Del 8

536 4 0
                                    

- Noora Pov -

Jag reser mig från köksbordet, sedan går och sköljer ur mitt glas och ställer det på tork. Vi går upp för trappan till övervåningen.
"Jag ska bara gå på toa" säger William och går mot toan.

Under tiden drar jag av mig min vita klänning med blommor på. Jag öppnar Williams garderob och tar fram en av hans svarta, mjuka hoodies, som luckrar gott precis som han. Jag tar även på mig ett par gråa mjukisbyxor. Efter det lägger jag mig på sängen och scrollar lite på mobilen.

Efter kanske fem minuter börjar jag höra lite konstiga ljud. Jag kollar upp mot badrumsdörren för att fokusera mer på ljudet. Det låter som tysta och indragna stön... runkar han just nu, typ klockan 1 på natten? Jag tycker lite synd om honom, är det liksom verkligen så jobbigt att vara kille, isåfall är jag glad att jag blev tjej. Stönen blir något högre efter ett tag, men fortfarande tysta och indragna. Efter ett tag spolas det, kranen öppnas och stängs. Sist öppnas även dörren och han kommer ut.
"Var det skönt?" Frågar jag honom.
"Ja" säger han och får en liten röd nyans på kinderna.
"Varför gör du det förresten klockan ett på natten?"
"Vet inte, jag bara kände för det och har inte gjort det på någon dag nu" sa han och ler ett sådant fint leende som bara han har.

Vi lägger oss i sängen. Jag ytterst och hann innerst.
"Ska vi se på någon film?" Frågar han.
"Vist, men vilken?"
"Fifty chades of gray" svarar han och flinar. Det är inte en av mina favoritfilmer direkt på grund av alla sexuella handlingar, men visst, det får gå för jag valde film sist, så nu är det hans tur.
"Okej" svarar jag och suckar lite tyst.

Vi sätter på filmen. Han kryper närmare mig och lägger sin arm runt mig. En mysig och trygg känsla sprids till mig. Jag känner mig trygg med han och hans doft så nära mig. Man kan säga att vi nästan skedar.

Efter ett tag har filmen börjat komma till sin handling. Då innefattar det även att intima scener och liknande börjat komma. Jag märker att varje gång scenerna kommer kasar han lite ifrån mig. När den intimaste hittills kommer kasar han ytterligare lite inifrån mig.
"Fuck.." mumlar han knappt hörbart, säkert för att han blir lite påtänd av det. Självklart blir jag också det, och speciellt när han säger sådantdär. Jag ler lite och kasar efter för att retas med honom.
"Nej, snälla sluta, jag är redan inne vid väggen" mumlar han.
"Bra, då hoppar jag närmre" seger jag och kasar så att vi skedar igen.
"Oh my god, måste du vara så jobbig" mumlar han. Jag skrattar inombords åt hans obekväma situation.

Det kommer en scen till och jag märker hur den börjar växa.
"Jag tror inte jag skulle valt denna filmen trots allt" säger han. Jag ler.
"Nej, nu valde du denna, så nu ska vi se på den också" säger jag.
"Okej då" säger han och kysser/nafsar mig i nacken.

Vi ser klart hela filmen. Vi började kyssas, pussas, hångla och strula mer mot slutet. Även jag har även kunnat känna hans buckla växa, medans jag har blivit våtare. Jag kan erkänna att det kom några stön från oss då och då.

När filmen är slut stänger han av teven och vi lägger oss bredvid varandra med täcket på och bara kollar på varandra. Vi får ögonkontakt och kollar länge in i dem. Man drunknar så lätt i hans mörkbruna ögon.
"Du är så fin Noora" mumlar han.
"Dina blå/gröna ögon... åhhh, jag drunknar i dem" mumlar han.
"Jag kan seriöst inte hålla mig längre" mumlar han.
"Inte jag heller" svarar jag.
"Vänta, va? Menar du det du sa?"
"Ja.."
"Är du seriös?"
"Ja, menade du inte att du ville du vet.., ha sex?" Säger jag och blir rosa på kinderna av någon anledning .
"Jo, men jag trodde aldrig att du också skulle vilja det" säger han.
"Kör då" säger jag leendes.

Och med det sagt börjar han...

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Where stories live. Discover now