Lucas {Kapitel 25}

2K 62 4
                                    

~Antons Perspektiv~

"Ni är Sofies familj va?" Frågade en sjuksköterska som kom fram till pappa och mig. Vi nickade "följ efter mig, ni får träffa dom nu" hon log mot oss och vi log tillbaka.

När vi kom in till Sofies rum såg jag Sofie ligga i sin sjukhussäng med en liten bäbis in famnen. Den va så söt! Liten och gullig!

~Sofies Perspektiv~

Jag såg att pappa och Anton hade kommit in i rummet. Jag log mot dom och sa "det är en kille" dom log. "Vet ni vad ni ska döpa han till?" Frågade pappa och Oscar och jag svarade "Lucas" samtidigt, igen. Vi började skratta lite smått och sen sa jag "vi borde kanske sluta prata samtidigt" jag skrattade lite lågt och Oscar skulle precis svara men Anton började prata istället "det är typ er grej, ni pratar alltid i mun på varandra.. Det är gulligt, jag tycker inte ni ska sluta med det" alla började skratta igen och jag såg att även lilla Lucas log smått. Han har Oscars vackra leende.

Oscar lutade sig ner mot mig och la en lätt kyss på mina läppar.

(A/N: Jag hoppar fram två månader, jag ska sluta hoppa, jag har sagt det förut men nu ska jag verkligen försöka göra det också)

Skolan har börjat igen, Lucas mår bra, jag och Oscar har flyttat till en egen lägenhet. Båda är lediga från skolan just nu, men sen ska vi nog turas om.

Lucas låg nu och sov, klockan är 12 på dagen och det är Fredag. Jag och Oscar satt och mös i tvrummet och Lucas låg och sov i vårt sovrum. Jag låg på Oscar, med mitt huvud på hans bröst. Jag kollade upp på han och han lutade sig mot mig och gav mig en puss på nästippen. Av varje blick och beröring jag får av Oscar börjar det pirra i hela min mage, inte några små fjärilar som vissar får, jag hade ett helt zoo i min mage, och så har det varit ända sen dagen jag träffade han. "Jag älskar dig Oscar Enestad" sa jag och han log "Jag älskar dig också Sofie Svensson" Jag sträckte lite på mig och la mina läppar mot Oscars. Kyssen övergick till hångel och jag började ta av Oscar sin tröja, när tröjan va slängd på golvet började min mobil ringa. Självklart.

Jag backade lite och kollade ursäktandes på Oscar, han kollade på mig med puppy face. Jag tog upp mobilen och såg att det va mamma som ringde "Det är mamma, måste svara. Men gå ingenstans." båda flinade. Jag satte mig gränsle över Oscar och drog fingret över skärmen för att svara.

(M= Mamma S= Sofie)

S: Hej mamma!

M: Hej gumman! jag är så ledsen att jag missade Lucas dop, men nu är jag ledig från jobbet i två veckor. Jag är hemma hos Nicklas och Anton nu, jag kom hit imorse. Jag tänkte om ni kanske ville komma hit? Vi kan väl ha lite familjetid?

S: Det är okej, jag förstår att du måste jobba. Vad kul! Jo vi kan väl komma, men Lucas sover just nu. Kan Oscar också följa med?

M: Okej, kom när han har vaknat! Ja det klart han kan. Men vi hörs

S: Ja det gör vi, hejdå!

Jag la på och Oscar låg och kollade på mig. "Mamma är i Stockholm och ville ha lite familjetid, så vi ska åka hem till Pappa när Lucas har vaknat" sa jag och han nickade "Okej, men vi kan väl ha lite ensam tid nu, tills han vaknar" sa han och flinade lite, jag nickade.

-Lite Dirty-

Jag la mig ner på han igen och började kyssa hans mjuka läppar. Vi snurrade runt så Oscar låg överst. Han lämnade små sug märken på hela min hals och jag lämnade några sug märken på hans hals också.

Han drog av mig min tröja och mina shorts. Jag tog av hans shorts också och nu låg vi och hånglade ivrigt i bara underkläder. Han knäppte upp min bh och slängde den på golvet och han gjorde likadant med mina trosor.

Jag drog min hand ner till hans kalsonger och slängde dom brevid mina underkläder. Oscar tog upp en kondom och öppnade paketet. Jag trädde på kondomen på hans stora kuk och precis när han skulle pressa sig in i mig började Lucas skrika. Oscar suckade. "Vi kommer få fler stunder själva så du behöver inte sucka" sa jag och flinade. "Men nu har du ju gjort Ozze hård. Du får faktiskt hjälpa till lite här" han pekade på Ozze och jag skrattade. "Sen såfall. Måste kolla till Lucas först" Han suckade åter igen men jag ställde mig upp och tog snabbt på mig mina kläder och lämnade Oscar sittandes naken i soffan och gick in till vårt sovrum.

-Slut på dirty-

Där låg Lucas i sin säng och grät. Jag lyfte upp honom och gick in till Oscar. Han satt fortfarande naken i soffan. När han såg att jag kom in i tvrummet med Lucas drog han en filt över benen och Ozze. Jag satte mig brevid han och la Lucas i hans famn. Oscar började prata med han lite och han slutade gråta, strax somnade han igen. "Gå och lägg han i sin säng så vi kan fortsätta där vi va innan" sa Oscar och flinade "okej"

~Oscars Perspektiv~

Efter kanske 5 minuter kom Sofie tillbaka utan Lucas. Hon hoppade ner i mitt knä och jag sa "Så vart va vi min sköna?" hon skrattade lite lågt åt mig och la sig sedan över mig. "Ja du" svarade hon och nu skrattade jag istället. Hon började pussa hela mitt ansikte och hon drog handen längs min mage ner till Ozze. "Öj, Ska jag ligga här helt naken medans du har kläder på dig?" hon flinade "Ja de tycker jag" "Men det tycker inte jag, nu är det din tur att njuta lite." Jag började ta av hennes kläder och hon njöt av varje beröring hon fick.

*********************************************************************************

Vi fortsatte mysa i typ en timme, tills Lucas avbröt oss, igen. När vi stog i hallen klara för att gå kollade Sofie sig i spegeln. "Shit, jag måste gömma sugmärkerna!" Sa hon och jag skrattade. Jag hade bara ett och det va inte jätte synligt, men Sofie hade över nästan hela halsen. Hon gav mig Lucas och sprang sedan in till sovrummet och sminkade förmodligen över märkerna.

Efter 15 minuter kom hon ner igen "syns dom mycket?" Frågade hon "nej, dom syns mindre nu än innan" svarade jag "va du tvungen att göra så många sugmärkern just idag? När vi ska hem till min familj?" Frågade hon och jag nickade och skrattade. "Jag kommer hämnas någon dag" sa hon och flinade "vänta du bara" skrattade hon och pussade mig snabbt på läpparna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heej! Kapitlet blev kanske ganska tråkigt men sånna kapitel måste ju också finnas, right? Kommentera och rösta är ni söta :*

Så långt bort, men ändå så nära! - The Fooo (Oscar Enestad)Where stories live. Discover now