~Güven~

31.3K 1.5K 1.1K
                                    

"Sen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Sen." Dedim, arkamı dönmeden fısıltı gibi çıkan sesimle.

"Ben." Dedikten sonra beni kendine döndürdü. Yine o ve duvar arasında kalmıştım.

"Sen." Dedim yine şaşkınlığım geçmediği için. Ofladıktan sonra "Ben." Dedi ve gözlerini devirdi. Şaşkınlığımdan sıkılmış olacak ki "Ne işin var burada?" Diyerek bizi bu döngünün içerisinden kurtardı.

"Seni ilgilendirmez."

"Hande!"

"Sen benim adımı nereden biliyorsun ya?"

Sessizleşti ve etrafa bakındı. "Hey konuşsana." Dedim elimi yüzünün önünde sallayarak.

"Neden geldin?"

"Parti için."

Yüzündeki ifadeden ne hissettiği belli olmuyordu fakat beni baştan aşağıya ağır ağır süzdü. Rahatsız olduğumu belli eden bir kıpırdanma gerçekleştirdim.

"Aptal, burada tehlikedesin!" Bu bana 2. Defa aptal deyişiydi ve cidden aşırı sinirimi bozuyordu! Ona neydi ya benim can güvenliğim hem nesi tehlikeli acaba?

"Nasıl bir tehlikeymiş?"

"Burası bizim bölgemiz."

"Sizin bölgeniz derken? Deniz kenarındayken de aynı şeyi söyledin, bölge derken neyi kastediyorsun açıklayabilir misin? Aşırı saçma buldum da!" Dedim, bakışları ürpermemi sağlıyordu ama ezik gibi görünmek de istemiyordum.

"Seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma ve bir daha buralara adımını atma." Deyip içkisinden bir yudum alarak bakışlarını yüzümde sabitledi. "Dediklerimi yaparsan bu soruların cevabını bilmene gerek kalmaz."

"Sana mı soracağım ya neyle ilgilenip ilgilenmeyeceğimi?" Dedim, gayet umursamayan tavrım onu sinirlendirmişe benziyordu.

"Siz insanlar niye böyle aptalsınız anlamıyorsun?"

"Sen nesin acaba?!" Diye mırıldandım göz devirerek. "Ucube."

Yanından geçip giderken kolumu tuttu. "Ne var?!" Dedim sinirle.

"Sen ne çirkef, ne kendini beğenmiş bir kızsın ya?"

"Ne alakası var be?! Beyefendiye bak ya! Hem gecenin bir yarısı beni deniz kenarında sıkıştırsın hem gelsin burada sıkıştırsın.." Deyip saçımı geri ittirdim ve devam ettim. "Ne bekliyordun acaba? Sana yüzümde güller açarak bakmamı falan mı?"

"Sen de ne diye gecenin bir vakti deniz kenarına çıkıyorsun? Bilmiyor musun ayyaşlar dolu hep!"

Hıı aman görende beni ayyaşlardan kurtardı da öğüt veriyor sanacak, pis sapık!

"Dua et bir şey olmadı!" Dedi tıslayarak daha sonraysa arkasını dönüp boşalan bardağına içki doldururken mırıldandı. "Aptal kız."

"Aptal değilim!"

Soğuk Nefes (VAMPİR)Where stories live. Discover now