moc dlouhé ale mě osobně přijde, že jsou dlouhé tak akorát. 🙃😇🤗

Možná víc než chůva..जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें