XXVIII. And that's what I have to do

3.6K 250 26
                                    

Hi everybody, Im back #yay

Jetšě, než začnu, chci vás všechny připravit na to, že se povídka blíží ke konci..... Pomalu ale jistě. A to bude konec FYB....strašně jsem si to užila a je mi líto končit.......

*

*

*

*

*

Just KIDDING! Samozřejmě přichází druhá séééérie, tákže buďte v klidu.

....Tak už nebudu zdržovat...

Věnováno @Katarin546 :D A odteď zas hrajem na ty komenty, takže se snažte :D

firefly

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harry's point of view:

Otevřel jsem dveře od kavárny a vešel. Rychle jsem se rozhlédl a pohledem ji našel. Seděla u jednoho ze zadních stolků. Rychle jsem k ní přešel.

,, Ahoj Dai." Zašeptal jsem. Trhla sebou a otočila se na mě.

,, Ahoj Hazz." Zvedla se a objala mě.Objetí (pa. Právě jsem si všimla, že jsem napsala ojetí -_- vůbec by to nevyznělo divně) jsem jí opětoval. V tuhle chvíli mě to uklidňovalo. Po chvilce se odtáhla.

,, Takže, co se stalo? V telefonu si zněl dost zničeně." Prohrábl jsem si vlasy a posadil se na židli.

,, Dobře, kde začít?" Daisy si povzdechla a pokrčila rameny.

,, Řekni co potřebuješ."

,, Potřebuju, aby si zahrála holku, se kterou jsem podvedl svojí přtíelkyni a ona odjela na přípravnej kurz od Music&Modeling." Dai se na mě zvláštně podívala.

,, Stylesi o čem to mluvíš? Jestli se s někým chceš rozejít udělej to narovinu." pokroutil jsem hlavou.

,, To nepůjde. Poznala by, že se něco děje."

,, Takže ty sis někoho našel, nechceš s ní být, a tak jí chceš odradit.Zas ubližovat, protože tě nudí" Rukou jsem si vjel do vlasů a zatahal za ně. Vzpomněl jsem si na Kay. Tohle dělala strašně často. Ráda si hrála s mými vlasy.

,, Ale já jí miluj Daisy. Strašně moc jí miluju a nechci jí ublížit. Já musim." Zmateně si mě prohlížela.

,, Jak miluješ? Jak nechceš ublížit? Jak musíš? Harolde do čeho ses to připletl?" S povzdechnutím jsem se zavrtěl na židli.

,, Tak fajn, asi bude lepší, když ti řeknu všechno." Pokývala a trochu si poposedla.

,, Víš Kayleigh je ...je úžasná. Krásná, milá a neuvěřitelně talentovaná. Jde vážně všechno, co si zamane. A dostane , co chce. Ale nemyslím to špatně, prostě má štěstí a všechno jí vychází. My dva se potkali náhodnou. Nedřív jsme byli jen kamarádi, ale potom se to zvrtlo. Zamiloval jsem se. Ale bál jsem se jí to říct. Až jednou..vzal jsem jí na Edův koncert a ..."

,, Počkej, tos byl ty? To o vás mluvili všude?" Zasmál jsem se.

,, Jo. Ale neskákej mi do řeči prosím. Prostě dali jsme se dohromady. Nevydržíme bez sebe ani den. Už teď jí chci strašně moc vidět, ale to odbočuju. Ona chce na Hammersovku. A asi si dovedeš představit, jak těžké je se tam dostat. Ředitelka jí ale dala přihlášku na jakousi přípravku nebo spíše program, který by jí stoprocentně zařídil místo. A ji tam vzali. Jenže ona mi to neřekla. Všem řekla, že jí nevzali. A to jenom proto, že by musela odejít. Na nějakou dobu by jela pryč. Do Sidney nebo do New Yorku. Vzdala se svýho snu jen , aby byla se mnou." Zatnul jsem zuby a snažil se zastavit slzy deroucí se napovrch. Povedlo se.

F#ck your body|H.S.FF| AUWhere stories live. Discover now