Del 17

430 6 0
                                    

- William Pov -

Idag är det kväll och det har äntligen blivit dags för festen.
"Hejdå Noora, sköt om dig och släpp inte in någon du inte känner" säger jag och ger henne en kyss på kinden medans jag tar på mig skorna.
"Nej det ska jag inte och du måste lova mig att inte göra något lika dumt som du gjorde på den senaste festen du var på" svarar hon mig.
"Nej det ska jag inte, lita på mig" säger jag och ler mot henne. Det är sant... jag aka inte knulla någon denna gången, för det har jag ändå tröttnat lite på, på sistone, men jag vill fortfarande hitta någon och hångla med eller något.

Jag går ut genom den svarta dörren och mot den svarta bilen som står vid uppfarten. Jag ska först åka och hämta upp Christoffer och sedan åker vi till festen, som vi oftast gör då vi inte behöver åka i två bilar.

"Thja" säger Christoffer och öppnar dörren på höger sida. Han har på sig ett par svarta jeans, en svart och vit lång tröja och utanpå en skinnjacka. Håret har han som vanligt fixat med lite gelé där framme. Jag har på mig ungefär samma kläder som han, fast utan något i håret.
"Hej" svarar jag och ler mot honom.
"Är du taggad inför ikväll?" frågar jag honom.
"Ja, är inte du det då?"
"Jo" svarar han och ler.
"Hur långt tänker du gå ikväll då?" Frågar han.
"Jag vet inte, jag tor inte jag vill hitta någon och ligga med, utan bara passa på och ha kul en kväll nu när man har chansen. Jag har ändån tröttnat lite på att ligga på sistone" svarar jag honom.
"Det förstår jag" svarar han.

Vi kör och parkerar bilen och kliver ur.

Inne på festen är det sådan hög partymusik. Jag känner lugnet välla genom mig. Det här är det jag har saknat. Jag glömde nästan bort hur kul det är på festerna och bara få leva ut sitt riktiga jag och vara vild utan att bry sig så mycket.

Jag och Christoffer går mot baren och beställer vars en drink till en början, som vi alltid gör. Som vanligt får vi tjejernas uppmärksamhet där även om vi vill det eller inte. Några går fram till oss och börjar snacka med oss. Efter ett tag märker jag hur Chris förflyttar sig ur det rimmet vi var i tillsammans ned en tjej.
Det gick fort.
Kul...
Nu är man liksom helt ensam och har inget och göra.

"Ska vi gå ut till där dem andra är, de ska köra typ snurra flaskan eller något" hör jag en tjej fråga en annan. De går mot rummet. Jag följer efter dem på avstånd, har ändån inget roligare för mig.

När jag kommer dit sitter det säkert 20 pers i en ring mitt på golvet och är fullt uppe i spelet. Jag lutar mig mot ett soffstöd, orkar inte bjuda på mig själv och vara med på sådana lekar idag. Jag ser hur några måste kyssa varandra, andra måste ge någon en lapdance och andra ska dricka bodyschots. Jag ser hur flaskan pekar på en kille och sedan en till.
"Ni ska..." börjar tjejerna.
"Hångla i tio sekunder" säger någon. De kollar skeptiskt på varandra, men sedan närmar den ena killen sig den andra. Jag ser hur de börjar närma varandra med munnarna, och tillslut möts dem.
"Awww" hör man en våg av mest tjejer säga. Fattar inte hur de vill det där med varandra.

Samtidigt börjar jag undra hur det faktigst är att kyssa en kille. Är det egentligen så annorlunda, eller är det bara för att man målar upp det som att det är något jättehemskt. Är det nice? Är det skönt eller känns bättre? Undrar jag.

Nej, såhär kan jag inte tänka. Varför fick jag ens dessa tankarna, jag gillar ju tjejer. Jag har alltid varigt straight, är straight och kommer alltid att vara det. Fast å andra sidan har jag ju aldrig hittat någon tjej som ser sådär riktigt, riktigt snygg och bra ut som jag älskar helhjärtat. Jag vet inte hur det ska kännas när man gillar någon riktigt mycket.

Undrar om Chris gjort det någon gång. Om han vet hur det känns att älska någon på riktigt. Det tror jag egentligen inte heller att han vet eftersom han går bakom evas rygg mer än vad jag gör bakom Nooras. Han ser jävligt bra ut iallafall, så jag fattar ju varför tjejerna faller för honom. Hade jag varigt tjej hade jag också garanterat gjort det, ibland blir jag tillockmed avis när han hittar en tjej på fester före mig. Nej, nu får jag sluta, jag är ju inte alls kär i min bästa kompis, han ser bara bra ut och jag är glad för hans skull så att  han hittar tjejerna lätt.

"Tjah" säger plötsligt någon och står bredvid min sida. Jag vänder huvudet dit. Där står en tjej med chokladbrunt lockigt hår.
"Tycker inte du heller om att vara med i sådana lekar?" Frågar hon.
"Jo, men jag brukar inte vara med på dem på fester, då jag ofta är mer av den ändra typen.. ja, du vet. Men hade jag haft tid så har jag inga problem med att vara med, men de ser så uppe i det nu så man kan inte jojna, och tjejerna där är inte heller så jättesnygga, då är liksom tillockmed du snyggare" svarar jag.
"Jag håller med, jag är inte heller den typen på fester" svarar hon och ler mot mig. Vi står tysta lutade mot soffan och bara kollar på varandra. Huvudena närmar varandra långsamt och mellanrummet blir mindre. Hon ser ganska bra ut. Våra läppar möts och vi börjar hångla...

Badboy + Badboy = Good? (SKAM)Where stories live. Discover now