Del 50

445 8 0
                                    

- Chris Pov -

Skoldagen idag har varigt allmänt tråkig. Det är den iochförsej varje dag. Men idag har jag och william inte direkt pratat lika mycket som vi brukar. Kanske är det för att vi varigt intima med varandras att det har blivit stelt mellan oss, eller är det för att jag ska till Eva nu på eftermiddagen så att han är lite sur för det. Ska jag vara ärlig vill jag kanske hellre vara med william, men jag kan inte göra så att Eva misstänker något.

jag står vid mitt skåp när William kommer till sitt.
"Ska du hem till Eva nu då?" Frågar han då vi nyss slutat.
"Ja" säger jag och kollar mot henne. Hon har nyss låst sitt skåp och går mot vårt håll.
"Sorry, men hon får inte misstänka något" mumlar jag och stänger också mitt skåp.

"Hej" säger jag leendes till Eva och lägger en arm om hennes axlar. Hon ler till mig också jag sneglar bak på Willian som ser lite ledsen ut, men jag vrider bort ansiktet igen så att jag inte ska påverkas av honom. Jag går med Eva ut från skolan.

"Har ditt utegångsförbud upphört nu?" Frågar Eva när vi går ut från skolgården.
"Va? Ja" svarar jag då jag först inte fattar vad hon menar med det, men sedan direkt efteråt kommer på att jag sa det som ursäckt för att istället hänga med William.

"Vad bra, då kan vi ju dra hem till mig nu" säger hon. Jag gör ett halvt fejkat leende. Jag lir glad över hennes stora engagemang för mig, men jag vet inte vad vi ska gör hemma hos henne.

Genom den fem inuiter långa promenaden hem till henne håller vi händer. Vi går och snackar om allt möjligt. Hon snackar om sina vänner och sitt liv lika mycket som jag snackar om mitt och mina vänner, för tro mig. Vi killar gillar att prata och skryta lika mycket om oss själva som tjejer gör, det är bara att vi oftast inte får chansen efter att tjejer börjat prata. Ska jag vara ärlig hade jag lite glömt bort hur mysigt det var att gå och prata såhär på vägen hem till Eva.

När vi kommer hem till Eva är vi ensamma hemma. Hennes mamma kommer inte hem förens klockan 22:00 om kvällarna.

Vi går in till husets stora vita kök. Evas hus är mycket mer modernt och har mer design än både mitt och Williams hus. Vi tar fram vars två mackor och brer på köksön som har en grå marmorliknande yta högst upp. Sedan sätter vi oss vid matbordet och äter.

"Har du något speciellt du skulle vilja att vi gör nu efter vi ätigt?" Frågar Eva.
"Nej, inte direkt. Har du?" Svarar jag
"Vi kanske kan se någon film på Netflix eller något?" Frågar hon. Jag suckar lite inombords. Kunde hon inte ha kommit på något roligare att göra än att bara sitta och glo på en skärm? Visst, när jag är hos William glor jag också på en skärm, men jag har valt att vara där själv och när man spelar tv spel är man själv involverad, jämfört med en film som man bara är helt stilla medans man tittar på. Men visst, det är väl lite skönt att ligga och mysa i en soffa också, det är bara att jag tycker det är jobbigt att vara stilla utan att göra något på en lång tid, jag får liksom långtråkigt.

Vi bestämmer oss för att se en kärlekskomedi. Som tur är den bara på ungefär en timme.

Skådespelarna i den här filmen verkar bra, men ingen är en sådan som man tänker är snygg på direkten när man ser dem, förutom huvudpersonerna. Det är en kille och en tjej. De ser fett bra ut. Jag undrar om alla tycker att båda är lika snygga som jag, jag menar de flesta faller väl för en person i en film, men jag kan inte välja vem som är snyggast. Det jobbiga är att tjejen är precis lika snygg som killen. Jag kan inte bestämma mig. De flesta killar tycker nog tjejerna är snyggast och tvärt om, men inte jag. Det är en sak jag märkt på sistone. När mitt gäng snackar om en tjej håller jag oftast med mindre nuförtiden än förr. Jag har börjat tänka samma sak om vissa killar, men säger inget då alla vet vad som händer med killar som börjar gilla samma kön. Självklart faller man inte fö alla killar och tjejer vilket många verkar tro. Helt ärligt tror jag att jag har blivit bi, men jag säger det inte till någon,då ingen behöver ha tillgång till den privata informationen.

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Where stories live. Discover now