-141-

816 80 10
                                    

Azalea pov.

- Aza, prastai jautiesi? Ar kas tau? – paklausė susirūpinusi Meredith, kai aš tiesiog spoksojau į sieną, vis dar galvodama, ką slepia nuo manęs Niall. Tas nežinojimas mane žudo.

Vienintelis dalykas, kuris padėdavo man susikaupt ir nebemąstyt apie tai, buvo darbas, nes turiu dirbt sąžiningai ir rimtai, nes kitaip susimausiu ir privelsiu klaidų, tad kam man tie nemalonumai. Mažai šiandien ir šnekėjau, o tik pavalgiau ir klausiau, ką kalba Lexi su Meredith.

- Ne, tiesiog prastai miegojau šiąnakt. – atsakiau. – Kažkaip ilgai neužmigau.

- Reiškia gerą savaitgalį turėjai. – pakilnojo antakius Lexi.

Aha, tobulą tiesiog. Sužinojau, kad mano vaikinas dar kažką slepia nuo manęs. Pavarčiau mintyse akis.

- Įprastą. Nieko nenutiko netikėto. – atsidusau atsakydama. Melas... – O jūs ką veikėt? Kaip tavo mama? – pasiteiravau Meredith.

- Gerai, pabuvau pas ją beveik visą savaitgalį ir išties jai gerai sekasi. Buvom mieste, atnaujinom namus šiek tiek. – užsivedė šnekėt mergina, o aš tiesiog vėl klausiau, ką ji pasakojo.

Pertraukėlė baigėsi, o aš savo kabinete gėriau dar vieną puodelį kavos, nes kitaip rimtai maniau, kad numirsiu arba užmigsiu sėdėdama. Nežinau, kaip išmest iš galvos tas mintis apie paslaptis. Galėčiau tiesiog paskambint Niall ir paklaust, ką jis slepia, bet...

Pasielgčiau, kaip didžiausia idiotė, nes jis man tikrai to nepasakys, kad ir aš paklausiu, o tik išsisuks nuo tokios pokalbio temos. Vienas dar iš variantų gali būt, kad dar užpyks ir pradės rėkt ant manęs, o aš to nenoriu. Mažiausiai reikia pykčių šiuo metu.

Horan niekada man nieko nepasakydavo seniau, kai aš jo kažko paklausdavau, tad kodėl turėtų dabar? Jis net neprivalo man to pasakyt, nes tai asmeniškas dalykas, kurio pagal jį aš turiu nežinot. Žinoma, dar skeltų, kad nieko neslepia nuo manęs arba, kad tai tiesiog niekis.

Bijau pradėt rimtai mąstyt, kas tai galėtų būt. Nenoriu, kad mūsų santykiai griūtų ir vėl, kai jo po truputėlį lipdosi į tokius, kokie buvo prieš 4 metus. Kas nutiko per tą laiką jo gyvenime? Žinau tik tiek, kad su futbolu jam nesisekė, o kaip jo asmeninis gyvenimas?..

Atlikau vos dalį darbų, kuriuos reikėjo padaryt, bet nusprendžiau, kad geriau rimtai prie jų prisėsiu ir padarysiu kitą dieną. Juk niekas neprižiūri manęs, ar aš juos padarysiu šiandien visus. Galbūt pavyks kažkaip mintis numesti šalin ir galėsiu susikaupt ties darbu, nes dabar tik pridaryčiau klaidų, o daugiau nieko gero.

Taip ir prasitryniau savo darbe, nieko gero nenuveikdama. Pagaliau buvo 4:30PM ir mano darbas baigėsi. Susirinkau visus daiktus į savo tašę ir tada išėjau iš šio pastato. Taksi sėdėjau, naršydama po savo prakąstą obuolį ir galvodama, kad galbūt kažką naudingo rasiu ten.

Radau tiktai visai neblogo makiažo tutorial'ą. Tai „nauda", bet tas makiažas buvo paprastas, tačiau labai gražus, bent jau man. Prieš 4 metus nežinojau, kad Niall kažką nuo manęs slepia, tačiau dabar žinau, o tai dar didesnis galvos skausmas negu nežinojimas.

Žinoma, tąkart, kai sužinojau viską, man buvo sunku suprasti ir susigaudyt, kas vyksta mano gyvenime. Neįsivaizduoju, kuris variantas geresnis: nežinot nieko išvis, ar žinot, kad slepia, bet nežinot, ką slepia. Jaučiuosi pasimetusi...

Grįžau namo ir pasirodo tėtis jau grįžo kiek ankščiau negu planavo, tad jam mama jau buvo pranešusi, kad aš dirbu. Mano mamai ši mintis vis dar nepatinka, o tėtis tiesiog nekreipė dėmesio per daug, sakydamas, kad tai mano pasirinkimas ir mano gyvenimas.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now