~Parti~

34.7K 1.5K 1.7K
                                    

Başımda çalıp duran alarmı susturup sola döndüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Başımda çalıp duran alarmı susturup sola döndüm. Dün akşam rahatsız olup bir kaç defa uyanmıştım ve aşırı derecede uykusuz hissediyordum. Popoma yediğim şaplakla gözlerim açıldı ve yatakta sağa doğru kaydım. Hazel karşımda pişmiş kelle gibi sırıtırken gözlerimi kıstım.

"Sabah sabah ne bu neşe ya!?"

"Lütfen amaa okul demek yeni flörtler demek." Dediğinde elimle alnıma vurdum.

"Sen 12. Sınıfsın kendine gel." Dedim yorganımı tepikleyip kalkmaya çalışırken.

Kalktıktan sonra camın kenarına doğru gittim ve perdeyi aralayıp dışarı bakmaya çalıştım fakat cam buğulanmıştı. Buğulu cam benim en sevdiğimdi. Üzerine büyük harflerle DİKKAT DİHH(Derin,İkra,Hazel,Hande) GRUBU yazmıştım. Çocukça olsada böyle yapmak hoşuma gidiyordu.

Yağmur yağıyordu, bu şehirde de en sevdiğim şey çoğunlukla her gün yağmur yağmasıydı. Yine de insanların üstündeki kirleri alabildiği gibi, içindeki kirleri de alsa fena olmazdı...

12.Sınıf öğrencisi olarak bu sene çok fazla çalışmamız gerekiyordu ne de olsa hayatımız bir sınav üzerine kuruluydu. Okula ilk günden tabiki geç kalmak istemiyorduk. Bu yüzden dolabımın önüne geçip okul eteğimi ve formamı elime alıp giydim. Kırmızı bir forma ve siyah bir okul eteği ne diyebilirdim ki?

Bu soğukta üşüyebileceğimi düşündüğüm için deri ceketimi ve çizmelerimi de giymiştim. Kasım ayındaydık ve soğuktan fazlaca etkilenen bedenim bu soğukta diğerlerine oranla daha fazla donuyordu. Sarı dalgalı saçlarımı taradıktan sonra salınık bırakmayı tercih ettim. Yeşil gözlerimi belirginleştirmesi için de göz kalemi sürdüm. Kızların da işi bittikten sonra Hazel'i yanıma çağırdım gerçekten eyeliner'ı çok güzel çekiyordu. Bana yardım ettikten sonra dudaklarıma nemlendirici sürdüm ve ders için lazım olan eşyaları da alıp hep beraber yurttan çıkıp okula geçtik.

Yurdumuzun okulun yanında olması ne de güzel bir avantajdı. İlk olarak fazla ıslanmamıştık. Hazel, ben ve Derin sayısal öğrencisiydik fakat İkra eşit ağırlık bölümündeydi. Onunla vedalaştıktan sonra sınıflara geçtik. İlk ders kimyaydı. Sınıf listesine baktığımda bir kaç yeni isim görmüştüm. Zaman geçtikçe sınıfa teker teker öğrenciler gelmeye başlıyordu. Herkesi boşverdim de 1 erkek ve 1 kız dikkatimi çekmişti. Ne zaman baksam bana baktıklarını görüyordum, sonra ise hemen başını çeviriyorlardı. Tuhaftı ve ürpermemi sağlıyordu.

Okul çıkışına geldiğimizde öğrencilerin okuldan çıkışlarını izledim. Banka oturup havaya bakıyordum gök gürlüyor ve şimşek çakıyordu. Havanın kasvetli olması nedense normal havaya göre daha çok hoşuma gidiyordu yani gök gürleyince ağlayanlardan değildim. Sınıfta bana tuhaf bakan kızı bir anda karşımda görünce beklemediğimden dolayı irkildim fakat belli etmemeye çalıştım.

"Selam merhaba, ben Selena." Dediğinde onun gibi gülümseyerek başımı salladım.

"Hande."

"Arkadaş olabileceğimizi düşündüm." Dedi, gözleri o kadar değişikti ki sanki parlıyordu ve dikkatle bana bakıyordu. Bu işte bir şey yoksa bende Hande değildim ama anlardık birazdan.

Soğuk Nefes (VAMPİR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin