Chapitre 3🥀

300 32 8
                                    

Wat vooraf ging:
Als er iets is wat je niet moet doen is dat over mijn familie praten. Onze familie is zo hecht dat we voor elkaar letterlijk door het vuur gaan. Als ik Imrane niet meehad, dan weet ik niet waar Ghizliane nu beland was. Ik vertel jullie ooit nog het verhaal tussen Ghizliane en mij maar eerst Shamseddine aanspreken.

_____________________________________________

Perspectief Hadiya

Ik sloot de voordeur achter me en hielp Imrane met zijn jas en schoentjes uittrekken. "Yemma" riep ik door 't huis. "Yemma is niet thuis kaulo vetzak" hoorde ik Shamseddine teruggillen. O, ze is dus al naar oma gegaan. "Schatje, ik zet de tv voor je aan en dan ga ik eten voor je opscheppen" zeg ik tegen Imrane.

Deze kleine mannetje betekent zoveel voor me.

"Okey" zegt hij en hij gaat liggen op de bank met zijn dekentje. Ik schakel de tv aan en zet Pieter Konijn aan. Ik loop de trap op naar Shamseddine zijn kamer en klop aan. "Je mag gewoon binnen komen" hoor ik hem. Ik loop naar binnen en 3 keer raden wat hij doet.

Fortnite spelen.

"Shams" begin ik. "Haad" zegt hij op dezelfde toon. "Je hebt me tering erg voorschut gezet in 't park" zeg ik. "Kifesh? Ik ben niet eens mee gegaan" zegt hij met rollende ogen. "Niet je ogen rollen tegen mij, je hebt Imrane middelvingers leren opsteken en fuck you zeggen. Hij stak 2 middelvingers naar de ijscoman!" Zeg ik.

Ik besef me nu pas hoe idioot dit klinkt. Ik kijk hem aan en zie dat hij helemaal stuk gaat. "Klaar?" Vraag ik na een tijdje. "Inni billah igieth (zeg wollah hij deed dat)" grinnikt hij. "Ferme ta geuele" zeg ik geïrriteerd en ik steek mijn middelvinger op.

"Hou lekker zelf je bek. Maar ff eerlijk Imrane is gekke gangster door mij" grijnst hij. "Stil sukkel, jij hebt echt klappen tekort" grinnik ik. "Adiya jij net uzie (ruzie)" zegt Imrane die opeens in de kamer staat. Van waar komt hij opeens? "Nee zine, ik zei toch al dat er niks was" zeg ik. "Okey, doei drol" zegt hij en weg is hij.

Waarom zijn broertjes en broers zulke mongolen?

"Haad, wat bedoelde hij met ruzie?" Vraagt Shamseddine opeens serieus en hij richt zich op mij. "Ik kwam Ghizliane tegen" zeg ik. "Heeft ze iets gedaan?" Zegt hij met ingehouden woede. Ik ga naast hem zitten op 't bed. "Ach schatje toch, niet zo bezorgd. Ik ben ouder dan jij, ik kan der makkelijk aan. Ze is niet voor niks al eens in 't ziekenhuis beland door mij" knipoog ik.

"Doe normaal, je mag dan ouder en sterk zijn maar vergeet niet ik ben nog sterker. Check mijn sixpack als bewijs" grijnst hij. "Tozz, sukkeltje" grinnik ik en ik sta op. "Heb je al gegeten?" Vraag ik. "Yes a niffauw" zegt hij. "Saffi, ik ben beneden" zeg ik. "Ik ben weg, Houdayfa is al naar buiten ik ga ook" zegt hij. "Niet te lang weg he" zeg ik.

Hij pakt zijn Michael Kors horloge die hij om doet en trekt zijn Canada Goose jas aan. "Ik ga ff met me boys chillen, ben zo terug hoor yemma" zegt hij met nadruk op yemma en hij strikt zijn veters. "Puber" grinnik ik en ik loop naar beneden. Eerlijk is eerlijk Shamseddine, Houdayfa en Imarane zijn wel dodelijk knap. Maar dat hebben ze van mij;)

Ik vul twee bordjes met rijst en kip saté. This smells so good. Ik dek de tafel en zet Imrane op de stoel. Hij eet zo netjes, hij eet zelfs beter dan de hyena's genaamd; Shamseddine en Houdayfa. Ik begin te eten en Imrane ook.

Thorns In My HeartWhere stories live. Discover now