Del 59

788 11 0
                                    

- Hemma igen -
- Chris Pov -

Jag och William kommer hem och byter snabbt om till bara kalsonger och lägger oss i sängen. William lägger sig tätt bakom mig så att vi skedar. Hans arm är även runt mig och placerad på min mage. Efter ett tag vänder han sig om så att vi ligger och kollar på varandra. Vi säger inget, utan bara ligger där och intar synen av varandra. Fan, asså jag tror jag har blivit förälskad i denna killen asså.

Jag lutar mig frammåt och kysser honom. Det går över till hångel och vi fortsätter i de mönstret länge. Våra tungor brottas gång på gång om dominans. Gud vad jag är nere i den här personen. Mina kalla händer åker sakta in under hans tröja, han flämtar till i min mun då mina händer hamnat på hans mage. Jag flinar in i kyssen och börjar röra mina händer upp till hans bröst. Löst börjar jag dra min ena fingertopp över hans bröstvårta och den blir hård direkt. Upphetsat drar jag händerna högre upp på hans bröst och försöker dra av honom tröjan. Våra läppar skiljs åt för att han ska kunna få av sig tröjan. Några sekunder senare möts våra läppar igen och tröjan ligger nu på golvet.

William hamnar sedan över mig med sina läppar på min hals medans han lämnar blöta kyssar på min nacke och när han pussar mig precis under mitt öra lämnar ett tyst stön mina läppar. Bara för det stannar han där och suger lite hårdare vilket får mig at flämta till ganska högt denna gång. Jag vet att det kommer bli ett fint sugmärke där sen, men ingen kommer fatta att det är William utan någon random tjej. Jag känner nu Hans händer under min tröja, han tar på varje del av min stenhårda men lena mage. Han rycker av min tröja och kastar den på golvet där hans egen redan ligger. Hans läppar lämnar ett spår av våta kyssar från nacken till mitt bröst. Där stannar han vid min bröstvårta och leker med tungan över den vilket får mig galen, det både kittlas samtidigt som det far en skön stöt genom hela kroppen. Det får mig galen och jag börjar frustrerat vrida på mig och ett stön slinker ur mina läppar. William fortsätter att kyssa en väg ner till min byxkant där han drar ner dragkedjan samtidigt som han kollar in i mina ögon. Jag börjar nu inse vart detta kommer leda till, men jag kan inte hindra mig själv nu, det har redan gått för långt. Han drar ner byxorna till knäna där jag sedan sparkar av mig dem. De svarta kalsongerna jag har på mig har blivit ganska tighta nu.

Jag byter position så att William nu ligger underst med mig gränsle över sig. Jag ser in i hans ögon som blivit mörka av begär vilket är väldigt påtändande för mig. Mina läppar gjorde samma sak som William gjort på mig. Jag började vid halsen och fortsatte vandringen ner till hans byxkant. Jag drar fort av hans byxor som nu gör sällskap tillsammans med de andra kläderna på golvet. Williams vita kalsonger har också en tydlig bula som jag lätt kysser, han började stöna som en galning. Händerna sätter han på mina höfter och drar ner mig mot honom så att våra styva kön gnids mot varandra. Då kommer ett ett högt stön ut från våra munnar.
"Fuck" mumlar jag. Jag sätter mig ner på honom och börjar rida i en långsam tackat. Han andas ansträngt och ojämnt.

Efter ett tag vänder William på oss igen. Han sätter sig uppe på mig och gör lika dant som jag gjorde. Nu kan jag nog inte bli mer kåt än bad jag redan är. Han reser sig upp och drar av sig sina kalsonger och jag drar av mig mina. Då jag inte står ut med att vänta på att han ska komma och tillfredsställa mig tar jag lite på min egen under tiden. Han märker det och flinar. Han går då ner och suger av mig lite.
"Holm crap, jag kommer snart komma" säger jag och stönar. Då slutar han.
"Inte än" svarar han och reser sig upp.
"Lyssna" säger han och suckar.
"Du minns innan idag?"
"Ja?"
"Var du seriös när du sa att vi ska gå hela vägen?"
"Ja"
"Menade du hela vägen som i... du vet att... ligga?" Frågar han.
"Ja" svarar jag.
"Chit. Jag har aldrig legat med en kille förut" säger han.
"Inte jag heller, men då lär vi oss tillsammans" svarar jag och ler.
"Jag har en fråga" säger William.
"Vadå?"
"Kan jag snälla få vara överst, helt ärligt vågar jag inte vara underst" säger han. Fan, det gör inte jag heller, men jag måste ju visa att jag är stark och bryr mig. Dessutom kommer det ju inte funka om båda vill vara överst och ingen underst och få den andra i sig.
"Visst" säger jag och ler.
"Men då får du fan ta det jävligt lungt"
"Såklart, som du sa, vi lär oss tillsammans" säger han och puttar ner mig i sängen igen.

Han suger lite på min kuk och jag blir snabbt lika upphetsad som innan.

Efter ett tag slutar han och då är det dags. Jag är fan lite rädd nu. Inte nog med att jag hatar att vara underst i sängen, så ska jag även spela tjej i sängen nu och bli knullad. Undra hur det här kommer sluta...
"Är du redo babe?" Frågar han och ler sexigt mot mig" jag nickar som svar.

Han går ner och jag känner hur han är där nere och pillar. Utan förvarning trycker han sig in.
"Fuck" skriker jag.
"Oj, chit sorry. Ska jag ta ut den?"
"Nej, det är lugnt, jag hade bara glömt bort att du var så stor" säger jag medans en tår ramlar ner från ögat. Jag torkar snabbt bort den då jag inte vill att han ska se den.
"Ska jag ta det positivt eller negativt" säger han och ler.
"Det får du välja själv" svarar jag och ler.
"Fuck you då"
"Nej det är du som fuckar mig" säger jag och kysser honom. Han suckar åt mig. Vi kysser varandra en stund medans vi bara vänjer oss vid det som händer och så att smärtan jag kände i början ska försvinna.
"Jag tror du kan börja röra dig nu" säger jag till slut. Han börjar röra sig in och ut långsamt. Jag känner lite smärta i början, men den försvinner ganska snabbt då det inte var lika mycket som innan. Jag stönar tyst när han börjar hitta rätt och det känns skönt.
"Mhhh, fortsätt där William" säger jag och han kör lite fortare. Vi båda stönar ganska högt. Efter ett tag kör han väldigt fort och jag känner att jag måste komma.
"Jag kommer snart William" får jag fram och kommer inte långt senare över min mage. William har inte kommit än, men är också ganska nära.
"Fuck..." mumlar han och jag ser och känner hur han spänner sig lite och sedan blir avslappnad. Han har nog också kommit nu då han drar sig ur mig.

"Detta var nog helt ärligt ett av mina bästa ligg även om det var helt nytt" säger han.
"Samma här" säger jag.
"Förresten jag måste säga en grej till dig" säger jag och tar ett andetag.
"Jag tror jag fått känslor för dig William" säger jag.
"Jag tror jag också fått det för dig, vill du bli min pojkvän Chris?"
"Ja, och vill du bli min?"
"Ja"

Slut!

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Where stories live. Discover now