II. Hmmm, thanks...

11.6K 416 9
                                    

Kayleigh´s point of view:

,, Louisi!"

,,Melanie" Poslední příraz a oba jsme se udělali.

Vyšel ze mě a já pocítila zvláštní prázdnotu. Rozhlédla jsem se kolem sebe a hledala své oblečení.

,, Něco si vyjasníme, tohle byla jednorázovka." Řekl najednou. Padla jsem na postel úlevou.

,, Jo! díky bohu! Nejsi jeden z těch, co si myslí, že po tomhle se vezmem a budem mít kupu dětí." Zasmál se.

,, Ne. Nejsem na vztahy."

,, Vítej v mym světě." Usmála jsem se a zvedla se. Rychle jsem na sebe hodila kalhotky a poté šaty.

,, Hele, nehci se mazlit nebo tak, ale můžu tě na něco pozvat?" POdívala jsem se na něj. I v té tmě jeho modro-šedé oči zářily.

,, Ani si nedovedeš přestavit, jak ráda bych se pořádně opila, ještě k tomu s někym, kdo vypadá ako ty." Při těch slovech jsem se zakousla do spodního rtu. Zasmál se.

,, Ale?"

,, Ale...a teď se nesměj, musim domu, jinak jestli matka zjistí, že jsem, zdrhla v noci, do klubu a v tomhle ničem." Rukou jsem ukázal na svůj oděv.,,Tak už si pravďepodobně nikdy nezašukám." 

,, Uh, takže rebelka."

,, Jop." Zasmála jsem se.

,, No..tak teda ahoj. A mimochodem, tvoje tělo je skvělý."

,, Děkuju. Měj se." Usmála jsem se. Vyšla jsem z pokoje. Rozhlédla jsem se kolem, jestli náhodou nezahlédnu Chantelle. Pochybuju, určitě už řádí v něčí posteli. Rozdíl mezi námi dvěma je, že ona chodí i ke klukům domů a hlavně, říká si svým jménem.

Vyšla jsem z klubu a zamávala na taxi. Nadiktovala jsem adresu a auto se rozjelo.

Když jsem vystoupila, poděkovala jsem řidiči a zaplatila. Obešla jsem dům a po stromě vylezla dovnitř. Zavřela jsem okno a vydala se do koupelny. Rychle jsem se odmalovala, vyčistila si zuby a převlékla jsem se do pyžama. Šaty jsem schovala do jednoho z košů na prádlo. poté jsem si lehla do postele a usnula.

***

Your love is like a studded leather headlock
Your kiss, it could put creases in the rain
You're rarer than a can of dandelion and burdock
And those other girls are just post mix lemonade

Opět mě vzbudila moje oblíbená písnička. Nechala jsem ji hrát a zvedla se z postele. Je to zvláštní, lidi si na budík dávají většinou jen zvuky, nebo písničky, které nemají rádi, ale já si zásadně dávám mé oblíbené. (p.a. Suck it and see - Arctic Monkeys na boku)

Došla jsem do koupelny a umyla si obličej, vyčistila si zuby a učesala jsem se. Poté jsem se rychle namalovala. Přeběhla jsem ke skříni a vytáhla obyčejné džíny, černé kalhotky a podprsenku a zvláštní tričko. Byla to pruhlednější halenka se vzory na hrudníku. ( viz. multimédia, absolutně nevim jak to popsat.) 

Usmála jsem se na sebe a popadla tašku přes rameno. Hodila jsem do ní klíče, mobil a peněženku. Vyšla jsem na schody.

,, Mamí?" Zaječela jsem na celý dům. Odpovědí mi bylo ticho. Usmála jsem se. Aspoň se nemusím převlékat. Seběhla jsem schody do kuchyně, popadla jablko a vyšla z domu. Zamkla jsem dveře a zamířila do školy. 

Po deseti minutách chůze jsem došla před obrovskou budovu, kterou jsem tolik nesnášela. Očima jsem hledala Chantelle. Po chvilce jsem si jí všimla. Přešla jsem k ní.

F#ck your body|H.S.FF| AUWhere stories live. Discover now