Még ez is?!

4K 289 1
                                    

Na ja evvel a szöveggel sikeresen elértem,hogy rám bassza a telefont. Legszívesebben mentális pofonokba részesíteném önmagam ha tudnám, de jelenleg csak arra vagyok képes, hogy magam elé bámulva a fülemhez szorítsam a készüléket.
Kopognak.Mintha lassított felvételbe látnám a világot ahogy az ajtóba álló alacsony nő felé fordulok. Grace szelídem mosolyogva sétál be,ám arca egyből eltorzul ahogy megérzi a fű jellegzetes szagát.Hirtelen mintha a tüneményes nőből egy anya oroszlánná változna,fekete magassarkújába olyan kecsesen sétál a fia elé és lekever neki egy pofont.
-Megmondtam,hogy ne szívd ezt a szar Cameron!Megkértelek!Megparancsoltam!Semmi sem használ...?!-a pufi arcán vörös foltok jelentek meg,a kiabálás közben az apró göndör haja előre omlott az arcába.
-Anya!Ezrának kellett...majdnem idegösszeroppanást kapott a dührohama miatt-aha kösz tesó nemes egyszerűséggel rám kell keni a dolgokat mi?!
-Ezra!-önkéntelenül is össze húzom magam,hiába szól hozzám harmat gyengéden-tudom kicsim.Nem lesz semmi baj.Beszéltem Elizabett nénivel és nem fog a fia feljelentést tenni ellened,tudjuk ,hogy anélkül is rosszul érzed magad a történtek miatt.Önző módon azt mondom,hogy mégis örülök,hogy a te kezeid közé kerűlt.Ha Harry kapja el...már nem élne az a szemét.
Bíztatóan megsimogatja a vállamat,majd elveszi a kiürült csészéket és újból a fia felé fordul:
-Te viszont!A spangliért még számolunk!Nem akarok semmijen további balhét!Apád túlórázik,én meg üzleti vacsorára megyek-szinte látom ahogy megvillannak a szemei a spangli és a balhé szó kiejtése közben-legyetek jók fiúk!
-Jó szórázást!
-Szia muter!
Grace ugyan olyan sebességgel ahogy az előbb jött úgy el is tűnt.
-Na mutasd,hogy állsz a dalszöveggel!-ellen állok a kísértésnek,hogy hagyjam magam szétcsúszni s a kezembe kaparítom a papírt.
-Ez most nem ilyen tombolós lesz,hanem olyan amiben az emberek elveszhetnek egy kicsit.Legalább is a terveim szerint,egy zongorával és egy gitárral kisérve-Cameron érdeklődve figyeli a reakciómat.De egyetlen egy arc izma sem rándul meg ahogy nemes egyszerűséggel össze gyűrőm és a hátam mögé hajítom a pár soros szöveget.
-Túl erőltetett Cam-nézek a fiúval farkas szemet-ez olyan lett mintha rám néztél volna majd elmondtad volna a melletted állónak,hogy:alacsony vagyok barnás szőke a hajam és kék a szemem.
-Nem áll mellettem senki-veszik el a részletekben.
-Fhuuuu úgy értettem,hogy ez a három sor azt írta le amit más is lát,nem azt amit te látsz és mások nem.Arra kell használnod a dalszöveget,hogy ők is lássák a dolgokat,de a te szemeden keresztűl.
Magyarázásból jeles fiam.
Amúgy faszom,pont most kell egy szakítós-elhagyós-depresszív számot lenyomnia?!
-Jézusom Ezra,sosem fogok tudni a helyedbe lépni...a banda még most is rád hagyatkozik-dörzsöli meg a szemeit,miközben közelebb hajol az asztalhoz és ceruzát ragad.
-Ha nem is tombolok veletek a színpadon,egy csapat vagyunk és én úgy érzem,hogy még mindig közétek tartozom-mosolyodok el.Gitáros voltam és énekes.De azon az estén amikor a hegeket szereztem...elvágtam egy nagyon fontos ínat ami azért volt felelős ,hogy az ujjaimat megfelelően tudjam mozgatni.Ennek következményeként hosszabb terhelés hatására a bal kezemen egyre erősebb remegés lesz úrrá.Hosszútávon csak vissza húztam volna a többieket, én döntöttem így és ők elfogadták.
-Akkor az elmentél kezdés helyett...?-noszogatja vissza a gondolataimat.
-Mondjuk egy ...Itt hagytál ,lépteid többé nem veri vissza a ház-próbálom hasonló dallamban énekelni ami a papírra volt vetve.
-El mentél most már magányosan simul körém az éj-kapja el a fonalat Cam is,arcára kiül az átszellemültség-Az óra halkan jár vissza hozzám már soha boldogság nem talál,
eltűntél s szívem lett a csillagtalan éj.
-Nope.A talál utáni rész a sötétség/boldogtalanság kontrasztja már volt-rázom meg a fejem,valahol a belsőmben a hideg szorítás mintha langyos simogatássá válna .A továbbiakban már csak annyit segítek,hogy vissza terelem a cél felé ha letévedne az ösvényről.
Már nem hagyatkoznak annyira rám mint amennyire Cameron azt hiszi.
Igazából valamiért írás közben Michael jutott eszembe.Hogy mit akarhat tőlem az a "seggfej".Nem tudom miért mondtam neki azt,hogy adok egy esély számára és kíváncsi vagyok,hogy ő mit fog alakítani ez alatt.Megvallom kicsit tartok tőle.Hiszen nem egyszer használta ki a gyengeségemet,és most már tudja a legnagyobb titkom is.Félek,hogy vissza él vele.Bár most,hogy sikeresen össze vesztem Lucassal akár el is áshatnám magam.
Cameron gitárra kap és az akordokat próbálgatja,én pedig a telefonom után nyúlok.Elfelejtettem messengeren megnyitni két üzenetet.A csoportba  a srácok perverz pornós giffekkel bombázták egymást.Szokásos.
Viszont Michael Dawidsontól most már három üzenetem is érkezett.Mi a szar...?

Michael Dawidson:
Szia😆
●Ez most nem lesz olyan szia mizus beszélgetés asszem...
●Michael Dawidson videót küldött.
Mióta vagy jóba Cameron Nells-sel?

Lassú a mobilnetem,szinte órákig kell várnom arra,hogy elindítsa a videó fájlt amit elküldött.A szívem hevesebben kezdett verni és elkapott a hányinger ahogy a háttérben szóló gitár aláfestésével nézni kezdem a videót.Az úttesten futó nőt,azt ahogy az alacsonynak tűnő srác piros pulcsiba és fekete melegítőnadrágaba egyszerűen megőrül és szarrá veri a részeg alakot.A felsebzett öklömre nézek,de nem hoz megnyugvást.Megijesztett így látnom magam.Az is ,hogy erről videó készült.
-Lép egy hanggal lejjebb-nézek rá Camre-Ismersz egy Michael Dawidson nevű srácot?
-Aha-nem néz rám-most költöztek vissza Londonból az édesanyjával meg a bátyával.A szembe lévő ikerházba keleti felébe.
-Jó-a faszom.Hogy az istenbe lehetek ilyen szerencsétlen?!Még egy dolog amivel meg tudna zsarolni...jár a taps Ezra.
-Miért?
-Semmi ,semmi!-ne akard tudni-De látom már teljesen sínen vagy.
-Lépsz?-végre kiszakad a gitárja bővületéből.
-Aha-igazából reflexből beleöklöztem a felém tartott kézbe.Hát kurvásul fájt és a mozdulat során felszakadtak a sebeim is-Cső!
-Majd azér írj,hogy haza értél!Tudod egy vese manapság nagyon magas piaci áron fut-kiabál utánam-nem akarom ,hogy más is meggazdagodjon belőled!
Nem szólok vissza,csak behajtom magam mögött az ajtót,és egyből a telefonomért nyúlva egy mondatot pötyögök vissza Michaelnek:
Most azonnal gyere ki az utcára!😡

Helloooka☺ gondoltam lélek javító/romboló akárminek jöhet egy rész hétfőre😮amúgy Ezrát egyre szarabb és szarabb helyzetekbe keverem,szegény😅és még közel sem értünk a jéghegy csúcsára😮de azt majd a későbbiekben meglátod,már ha velem tartasz😂 #amúgyköszihelloa400megtekintést❤
Ma a barátságról kellett elmélkednünk,azt hiszem a szó szoros értelmében nincsenek barátaim.Vagyis ez szubjektív/ez az új kedvenc szavam/😅Majd hozom a kövi fejezetet valamikor (#kiszámíthatóság) addig is #love van😉

A csend szava [Befejezett]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz