XXIX. Someday....

3.2K 257 13
                                    

Omg 29. část :PP Hustý ♥

Už budem končit děti moje...kdo se těší? Já osobně hrozně moc :P počkejte n zápletku z druhý série :PP A nebojte..zase to bude dost dirty :P

Nevím jestli jste zaregistrovali ( asi ano, páč jsem vám to narvala pod nos) mou novou povídku My owner. Je to vlastně jen o sexu...little bit 50 shades...ale asi ne tak drsný. A hlavně úplně jinej příběh :P Tak kdyžtak jukněte ( jen pro ty, kterejm nestačí perverznost tohohle příběhu..ne vážně, jestli nemáte na to to číst, tak to nečtěte) 

A asi radši ani nečíst v dopravních prostředcích..já tam část psala na mobilu a cítila jsem se divně, když se mi zdálo, že mi každej čumí pod ruku... taková paranoia :P

věnováno manželce :PP @1directionstory2010

Užijte si část 

♥firefly♥

P.S. Děkuju za téměř 25K přečtení! Je to neskutečný ♥ Nemluvě o 1850 votes ♥♥

P.P.S. 30. část  bude poslední :33

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Third person:

Když Harry vysvětlil svému kamarádovi svůj plán, Louis přikývl. 

,, Fajn, já jdu do toho...tedy. Pomůžu ti, ale kvůli ní, ne tobě. Jen se tě chci zeptat na jednu věc, jsi si tím doopravdy jistý?" Harry se kousl do rtu a sklopil pohled. Byl si jistý jen tím, že Kayleigh bezmezně miluje a je ochoten por ní udělat cokoliv. A viděl, že on je pro ni jen koule na  řetězu. Byl jako závaží a stahoval ji dolů. A to nemohl dopustit. Věděl, že ve chvíli, kde ze rtů vypustí tu největší lež ve svém životě, už ji nebude moc vzít zpět. A už mu nebude odpuštěno. Ztratí nejcennější věc na světě, ale nehodlal to vzdát. Ona musela jet. Musela zapomenout. To, že ona byla souzená jemu, neznamenalo, že on byl souzen jí. Ona mu nikdy nepatřila, zato on jí ano. Celé jeho srdce měla v rukou a mohla s ním udělat cokoliv.

,, Jsem si jistý, že to chci udělat."Zašeptal.

,, Harry...nechápu jak to můžeš udělat, vždyť jí miluješ." Kudrnáč se smutně usmál.

,, Miluju a právě proto to musím udělat. Ona si zaslouží něco lepšího, než jsem já."

,, Jak můžeš vědět, že nejsi nejlepší?" Zamračil se.

,, Kdyby mi věřila a nebála se, tak odjede. Jenže ona chce zůstat se mnou, jako by mě měla odjezdem ztratit. Pravdou je, že to já ztratím jí."

,, A nešlo by to vyřešit jina-" 

,, Nešlo Louisi! Já pochopím, že na mě už nikdy nepromluvíš, ale já to kvůli ní udělám." Zakřičel Hazz.

,, Harrym neděláš to kvůli ní, ale kvůli sobě. Kdybys to dělal kvůli ní, neuděláš takovou hnusárnu. Máš ji nechat odejít, ne jí zničit." Zelenooký se zasekl. Přemýšlel nad slovy svého nejlepšího kamaráda.

,, Máš snad lepší nápad?" Zeptal se ho.

,, Jo, mám. Bude to bolet, ale ne tolik. Tedy...ne ji."

,, Cokoliv."

***

,, Kayleigh?" Zavolal do tichého bytu svojí brzy již bývalé přítelkyně. 

,, Ano Harr- Ahoj, kdo je to?" Zeptala se bruneta a pohled stočila k dívce stojící po Harryho boku. Drželi se za ruce. Ten pohled jí zabolel.

,, Kay...musím...musím ti něco říct." Zašeptal Harry a sklopil pohled. Nemohl se jí podívat do očí, nechtěl vidět tu změnu, která se v nich stane, až jí řekne to, s čím přišel. To jak se všechna ta láska změní v nenávist a všechno štěstí ve smutek a bolest. Byl si jistý, že by ten pohled neunesl.

,, Jsem Kayleigh." Podalal brunetka ruku oné dívce.

,, Daisy." Špitlo druhé z děvčat. Kayleigh se usmála.

,, Těší mě."

,, Nebude." zamumlala Daisy spíše pro sebe.

,, Harry co se děje?" Harry se znovu podíval na děvče před sebou.

,, Já....Daisy je." Kay si skousla ret snažíc se zahnat slzy.

,, Podvedl si mě?" Řekla neslyšně.

,, Ne, já..já si uvědomil, že, že tě nemiluju tak jak mám. Jen jako kamarádku. Strašně moc, ale není to jako s Daisy." Kayleigh zavřela oči. Čekala to. Jako by cítila, kdy ten den přijde. Vše bylo až příliš krásné.

,, Aha." Odvrátila pohled.

,, Je mi to fakt líto. Já-" Podívala se mu do očí.

,, Tohle neovlivníš Harry. Vlastně...myslím, že je to tak lepší. Odjíždím na M+M, vzali mě. Nechtěla jsem původně odejít, ale potom mi do duše promluvila ředitelka Hemmersovky a dala mi ještě týden na to, abych jí oznámila jestli pojedu. Začala jsem nad tím uvažovat..dnes jsem to s tebou chtěla probrat. Pojedu. Choreografii jsem vás naučila a studovat budu dálkově." Usmála se. Harry se snažil zadržet slzy a vedlo se mu to. 

,, Třeba se jednou...zase uvidíme. Vám dvěma přeju hodně štěstí. A Harry, děkuju, že si přišel a řekl pravdu a nepodváděl mě. Myslím, že to bych neustála. Teď musim do tý školy. Zítra se všechno vyřeší a příští týden pravděpodobně nastupuju. Vám dvěma přeju hodně štěstí." Oba objala. Věděla, že bude moci své emoce nechat vytrysknout až odejdou.

,, Měj se a Kay... Hodně štěstí do novýho a doufám, že i lepšího života." Usmál se Harry.

F#ck your body|H.S.FF| AUOnde histórias criam vida. Descubra agora