-166-

745 66 18
                                    

Niall pov.

Ėjau iš proto dėl nieko nežinojimo iš Azalea'os jau kelintą dieną iš eilės. Kažkodėl galvojau, kad ji man vakar paskambins ir pasakys savo sprendimą, ir mes būsim vėl kartu, kaip ir visąlaik, tačiau taip nenutiko. Tikiuosi, tas Eden per daug prie jos neprilipo, siūlydamas savo įvairias paslaugas.

Žinau, kad galbūt per visas tas vestuves ji neturėjo kada ramiai susitelkt ties savo mintimis ir pagalvot apie mane, tačiau juk vakar grįžusi galėjo rast to suknisto laiko. Sprendimas ir taip aiškus, tad kokių čia jai dar mąstymų reikia. Ji nori manęs.

Bijojau tik to, kad ji nepradėtų mėgint turėt santykių su tuo mulkiu Eden, nes, žinoma, jis yra geresnis jai variantas negu aš. Stengiausi, kad viskas būtų gerai, bet pastoviai sušiku viską, kas būna gražu ir miela, tarp mudviejų. Noriu aš tų suknistų santykius, bet tik su Aza, o ne su jokiom kitom.

Treniruotėj buvau išplaukęs kažkoks, kad tai pastebėjo iškart Zayn, o po to mane dėl to aprėkė ir treneris. Mąsčiau tuo metu apie savo šviesiaplaukę, o ne apie pratimus, kuriuos turėjau padaryt, nes dabar man svarbesnis gyvenimas su savo mažute, negu karjera ar dar kas.

Man smalsu, ką jaučia blondinė, kokios mintys pas ją sukasi galvoj, kad tiesiog nenoriu čia būt nei minutės daugiau, nes noriu ją pamatyt. Suprantau ir pats, kad ji yra verta geresnio nei aš, nes nuolat ją skaudinu. Kas žino, kada jai truks kantrybė tąsytis su manim ir taikytis su mano daromom nesąmonėm.

Visada jai žadu, kad bus geriau, aš stengsiuosi ir panašiai, bet, kaip koks didžiausias mulkis, laužau savo pažadus dėl savo durnysčių ir debiliškų nesąmonių. Bus ji šiandien su kokiu Eden, kuris turtingas asilas, pakerintis visas bobas, o tarp jų - mano Azalea.

Man bloga darosi net pagalvojusi, kad šviesiaplaukė visą savaitgalį buvo su tuo idiotu, o net įsivaizduot to nenoriu, nes dar užmušiu jį, kada pasigavęs. Tegu nesitiki, kad ramiai praeis čia jo tie mėginimai sužavėt mano mažutę. Mano.

Ši treniruotė ėjo neįprastai ilgai, o aš vis stebėjau, kiek valandų ir kada pasibaigs treniruotė. Kam tas treniruotes reikėjo prailginti? Juk stebuklų nepadarysim per varžybas, jei pasitreniruosim 1 valandą daugiau nei įprastai, kada seniau treniruodavomės.

Kodėl jai šįkart reikia tiek daug laiko pasakyt, kad man atleidžia? Juk ji mane - įsimylėjusi, tad tikrai atleis. Visada ankščiau atleisdavo, tad šis kartas net nesiskiria nuo kitų, nes vis tiek aš kažką pridariau ne taip, o ne ji. Aza mūsų santykius mažiausiai griauna. Tuo tarpu apie save patylėsiu...

- Treniruotė baigta. – išgirdau trenerio žodžius, tad pats pirmas dūmiau į persirengimo kambarį.

Kažkodėl man nuojauta kužda, kad tarp manęs ir Azalea'os šis susipykimo kartas kažkoks kitoks ir žymiai pavojingesnis negu jau visi buvę. Noriu žinoti bent kažką iš jos, nes rimtai pradedu nerimaut, kad tai gali būti sukruštai rimta.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

- Bet tai kai tu pakurstei ugnelę Eden... – čiauškėjo Meredith.

Kaip ir minėjau, jog pagrindinė kalba šiandien prie stalo yra apie vestuves, kurios vyko savaitgalį. Meh...

- Ką? – susiraukiau valgydama. – Nieko aš nekursčiau. – gyniausi.

- Na, jau, Aza, aš mačiau, koks laimingas jis grįžo vakar. Dar žinau, kad judu daugiausiai bendravot per vestuves bei kad jis tave parvežė mano.

- Taip, mes bendravom daugiausiai, nes aš jį vienintelį normaliai ir pažinojau, iš tenai esančių, be Hazel ir John. – paaiškinau ir įsidėjau dar vieną kąsnį burnon. – O, be to, jis pats visada siūlosi mane parvežt namo, tad čia jau jo problema, kad jis per daug paslaugus. – leptelėjau to nesureikšmindama.

"Ice, Fire & Desire 2" (N.H.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now